ay canım ailem çok güzel yaa normalde pek dizi izleyemeyi sevmem ama o çok güzel...
bende acayip yorgunum uykum var. Hiç dinlenemiyorum, annem ameliyat olduğu için herşey bana bakıyor, haftasonuda misafir ağırlıyoruz çıldıriciğim yaa
kıslar rüya yorumlarmısnız?rüyamda otobus kaçırıyorum sora pesınden oyle bır kosuyorumkı yetıscem dıye anlatamam,şöfor benı goruo benı almak ıstıyodu oda dıger arabalara takılıo ama ben hala peşinden koşuyorum neyse en sonunda otobus duruo ve benı ıcıne alıo ve cok rahatlıyorum yetıstım dıye,,,
ne demk bu sımdı yaa CADIARZU
hastayım o kadına zaten...29 yaşındaymış kerata...
ruya tabirine baksana kiz
ruyada araba görmek cok iyi derler heleki içindeysen...aslında ruyayı nereye yorumlarsan istiyosan sana bi link vereyim ordan bak
kizlarrr güzel bi konu acalim ya...
Mesela: ASKINIZLA TANISMANIZ NASIL OLDU????? :asigim:
kizlarrr güzel bi konu acalim ya...
Mesela: ASKINIZLA TANISMANIZ NASIL OLDU????? :asigim:
saol başak link için
mezun oldgum ılk yıl ücretlı ogretmnelıge baslamıstm orda tansıtıgm bı öğretmen arkadas bızı bırlestrdı sağolsun,,,
nasıl olduuu,,, ilk görüşmemizi sarayburnu tarafında manzaralı bı yerde yapmak ıstedı beyfendı onun ıcın emınonu ıskelesınde bulusmustuk ne romantık dımıçok guzel bı bahar günüydü 2 yıl evvel....sarayburnundan konusa konusa yürürken bı bakdık kii beşiktaştayız :1shok: baska zmn olsa kım yürütürdü benı :roflol: sora vapura atlayıp anadolu tarafına gectık benı eve bırakmsıtı :asigim: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?