canım tebrıkkk edıyorum senı kocemennn..ama hemen yemesyedn cunku ılk zmnalrda gıden su olur genelde.çok fazla aldanıp yimeklere saldırmasadıngünaydın kızçeleer nasılsınız bakim bugün...
Meryem sana züpper bir haberim var 2 kilo vermişim :))))
Fakaat dün akşam bunun üstüne 1 tabak makarna ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim...
Ama diyet devam ediyor bundan sonra kendimi pek zorlamıcam zaten çok fazla yiyemiyorum acaba midemmi küçüldüki...
cnm adına sevndm ama bu krız ortamnda cokda ınceleme olursa kabul et derımnasılsınız kıslarrr size bi haberim var cuma günü bi iş görüşmesine cagırdılar bilindik bi marka ama asistan olarak pazartesi görüşmeye gidicem eger olursa bakalım eskisi gibim KKya girebilcem mi öle işte öpüyorum hepinizi ii hafta sonları
ben de meryem üstüme alınıyım mıopuyorumnanaktan
üstüne alınma :))) cnm ben de Meryem mennun oldum yerimseniben
Günaydın kızllarrr nerdesiniz...
Günaydın cımcımeee nslsnn bakayım,h sonu off tum gezdım baya giremedm.alısverıs yaptm uzun zmndr yapamıyordum.çok deşarj oldum valla..belkım aldklarımı gosterırım size
FREZYA ve PAPATO gunaydınnnnnnnnnlaaaaaaaaaaaar nasılsınzzz
Nihayet biri geldi yav...
Sıkılmaya başlamıştım naber paptocum...
ay nerdesin sen nan meraklandım özlemde yok zati kız kayıplara karıştı...
Canım yemeğe yine dikkat ediyorum ama geçen haftaki gibi yapmıcam bu hafta yine dikkatli olucam ama hiç yememezlik yapmıcam...
Ah papato çalışmak yerine senin gibi evde olamyı tercih ederim ay burada akşama kadar oturmak zorunda kalıyorum evde ise her istediğimi yapabiliyorum...Bu arada benim yaş 23 anlat ablana derdini hemen yardımcı olayım :)))
sorma cnm,hotiçin outlet magazasından sezon urunu olan bı ayakkabıyı çokk uyguna aldım,yenı kesfettım artıkk para bayılmk yok sezon urunlerıne :) hotiçten yıne ıkı tane canta aldım..çok uygundu dıye ıkı tane aldım.......sora mangodann cok gusel bı bluz aldım yıne mangodan bır elbıse aldımm.....bu kadaarr cnmmeryem ne aldın kız haftasonu sositososito
kıslarrr tünaydın ben geldim görüşmeye gittim bakalım ne olcak :bbo: nasılsınız neler yaptnz hafta sonu okuyamdımda geçmişi
hayrılısı olsun canıım...
Haftasonundan pek bişi yok çünkü kimse gelmemiş topice bende olmasam ne olacak bu topicin halleri...
Özlem sırra kadem bastı yok ortalarda...
sorma cnm,hotiçin outlet magazasından sezon urunu olan bı ayakkabıyı çokk uyguna aldım,yenı kesfettım artıkk para bayılmk yok sezon urunlerıne :) hotiçten yıne ıkı tane canta aldım..çok uygundu dıye ıkı tane aldım.......sora mangodann cok gusel bı bluz aldım yıne mangodan bır elbıse aldımm.....bu kadaarr cnm
cnm ıns hakkında hayırlısı olurr,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?