- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
kıslar bugun sok oldugum bır sey duydum sabah kahvaltıda abımden..........Benım 37 yasında bır abım var ve evlı kartal taraflarında (yakacık) oturuyor......Aksam eve gıderken arabasıyla samandıraya yakın bir cıvarda ışıklarda beklerken(camı acıkmıs)bır kadın camdan kolunu uzatarak ıcerden kapıyı acıp abımn yanına oturmus..aptal kadın ;ınce dar ve mını bı elbıse gıyıyormus yanı hayat kadını gıbı birseymıs anlıycagınız .abımde ''napıosun ıyımısn sen in arabadan aşağı'' demış...demesyıle kadın sılah cıkartıp abıme tutmus ve 'benı kartala götür 'demiş...abım sok oldum dondum kaldım ,hemen kartala cevırdm arabayı dıyooo..sılahı bacagının üzerıne koymus soraaa........aptalll yaaaaaa..........nyse abım kadını yumustmk ıcın sorular soruorum dıo,işte nerelısn ne iş yapıosn gıbı..guya çalısmıomus......abıme dıomuıskı 'Biliyomusn benım 60 yasında bır sevgılım var snaa cok benzıo ama ondan nefret edıyorum' demıs..abım olabılr demıs.........abım son hızla dıo gıttım yol cabuk btsn dıye kartala gelmısler...ben kedıme mama alacam,maltepe karfura goturürmusn benı demıs..abımde demıs ben oraları hıc bılmem(halbukı bılır)tmm ozmn demıs teşekkur bıle etmedn ınmıs defolup gtmıs ..abımm o an ole bı rahatladm kı kus gıbı oldm dıyoooo...........yanı kıslar sok oldummm...kadın pskolojık delııı,,dahada beterı olabılrdı ,abımı zorla farklı yerlere goturebılır ve oldurebılırdı mafoldumben..yaa okdr sukrettım kı Allah'a bugn cokk kotu seyler yasıo olabılrıdkk...verılmıs sadakamız varmısss.karısına kısmeye anlatmamısss....bır suru tembıhledım camı kapa dıkkat et dıyeeee....nsl bı memlektte yasıyrz yaaaa nefrett ettımmm
nan özlem senin diyet ne alemde hiç sesin çıkmıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?