Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kıslar bugun sok oldugum bır sey duydum sabah kahvaltıda abımden..........Benım 37 yasında bır abım var ve evlı kartal taraflarında (yakacık) oturuyor......Aksam eve gıderken arabasıyla samandıraya yakın bir cıvarda ışıklarda beklerken(camı acıkmıs)bır kadın camdan kolunu uzatarak ıcerden kapıyı acıp abımn yanına oturmus..aptal kadın ;ınce dar ve mını bı elbıse gıyıyormus yanı hayat kadını gıbı birseymıs anlıycagınız .abımde ''napıosun ıyımısn sen in arabadan aşağı'' demış...demesyıle kadın sılah cıkartıp abıme tutmus ve 'benı kartala götür 'demiş...abım sok oldum dondum kaldım ,hemen kartala cevırdm arabayı dıyooo..sılahı bacagının üzerıne koymus soraaa........aptalll yaaaaaa..........nyse abım kadını yumustmk ıcın sorular soruorum dıo,işte nerelısn ne iş yapıosn gıbı..guya çalısmıomus......abıme dıomuıskı 'Biliyomusn benım 60 yasında bır sevgılım var snaa cok benzıo ama ondan nefret edıyorum' demıs..abım olabılr demıs.........abım son hızla dıo gıttım yol cabuk btsn dıye kartala gelmısler...ben kedıme mama alacam,maltepe karfura goturürmusn benı demıs..abımde demıs ben oraları hıc bılmem(halbukı bılır)tmm ozmn demıs teşekkur bıle etmedn ınmıs defolup gtmıs ..abımm o an ole bı rahatladm kı kus gıbı oldm dıyoooo...........yanı kıslar sok oldummm...kadın pskolojık delııı,,dahada beterı olabılrdı ,abımı zorla farklı yerlere goturebılır ve oldurebılırdı mafoldumben..yaa okdr sukrettım kı Allah'a bugn cokk kotu seyler yasıo olabılrıdkk...verılmıs sadakamız varmısss.karısına kısmeye anlatmamısss....bır suru tembıhledım camı kapa dıkkat et dıyeeee....nsl bı memlektte yasıyrz yaaaa nefrett ettımmm

ya inanamımıyorum, çok şaşırdım demek isterdim ama bunları diyemiyorum marmaid...
ne kadar üzücü... bir hergün yeni bir vakka, yeni yeni değişik değişik üzücü haberler... abimizin verilmiş sadakası varmış... Ağzıma bile almak istemiyorum dediğin gibi Daha kötü şeyler de olabilirdi. Allah korumuş... Özellikle İstanbul gangsterler şehri oldu ya =(( Hiç kimseye güven kalmadı... Yürürken yanımızdan geçen insandan, otobüsteyken yanımızda oturandan... herkesten şüphe eder hale geldik bu olaylar yüzünden. Geçmiş olsun tekrar ...

sağol pırlantaa..ben cokkk süphecıyımmmdırr otobuste yanmda oturan adamdan bıle kıllanrımm.bunun ıcın kendıme kızardm bazen..ama yokkk ,anladımmmkı hıcc ıyı dusunmıcezzz,herkese yanı tanımadıgmz herkese potansıyell sapık yada gaspcı dıye bakmamızda bı mahsur yok napalımm sehır bole ınsnlrla kaynıo ıken...dun aksm hele haberlerı ızlerkennn varya pskıloljım bozuldu cok etkılendım bıııııııır tane ıyı haber yok bır taneeeeeeee....artık aıle ıcı facıalarda sık sık yasanır oldu..dunyanın sonu yaklasıo

ay canıım hayretler içinde okudum...
Gerçekten verilmiş sadakanız varmış artık yanımızdan yürüyenlerden şüphe eder olduk...
Nereye gidiyoruz anlayamaıyorum Allah hepimiz korusun...

amın cımcımecım............bugün cok sessız burası............kızlarrr da yokkkk........Pırlanta sen burdasın snrm,dıyet nasıl gıdıoo,e tabı aryıca sanada sorayım cımcıme dıyet nsl,,,ben ıkı gundr cok sukur 60 ı gördummm.yenıden evrmeye basladımm ,duraklama donemnden cıkıyorum snrsam

valla ben tartılmadım henüz ama sankim göbeğim gitmiş gibi hissediyorum...
ınan şu 3 günde çeyrek sayılacak kadar bile ekmek yemedim...
Sondurakta inip eve kadar yürüyorum akşamları sabah ve akşam maydanoz suyuna elma sirkesi katıp içiyorum, işe gelince meyveli süt içiyorum sonra yulaflı bisküvi yiyorum akşam evde çorba ve ana yemek ama ekmek çok az...Meyve çok yiyorum açlığımı bastırsın diye valla doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama umarım kilo vermeye yardımcı olur...

günaydinn kizlarrr...

meryem abinin basina gelen olayi okudum ve hic sasirmadim desem inanirmisin??
Türkiyede yok, yok! hersey var, her an hersey olabilir! Oyüzden pek sasirmadim.. Türkiyedeki buna benzer piskopatlar cooook..Ülkemiz cok güzel fakat insanlari degerini hicmi hic bilmiyorlar....

Büyük gecmis olsun... verilmis sadakaniz varmis vallah.. kadin üsütük belli, baska biside yapabilirdi.. allahdan bisi yapmamis..

evet ozlemmm sasırmıo ınsn ama ben hep baskalrndan duyuyodm basımıza gelınce sok oldum tabı..............

cımcımee kıs ıyı gıdıyosunnnn eferimmmm.................evet oslemın hıc sesı cıkmıoooo..........
bu arada cımcıme,sizin pıknık ıcın kurulan topiği okudumda ben gelmıom anacımm...nıye dersenn :):):) .bız bızbıze bırsye yaparızzzz,hayatımmm

delı nıye ole dıyıp kendıne hakaret edıyosunn....çırkın gormesekkkkkkkkkkkkkkkkk hiiiiçççççççç.....çok saf ve masum bı gusellıgn var allah sahıbıne bagıslasın.............
şımdı analt bakem bu resımelrı nsl bole ekledınnn???????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…