• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

anladim cay mi icsek napsak kiz bide diyetteyim ben off n ne SIKIci hayat senin hayat nasil okuyormusun ne is yapiyorsun?>

anladim cay mi icsek napsak kiz bide diyetteyim ben off n ne SIKIci hayat senin hayat nasil okuyormusun ne is yapiyorsun?>

sormam uuzn hikaye habire ders çalışıom 10 yılı geçti link atim sanannalattım hikayemi
bende hiç mmenun değilim hayatımdan

ciddimisin kiz benim 4 kilo fazlam var veremiyorum aaaa yapisti ayol cikmiyor napsak

sormma benm 4 le klasa iyi 7 kilo fazlam var :çok üzgünüm: veremiyosun tutunca biber hapını kullandım elma sirkesi kullandım aynı

yesil cay denedin mi sekersiz onun faydasi oluyor kizz bi dene 1 haftada faydasini gorursun

yesil cay denedin mi sekersiz onun faydasi oluyor kizz bi dene 1 haftada faydasini gorursun

form karışık çay aldım günde bi fincan içiyorum.biber hapıda fena değildi tok tutuodu amma benim sorunum iştahım değil .tok tutmasına rağmen verememdim.elma sirkesi fena değildi sanki onada devamedemedim

Back