• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

bizi alip basina kim bela eder kanka manyakmi bu millet

:roflol: :roflol: dur kız sende nerde bulacaklar avuçlarını yalalsınlar biz evlenmioz bekarlık sultanlıktır demedikmi :sm_cool:

ewet bekarlik sultanlikta bizimkisi zorunlu sultanlik yakisikli zengin koca vardi da gitmedik mi? OLSA KOSA KOSA GIDERSIN SEN AAAAAkaydirigubbakcemile5

ewet bekarlik sultanlikta bizimkisi zorunlu sultanlik yakisikli zengin koca vardi da gitmedik mi? OLSA KOSA KOSA GIDERSIN SEN AAAAAkaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: eh biraz öle sırnaşık şey yok amma önce okul meslek sonra avuçlarını yalasınlar biz seçecez kaydirigubbakcemile3

sec beyen al karpuz tarlasimi kiz buu opuyorumnanaktan
malin iyisini nasil anlicazz:lepi:

sec beyen al karpuz tarlasimi kiz buu opuyorumnanaktan
malin iyisini nasil anlicazz:lepi:

:sm_cool: :sm_cool: oo biz anlarız sengözlerimebaksanab anlamazssan yardımcı olurum ben merak etme sen kaydirigubbakcemile3

bana hep kelek cikti maalesef ben anlayamiyorum en iyisi siz bulun getirin size guveniyorum kizlarrrrrrr
canim kibris iside olur sende oradan arastirkaydirigubbakcemile3

:olmaz: biliyorum daaa
bu sene ask bekliyorum bu yildan
soyle duzgun biri ciksa keske kizz fena mi olur

:olmaz: biliyorum daaa
bu sene ask bekliyorum bu yildan
soyle duzgun biri ciksa keske kizz fena mi olur

düzgün olsun zati bekarlar asla dul fallan düşünmeyin herkes dengini almalı helel kötü alışkanlık asla:olmaz:onun dışında kişiliğine bakacan ilk önce sonra yakışıklımı işimi bilmme ne bunlar detay huyu güzel olsun önce inş. hayırlııs ıolsun hep onu söyle hayırlıısı olsun

Back