Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

5 senede çok canım inşallah düzelir :teselli:
ben 6 senelik ilişkimi,ilk aşkımı bitirdim,insanın başına ne geleceği kısmeti hiç belli olmuyo herşeyin hayırlısı
şimdiki erkek arkadaşımla kıyaslamıyorum bile hayatımda hiçbişey onun yerini tutamaz şuan ama bide odunlukları olmasa :oklava:

bilmiorum cnm herşey artık bana çok zor gelio dayanmak zor gelio onun bana destek olduğunu bilsem beni hep suçlamak yerine dinlemesini çok isterdim

zaman geçtikçe ilişkilerde yıpranma oluyo canım keşke hiç olmasa :olmaz:
o sana niye böyle davranıyo kısaca bi özet geç bakim olaya el atiyim ben kaydirigubbakcemile4

cnm belki sende biliosundur ben bi kaza yaşadım 1 ay yattım kımıldamadan nese bayrama kadar herşey iyidi sona bunun sınavları başlıodu salı günü bende ne bilim bana demedi ki şu saatte sınav şu saatte evde olurum merak etme die ben geçenn seneki gibi sandım saat 3e geliodu aradım meşgule attı sesini açık unutmuş ben arayınca sınav anında çalmış hoca kağıdına kırmızı işaret koymuş kağıdını almış sınavdan bırakmış şimdi sence suç kimde bugünden sona hayatımı altüst etti

aman of ya oda haber verseymiş sana sende aramazdın,
sessize almasını unutmasının sebebi sen değilsinki
tabi kötü çok kötü bi durum sınavdan kalması baya bi etkiler ama senin yapabileceğin bişeyde yok
inşallah düzelirsiniz

ben çıkoorum şimdi canım ezelden sonra gelirim üzme kendini değmez bunların hiçbirine yerimseniben

deryacım ben geldim.yazdıklarını okudum 5 sene kısa bi zaman değil bitirmek çok zordur eminim ama inşallah o noktaya gelmezsiniz:Saruboceq:

anlıyorum canım bizim de 1.5 sene oldu sık sık tartışırız ama bırakılmıyor işte o 1.5 senede herşeyden değerli oldu benim için.bazen ben de diyorum artık böyle devam etmez die ama Allahıma bin şükür bi şekilde düzeliyoruz.Allah sizin de yardımcınız olsun.umarım bir kaç gün içinde buraya güzel şeyler yazarsın aranızın düzeldiğini söylersin de biz de mutlu oluruzopuyorumnanaktan

böyle de zor canım ya artık bazen delircek gibi oluyorum durduk yere ağlıyorum bi çift görünce içim acıyor ama nasip böyleymiş ne yapalım

Back