Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

biz 2,5 senedir beraberiz ilk başlardaki insandan eser yok artık
aynı kavak yellerindeki Deniz'le Mine2ye benzedik yani :bbo:
bugün artık anlamak zorunda oda oturup konuşmaktan başka yapacak bişey yok canım

İzlemiyorum o diziyi :1ninca::1ninca:
Ama konuş tabikide iki medeni insan gibi paylaş düşüncelerni :teselli:

selam herkese gününüz nasıl geçti ben okuldan kaytardım bugün annemle bi güzel alışveriş yaptık şimdik evdeyim:sm_cool:

mugecim yazdılarını okudum cnm konuşman inş senin için hayırlı geçmiştir ah bide ben düzebilsem aramız düzelse
sanatçım hoşgeldin nasıldı alışveriş

güzeldi cnm kendime kaban aldım işte bi de ufak tefek şeyler. ben çok severim alışverişi aşkım da inadına nefret eder alışverişten:sinifsinif::oklava:

kesinlikle canım ama para oladan da olmuyor ki ee malum öğrencilikte de pek para olmuyor:bbo:

ben de çok biriktiririm cnm yani haftalığımın çok az bi kısmını harcarım gerisini biriktiririm sonra toptan harcarım işte o zaman hepsi giderkaydirigubbakcemile3

ay bu konuda benziyoruz canım o kadar biriktir sonra git ve elin adamına kadınınakaydirigubbakcemile3 tabi karşılığında istediğini alıyorsun ama olsun sonuçta paralar gidiyorkaydirigubbakcemile3 okuyan da diyecek ne cimri bi kızmış diye yok yani öyle değilim aslında=):lepi:

valla deruş içimi döktüm geldim,bundan sonra davranışlarını düzeltirse kendi kazanır yoksa herkes kendi yoluna.
bana bu şekilde davranırsan hiçbişey olmaz dedim,üzüldüğümü falan söyledim hepsini bir bir anlattım.
Beni önemsemiyosanm o zaman senin hayatında olmamında bi anlamı yok dedim,o zaman yüzümü bile göremezsin bi daha dedim.
Bi ara ağlamadım değil tabi mafoldumben
Sonra oda hatasını kabul etti şimdilik düzeldik gibi ama deneme aşamasındayız yoksa sonumuz kötü bu şekilde olmaz dedim noktayı koydum canım durum bu.

sen cnm şanslıymışsın hatasını anlamış benimkinde yok öle bişey
aramız çok bozuk ve hatayı sanki ben yapmışım gibi bana sinirli öfkeli bende içimi döktüm ama ayrılalım demedim babam telefonumu aldı dedim 2 gündür te kapalı oda dedi bende aveaya geçioruım 2 hafta ulaşamayabilirsin ben diorum babam teli aldı o bna ne dio offfffff offfffffffff

:teselli: düzelirsiniz inşalalh canım
bakma sen benimde hiç umudum yok aslında,yanından ayrılırken bi daha bana ayrılmakla ilgili laf etme saakın dedi ama 2 haftaya eski öküz haline dönecektir eminim... :mymeka:

Back