• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

h.g derus slm küçük :dance:çay içim geliyom :dance:

ayağa kalkarsın inşallah zaten gördüğüm kadarıyla herkes ayağa kalkmanı istiyor buluşmaya gitmen için=) ben de iyiyim tatlım işte okuldan geldim alışverişe gittim yemek yedim veee burdayımkaydirigubbakcemile3

evet herkes kalkmamı istio allah razı olsun herkes hergün aradı beni yalnız bırakmadılar kendi akrabalarım aramadı buluşmaya gitmek istiorum ama iki değnekle nasıl giderim bilmiorum ayaklarım çok titrio
yemek yiyim geliorum

ay sorma canım ya bizim akrabalar da çok kopuk birbirinden kendi amcamı bayramdan bayrama görüyorum gerisini düşün artık:bbo: afiyet olsun

ay yok be canım ben daha lise öğrencisiyim o yüzden memnun değilim tabi aşkıma kavuşmak istiyorum da ondan önce bi şu istediğim üniversiteyi kazansam süper olacak seneye nasipse üniversiteli olucam artıkkaydirigubbakcemile4

19 cnm
3 senedir boş boş oturuorum ailem uzak yerler kazandığım için üniversite okuyamıorum açıköğretimede izin yok öle

aa niye izin yok güzelim ben ablan sayılırım o zaman opuyorumnanaktan
ben de 25 yaşındayım ve açıköğretimde kamu son sınıftayım güzelimkaydirigubbakcemile3
sen çabalamaya devam et izmirde belediyenin krusları falan yok mu ?

Back
X