• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

sanmıorm mesela çalışmasam yada ders çalışmasam tüm gün evde bişe yapmasam iyi olurmuyum sence?

ıyi olmak demek çalışmakla olacak birşey değil ki... Sen iyi olmuyorsun sdc vakit geçirecek birşey bulduğunda iyi olduğunu sanıyorsun bence.

belki aklı olabilirsin. amam ideallerim var pes eden bi insan değilim olmayınca üzülüyorm amma inatçıyım elde edene kadar uzun vadede sabırlıyım idealilerime ulaşma adına çabalamak bi nebze iyileşme adına farkettirio

Sana pes et demiyorum ztn iyi olman için onlara ihtiyacın yok diyorum sdc. Elbette ki ideallerin olacak elbette ki çabalayacakısın...

nasıl istersen öyle hitap özelde isimde verebilirim amma topikte kullanmayalım

hmm tamam abla o zaman özelden söylersin ben de özelden söylerim=) ee günün nasıl geçti neler yaptın?

bu arrada kaç yaşındasınki sen küçük:dance: ne olsun kursa gittim iş güç işte. nolsun.baya yoruldum başım ağrıyo kurs sonrası sen neler yaptın

oh valla küçük olduk tamam ya demiyorum 'abla' ben:olmaz::dance::oklava: .ne yapayım okul sınav yarın kurs..

Son düzenleme:
küçükmüşün tamam:dance:istediğini söyle cnm kızmam

Back
X