• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Bunu sorun olarak görmekle en büyük hatayı yapıyosun,Allah seni böyle yaratmış inançlı birisin ten rengini değiştiremeyeceğin için bu şekilde kabul etmelisin ve hayatında olanlarıda buna bağlama psikolojini bozarsın canım.

psikoljimiz yeteri kadar bozuldu zaten.okul dersin engel çıkar.evlilik edersin olmaz iş ararsın iş bulamazssın hep çabba çabba amma sonuç yok liseden mezun olalı am on yıl oldu

şimdi bu topicte esmermi güzel beyaz tenlimi bunu konuşmak çok saçma.
Herkesin yüzü,fiziği ayrı güzeldir

Hm çok ilginçmiş doğuda esmerler çirkin alla alla ne biçim insanlar var. Ayrıca sen neden evde oturup görücü gelmedini bekliyorsun ki? Bence de üniversite okumalısın. Ayrıca insanlar esmer olmak için solaryuma giriyor bunu avantaja çevirmelisin. Foto çok ufak olduğu için yüzünü net göremiyorum o yüzden çirkin ya da güzel demek anlamsız.

çoğunluğun düşüncesi herzaman doğrudur diye bişey yokk kii

doğru olmayabilir amma ben bu yörede yaşıyorm malesef .kaderimize razı olcaz o zaman başkalarının yanlış düşünceleri yüzünden

psikoljimiz yeteri kadar bozuldu zaten.okul dersin engel çıkar.evlilik edersin olmaz iş ararsın iş bulamazssın hep çabba çabba amma sonuç yok liseden mezun olalı am on yıl oldu

bu küçük resminden ben senin yüzünde bi çirkinlik göremedim,gayet düzgün bi insansın.allah'a şükret canım bu haline.yoksa bugünleri ararsın.kısmetinde biri varsa karşına çıkar zaten.

sen kendini buna inandırmışsın. ne desek fayda etmez...

ben gerçekçiyim keşke urfaya gelseniz bi ara kadınların konuşmları şöyledir hep ay şu kız çok güzeldi nasıldı işte bembeyaz bi kızdı falan.beğenmediklerinde ise kara kuru esmer bi kızdı işte aynen böyle.yaşamadan bilemezssiniz

doğru olmayabilir amma ben bu yörede yaşıyorm malesef .kaderimize razı olcaz o zaman başkalarının yanlış düşünceleri yüzünden

bilmiyorum yanlış anlama sen kendini buna inandırmışsın arkadaşım
sanırım bizim söylediklerimiz senin düşünceni değiştirmez ama deneyebilirsin

neyse çıkıyorm arkadaşlar topiği işgal ettiğim için özür dilerim konşmlarımla sıkıntı verdiysemde ama gerçekten çok dertli olduğum bi konuydu yinede herkese tşkrler görüşmek üzere allaha emanet olun

ben gerçekçiyim keşke urfaya gelseniz bi ara kadınların konuşmları şöyledir hep ay şu kız çok güzeldi nasıldı işte bembeyaz bi kızdı falan.beğenmediklerinde ise kara kuru esmer bi kızdı işte aynen böyle.yaşamadan bilemezssiniz

bence sen üniversiteyi kazanıp urfadan uzaklaşmalısın. başka şehirlerde başka yerlerde çok şey öğrenirsi. sen kendini bu düşüncelere sabitlemişsin. hem herşey güzellik, evlilik mi? iyi bir meslekte iyi bir para kazandığında, güzel dostluklar bulduğunda herşeyin farkına varırsın.

ay beniim hiç çeyizde falan gözüüm yok merağımda yookk kaydirigubbakcemile3

bence sen üniversiteyi kazanıp urfadan uzaklaşmalısın. başka şehirlerde başka yerlerde çok şey öğrenirsi. sen kendini bu düşüncelere sabitlemişsin. hem herşey güzellik, evlilik mi? iyi bir meslekte iyi bir para kazandığında, güzel dostluklar bulduğunda herşeyin farkına varırsın.

arkadaşlar ben on yıldır öss kpss dgs hepsini denemiş gecelerce ders çalışıp uyumamak için çay kahve tüketmiş insanım ben şimdi sadece evlenmek yada güzellik takıntısı olan biriymiş gibi bi konuma düşmekten çok rahatsız oldum hayatımı kısada olsa ucundan anlattım sayılır.her yolu denediğim için böyle bi görüntü vermiş olabilirim size amma inanın değil?hedefi sadece evlilik olan bi insan değilim amma malesefki bazen elin kolun tutuluo çaresiz hissediosn kendini o zaman son çare evlilik olabilir diyosn belki

yazdıklarımı hayatımı bilmeden genel yorum yapmayın lütfen üzülüyorum bu konuma düşmekten. neyse iyi geceler tekrar

Back
X