Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

speedy canımı sigara istettdin valla noldu yavru kimler üzdü seni gözüne gözüne vuralım:)

valla kim seni kızdrıdıysa oraya gelir o kişinin ağzını
yırtar çingeleiğimi o kavgadada gösterririm valla vereliniortak

valla kim seni kızdrıdıysa oraya gelir o kişinin ağzını
yırtar çingeleiğimi o kavgadada gösterririm valla vereliniortak

:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
Akşam dövme yaptırıcam ama çok kararsız kaldım yaw bileğime bişey mi yaptırsam yoksa kaşıma mı biraz kalınlaştırsam mirmirmirmir

:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
Akşam dövme yaptırıcam ama çok kararsız kaldım yaw bileğime bişey mi yaptırsam yoksa kaşıma mı biraz kalınlaştırsam mirmirmirmir

bilek favorimdir.. bide omzumun yanına çok severım..bı kerede gogsume yaptırmıstım kaydirigubbakcemile3
tabi hepsi geçici dövmeydi :jeyyar:

neymiş derdi delinin

anacım adam Adana da hergün 10 kez arıyorum dün akşam 11de aradıe mesela
evli falan olsam inanın boşanma sebebiopuyorumnanaktan

bilek favorimdir.. bide omzumun yanına çok severım..bı kerede gogsume yaptırmıstım kaydirigubbakcemile3
tabi hepsi geçici dövmeydi :jeyyar:

Kaşa karar veremiyorum dövmeye de akşam arkadaşla gidicez o bileğine yıldız yaptırcak
ben kaş mı
Dövmemi kararsızım gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu​

neden bu kdr fazla irtibat halinde bu adam..her araması iş içinmi acaba lmaz:
kaş değilde dövme daha hoş olr bnce yerimseniben

canım bence kesinlikle dövme yaptırmalısın hem çok cool
hemde çok karizmatik duruyor tabii ceasret edebilirsin o da başka bi boyutu tabii

Nbr canlarim secil naptin bebeyim speedy soyle o musterine gelirsem agzini yirtarim asanislestirmesin adami aslicim senden nbr speedy kiz musterin evlimi?

Nbr canlarim secil naptin bebeyim speedy soyle o musterine gelirsem agzini yirtarim asanislestirmesin adami aslicim senden nbr speedy kiz musterin evlimi?

Evli Canım 43-44 falan vardır yaşı ama bi görseniz Maşallah
Uzun boylu hafif beyaz saçlı olgun ve dolgun akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…