• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ben de sana aşığım yavrum sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3delikafadulden

günaydın canım geçmiş olsn ttalım diğer tarafta okudum iyi bak kendine ahyaklarını flan sıck tut

günaydın kızlar nasılsınız bakalım iimisiniz?
ben dün akşam gittim spora daha henüz bişey olmadı öyle
havadan sudan konuştuk akşam yine beyefendi bu haftasonu arkadaşlarla istanbula gidicem sende gelirmisin dedi bende bu haftasonu ehliyet sınavım var gelemem dedim o zamanda gelecek haftasonu arkadaşlarla gece dışarı çıkıcam senin için bi sorun olmazsa senide çağırsam gelirimisin dedi bende olur gelirim dedim bakalım ya herşeyin hayırlısı kızlar duaya ihtiyacım var bana dua edin haaa :Saruboceq: CADIARZU

geçer tatlım inş
kızlar ben size bişey danışnmak istiyorum ya ben bundan 2 ay önce bi arkadaşıma borç verdim ve verdiğim para kredi kartımın borcuna yatırcagım paraydı.ve benden isterken iki gün sonra geri veirim dedi bend eona güvenerek tamma dedim.ve şu anda aradan 2 ay geçti parayı hala yatırmadı tabi benim kartta devamlı faize biniyo çünkü elime öle toplu para geçmiyo biriktiremiyorumda asla.ve babmlar sordu geçen kredi kartını yatırdınmı yatrmadysn yatıralm die param oldugunu bildikleri için yatırmadım diyemedm yatırdım dedim.oofff napcam ben yaa

geçer tatlım inş
kızlar ben size bişey danışnmak istiyorum ya ben bundan 2 ay önce bi arkadaşıma borç verdim ve verdiğim para kredi kartımın borcuna yatırcagım paraydı.ve benden isterken iki gün sonra geri veirim dedi bend eona güvenerek tamma dedim.ve şu anda aradan 2 ay geçti parayı hala yatırmadı tabi benim kartta devamlı faize biniyo çünkü elime öle toplu para geçmiyo biriktiremiyorumda asla.ve babmlar sordu geçen kredi kartını yatırdınmı yatrmadysn yatıralm die param oldugunu bildikleri için yatırmadım diyemedm yatırdım dedim.oofff napcam ben yaa

arkadaşının sana parayı veremiyosa bile bi şekilde bunu açıklaması gerekirdi.bence söyle canım bende mağdurum de.

canım bikere söyledim durmuda anlattım kredi kartımn borcu var ve babmlar ytrdıgımı sanıyo dedim..bana tamam dedi ama lafta

canım çok geçmiş olsun bu arada bu devirde kimseye güvenip
borç vermemk lazım bende geçen sene birine 500 tl verdim verirken
iide isteyince beni 3 ay bekledi bide bana maaş alınca 15 gün
sonra vericem demişti ama vermedi işte kimsye güvenip para
vermemek lazımmış ben boyumun ölçüsünü aldım biri gelse yalvarsa
yakarsa artık 1 kuruş vermek istemiorummm :1no2:

aynen canım ya hiç insan halinden anlamıyolar isterken çok güzel oluyo ama verrken öyle değil...

kizlar nbrsiniz feci yoruldum bugunya efuli canim buzamanda kimseye guvnilmiyo sen tekrar ac o arkadasina soyle acil olarak lazim de ay hic sevmem boyleseyleri

Back
X