Dedemler filan Kırıkkaledeler. Ankara dedim ama çoğu insan daha kırıkkaleyi bilmiyor karıştırıyor. Bende alışkanlık Ankara diyorum.
Kıs Öslem nerelerdesın ya sen .senınkıyle oyle cddımı kavga ettınız.noluyo sıze ya bu ara pek tartısır oldunuz nazar mı degdı.......
Cimcimecım senın ablan şanssızmış be canımm,onları ypatıkları deıl normal olan..ins bzımkıler ole olmaz..gercıı amaann yapmasınnlar yapmassalar cokta tın ama ınsan bıseler verılınce önemsendıgını hısseder.....
Başak benım ablama neler neler yaptık bohçada iğne oyalarından cıfter cıfter battanıye yanı herseyy çok çoktu keza evının ceyızı oyle gorenler bayılıoduu imrenıodu.....tek bırseyı unutmus annemler ,tuvalete terlikkk............bunu da laf ettıler bılıomusnzz yaa :S :S :S o zmn dedımkı ben kımseye bohca neyım yapmıcam yapmayanlar daha sanslı kızlar...............
kayınvalıdeye her anlamda neyı vermessenız eger verınce kıymetlı olursunuz ''aa bak ne ıyı yaptı yaaa'derler
ama hep yaparda bır kere yapmazsanız ,sızden kotusu olmas..benım ablamn evlılıgı bana cok ornek oldu ,deneyımlıyım yaneeesızınde bılgınız olsun
Kıs Öslem nerelerdesın ya sen .senınkıyle oyle cddımı kavga ettınız.noluyo sıze ya bu ara pek tartısır oldunuz nazar mı degdı.......
Cimcimecım senın ablan şanssızmış be canımm,onları ypatıkları deıl normal olan..ins bzımkıler ole olmaz..gercıı amaann yapmasınnlar yapmassalar cokta tın ama ınsan bıseler verılınce önemsendıgını hısseder.....
Başak benım ablama neler neler yaptık bohçada iğne oyalarından cıfter cıfter battanıye yanı herseyy çok çoktu keza evının ceyızı oyle gorenler bayılıoduu imrenıodu.....tek bırseyı unutmus annemler ,tuvalete terlikkk............bunu da laf ettıler bılıomusnzz yaa :S :S :S o zmn dedımkı ben kımseye bohca neyım yapmıcam yapmayanlar daha sanslı kızlar...............
kayınvalıdeye her anlamda neyı vermessenız eger verınce kıymetlı olursunuz ''aa bak ne ıyı yaptı yaaa'derler
ama hep yaparda bır kere yapmazsanız ,sızden kotusu olmas..benım ablamn evlılıgı bana cok ornek oldu ,deneyımlıyım yaneeesızınde bılgınız olsun
Hayır Canım,
Yanlış bilgilendirme olmasın :1no2:
KK Kartına sahip olan arkadaşlar bu özellikten yararlanabiliyorlar Şeniz
canikom sormaa bu aralar galüübaa cok büyük nazarlara geldükk..
boynumda kocaman bi nazarliklami gezsem naapsam..
hahaha kuzulara zil takarlar ya bende gendümee nazar takam... :roflol:
tamam şeker teşekkür ederim..
keşke benimde önümde bir büyük olsaydı benden önce evlenen. ozaman yolu yordamı öğreniyosun.
nazarlardan korusun allah. Genelde bende arkadaşlarım olsun akrabalar olsun ilişkimi sorduklarında çok iyi gidiyo bi sıkıntımız yok falan gibisinden bişey diyince hep bizde kavga ederiz iki üç gün sonra. o yüzden nazara inanıyorum.
bende inanmaya basladim.. heleki ben cok gülünce basima mutlaka bisi geliyo yaaa...
ogün arkadsla disardaydikk.. aboovvv gülmekten koptuk yaa ... disardaydik..gezdik tozduk eglendik.. güle güle karnimiza agrilar girdii..
bende hatta arkadasa demistim.. "biz cok güldük vallah basimiza bisi gelmezse iyidir"
aradan 2 gün gecti ve ben tartistim.. acikcasi bekliyodumda... cünkü nezaman kahkalarla gülsem ardindan bi deprem oluyo anacimm.. bu nasil bisey anlamadim yaa.. gülmek haram bana
evet cok haklısın ben de nezman iyi desem baslıyoz birbirimize girmeye oyuzden hep kötü diyorumgözü olanın gözü cıksın klava:
bu olayı okumuştum Allah muhafaza yaa neler oluyo valla...
ıyıyzzz yavrummmmmmmmm sen naslsın bakem...aman iiiyiyz demekde adet olmus basım agrıo benım halsızm .AçÇIMMslm kızlar napıyonuz
yaw siz böle rejim diyet diye diye benide alıstırcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?