• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

miLLet buraa geldinz emme gendinizi hec tanitmadinizz??
hirkes baslasin.. ben ilk adimi attm

özlem ben 40 yasındayım ama kımseyı ınandıramıyom hep 30 dıyolar ama aslında ben 30 bıle hissetmiyom hehe sakın abla demeyin hihoyyyt

mermaid kaç lira kredi çekecekler düğün için. düğüne ayırdığınız bütçe ne yani. bize 20 milyar gerekiyor (takı- köy yemeği- pasta-düğün-gelinlik- bikaç aylık kira..)

ben izmirde yasıyorum modelistim bır kızım var istanbulda şuan bende evlılık yapmak ıstıyorum ama benım yasımdakıler bana hıtap etmiyor ortadamı kaldım ne şu sıralar çalışmıyorum evdeyım iş arıyorum bu arada duyurulur böyle işte clap müzikten hoşlanırım gezmeyı çok severım pozıtıf bırıyım vs vs vs

ben izmirde yasıyorum modelistim bır kızım var istanbulda şuan bende evlılık yapmak ıstıyorum ama benım yasımdakıler bana hıtap etmiyor ortadamı kaldım ne şu sıralar çalışmıyorum evdeyım iş arıyorum bu arada duyurulur böyle işte clap müzikten hoşlanırım gezmeyı çok severım pozıtıf bırıyım vs vs vs

hayirlisi olsn hihoyyyt

senle meslektasmısız ne üzerine calıstın bende yeni yetmelerden tasarımcıyımda

ben 28 yaşındayım kızlar...işsizim aynı zamanda...iki üniv bitirip oturuyoz bölee:çok üzgünüm:

aslen trabzonluyum ama kdz ereğlide yaşıyorum....

bn 26 yasındayım dıs tıcaret sorumlusuyum ekoomı mezunuyum.istanbulda ikamet edıyorum :)))
Flamıngocum ıs kurcak erk arkım 30 bin cekecek onun ıcın dugun seneye cnm

canım yaaa sıkma canını piyasa düzelecek inşallah. kızlar yemek yıyıcem ben çıkıyorum hepınızı öptüm görüşürüz

ahh aahh bende 1 ay sonra issizim kizlarr.. cikis verdiler bizedee senağlama
is ariyorum ama okadar zorki yeni bir is bulmak.. offf

Back