Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesajı gönderdikten sonra farkettim sanki sizin çektiğiniz krediden 20 milyar ister gibi anlam kazandı mesaj :))))))
ben izmirde yasıyorum modelistim bır kızım var istanbulda şuan bende evlılık yapmak ıstıyorum ama benım yasımdakıler bana hıtap etmiyor ortadamı kaldım ne şu sıralar çalışmıyorum evdeyım iş arıyorum bu arada duyurulur böyle işte clap müzikten hoşlanırım gezmeyı çok severım pozıtıf bırıyım vs vs vs
ben izmirde yasıyorum modelistim bır kızım var istanbulda şuan bende evlılık yapmak ıstıyorum ama benım yasımdakıler bana hıtap etmiyor ortadamı kaldım ne şu sıralar çalışmıyorum evdeyım iş arıyorum bu arada duyurulur böyle işte clap müzikten hoşlanırım gezmeyı çok severım pozıtıf bırıyım vs vs vs
örme gurubu 82 yılından beri model şefliği yapıyordum ama kriz bizide vurdu şimdi iş yok
ben 28 yaşındayım kızlar...işsizim aynı zamanda...iki üniv bitirip oturuyoz bölee:çok üzgünüm:
aslen trabzonluyum ama kdz ereğlide yaşıyorum....
ben 28 yaşındayım kızlar...işsizim aynı zamanda...iki üniv bitirip oturuyoz bölee:çok üzgünüm:
aslen trabzonluyum ama kdz ereğlide yaşıyorum....
anne tarfaından bende trabzonluyum acayıp horon teperım gel hemşo senlede tepelım :roflol: