• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

amin canım inşallah...yaş 28 oldu bacım yaa:delphin:

kafan karıştı dimi..benimde çok karışık vallahi....benneyaptımki

eski sevgilimden bana el kaldırdığı için ayrıldım...4sene üzerine ayrıldık...hemde hasta halimle yaptı bunu..vurmadı ama teşebbüs etti...çok pişman oldu sonra özürler falan ağladı kaçkere....onlada uzak şehirlerdeydik askere gitti şimdi gitmeden önce kalktı buraya geldi son bi şans için ben yine kabul etmedim....

diğerini ise ilkokul arkadaşım tanıştırdı...1senedir msn tel görüşüyoz..ilk başlarda bişeyim yoktu sonradan aşık oldum...gömrüntülü fln görüştük bide fotolar var işte...yazın yanıma gelcek görmeye...evlilikten fln bahsetti ama önce bi görüşelim dedik yüzyüze...ama çok geniş rahat adam...geçen hafta hiç görüşmedik ne aradı ne sordu msne gelmedi...insan özlemezmi...dün aradı işte bi...bende inat yaptım aramıycam msne girmiycem:delphin:

böyle işte kızlar...ne yapacamı bilmiyorum tek bildiğim evlenmek istediğim....benim mevzular uzun...

cnm akil vermis gibi olmiyim ama bence bu vurdum duymaz insanla yapamassin.. bende sevmem öle insanlari sinir olurum..
sonra sende sinir küpü olur cikarsin.. :delphin:

Beyazkelebekk,,,ayrıldıgn sevgııln neden el kaldırdı sana tahrik mı ettın onu,eger oylyse hanı belkıı olabılır dıcektım ama obur turlusune karsıyız tabı.....
ıkıncı sahısın şuan esnek davranmasını çokda anormal karsılama,ama gorustukten sora yanı resmen bırlıkte olduktan sora devam ederse bu esneklıgı,ozmn duşünürsün...

mermaidciimm gelem senin sorunaa..
ben niye hala bekarim?!?! hmm...

benimde 5 seneye yakin çok sükür güzel giden bir iliskim var. gecen kis anneme actim konuyu daha önce bilmiyodu annemde zorda olsa babama actii kaydirigubbakcemile3
sooora hersey dahada hizlandii.. annem benimkiyle tanismak istedii tanistirdim onlarii (begendi damat adayini) :asigim: ayyhh nede olsa bende begeniyom.. :asigim:

soora iste askimin annesi ve benim annem bulustuk..
annem istiyoo .. hertürlü destegi veriyo bana ama babam karsi istemio... :çok üzgünüm:
iste bu yaz isteme fln olacak insallah ama önce babami ikna etmeye calisacaklar aile büyüklerii.. offf :çok üzgünüm: insallah kabul ederde bu yaz Türkiyede ni$anim olur ...

beyaz kelebek ben pek tesellii edemem insanları benm mazur görürsen sevinirim ama özlem ve mermaide katılıyorum...özlemcimmmm orasıda öle yalnızlık ALLAHa mahsustur oyuzden zoru secicez bizde

Beyazkelebekk,,,ayrıldıgn sevgııln neden el kaldırdı sana tahrik mı ettın onu,eger oylyse hanı belkıı olabılır dıcektım ama obur turlusune karsıyız tabı.....
ıkıncı sahısın şuan esnek davranmasını çokda anormal karsılama,ama gorustukten sora yanı resmen bırlıkte olduktan sora devam ederse bu esneklıgı,ozmn duşünürsün...

tahrik etmedim cnm yaa...hastaydım yansiyonum çıkmıştı...o zaman onun bulunduğu şehirdeydim bende üniv.okudum orda...diplomamı almaya gitmiştim...işte tansiyonum çıktı dediki teyzemlere gidelim orda ölçeriz falan..gittik beni teyzesinin evinde yalnız bıraktı üst kata evlerine çıktı...ben ilk defa tanıştığı insnların evinde kaldım öle..:çok üzgünüm: sonra eniştesi hastaneye götürelim diyince onu aradım koşa koşa indi aşağı ki bi bakarım pijamaları giyilmiş fln...dedim oh ben burda hastayım sendeki rahatlığa bak ama gülerek söledim yine espriliyle karışık...sonra işte bana el kaldırdı...neymiş dalgamı geçiyomuşum...annesi yukarda fenalaşmış hastaneye gidiyoruz diyince hani gitmiyomuşuz....:çok üzgünüm: aynen bu olay....zaten kendi de anladı hatasını ama iş işten geçti...tabi sadece bunlar değil...dedim ya çok geniş mevzu....sonrasındada çok kalbimi kırdı...soğuttu kendinden...

diğerine geldince...belkide haklsıın canım...şuan adı konmuş bi ilişki yok aramızda....geldikten sonra farklı olur belki...

tahrik etmedim cnm yaa...hastaydım yansiyonum çıkmıştı...o zaman onun bulunduğu şehirdeydim bende üniv.okudum orda...diplomamı almaya gitmiştim...işte tansiyonum çıktı dediki teyzemlere gidelim orda ölçeriz falan..gittik beni teyzesinin evinde yalnız bıraktı üst kata evlerine çıktı...ben ilk defa tanıştığı insnların evinde kaldım öle..:çok üzgünüm: sonra eniştesi hastaneye götürelim diyince onu aradım koşa koşa indi aşağı ki bi bakarım pijamaları giyilmiş fln...dedim oh ben burda hastayım sendeki rahatlığa bak ama gülerek söledim yine espriliyle karışık...sonra işte bana el kaldırdı...neymiş dalgamı geçiyomuşum...annesi yukarda fenalaşmış hastaneye gidiyoruz diyince hani gitmiyomuşuz....:çok üzgünüm: aynen bu olay....zaten kendi de anladı hatasını ama iş işten geçti...tabi sadece bunlar değil...dedim ya çok geniş mevzu....sonrasındada çok kalbimi kırdı...soğuttu kendinden...

diğerine geldince...belkide haklsıın canım...şuan adı konmuş bi ilişki yok aramızda....geldikten sonra farklı olur belki...

sirf sen öle dedin diyemi el kaldirdi yaa?? :1shok:
hmm.. tehlikeli... hadi küfür fln olsa isin icinde tamam anlicamda ama el kaldirilacak bi durum göremiyorm ben:delphin:

abovvvvvvvvvv ... bizim burda nebicim yagmur yagiyo yaaa.. hava nasil karardii..

uykhh... ben nasil eve gitcem... ?????

sirf sen öle dedin diyemi el kaldirdi yaa?? :1shok:
hmm.. tehlikeli... hadi küfür fln olsa isin icinde tamam anlicamda ama el kaldirilacak bi durum göremiyorm ben:delphin:

aynen canım...sırf öyle dedim diye...hatta askere gitmeden geldi buraya pat diye habersiz...annemde biliyodu herşeyi....eve çağırdık madem gelmiş diye...evde herşey konuşuldu tekrar...annemde hatta konuştu...hiç bişey diyemedi haklısınızdan başka...

çok korkuttu beni..annesine çok bağlı...annesi fenalaştı diye bana el kaldırdı...halbuki bende hastayım orda...ama benimki önemli olmadı onun için işte:çok üzgünüm:

biz de parasızlıktan evlenemeyioruz. para sorunu nasıl çözülür ??

Herkesın sorunu para ya ,bırde krızın ustune gelmesı biz gençlerı her anlamda etkıledı desenize senağlama
tatlım para sorunu nsl cozulur ya babadan oğlana bırsyeelr kalacak yardım edecek,yada ıkınızde calısıp kendı yagınızla kavrulacaksınız

bu yaz yaparız düğün diyorduk,bi yerden para geliyordu, o da iptal olunca kaldı öyle...
bu aralar bizimkinin ailesi bi düğün günü belirleyelim de o güne kadar ellerimizden geleni yapmaya çalışalım diyorlar . ama benim içim rahat değil.bazı şeyleri borç parayla bazı şeyleri veresiye alarak vs.. yapılacak bi düğün.. şunu isterim bunu isterim diyemıycem yani..

biz kendi yağımızla kavrulcaz herhal..
babam da kirada oturmamızı istemıyo doğal olarak.
bazen düşünüyorum : köylerde kız kaçırıyorlar da hemen bikaç gün sonra 3 gün 3 gece düğün yapıyorlar. evlenenler hep zengin mi.fakirler nasıl evlenıyor ?? biz de bi şekilde hallederiz diyorum ama bi yandan da sıkışık sıkışık herşeyden kısarak evlenesim gelmiyo, sonuçta en güzelini istersin.

Back