Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

merhaid sana şimdiden kolay gelsin mutlaka aldıklarını ekle görelim merak ederiz
düğünde görücüye çıkcan allah yardım etsin heyecanlı olursun,daha önce tanışma olmuşmuydu
daha once evlerıne gttm bır kere(boludalar cunku)ama bu daha farklı olcak akrabalar felann..eklıcem cnm temam
çocukluların gelceni pek sanmıyorum geçen buluşmadaki kızlar falan gelir kar, özlem, beyza falan filan...
oyle olsun ztn bızbızee...
canım cok sıkılıyo kıslarrrr
benmdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acıktım zatennnnnnnnnnnnn....bana herkes bugnn popon ufalmısmı dedı hihoyyyt ne alaka dıyceksın aklıma geldı :roflol:
bu arada KOLONYA dıye bı arkadas var ,bı topık açmıs az cok takıp ederdım ,,uzuldm kzın durumuna sana onu anlatmaya calsıtydm başakcım emme o ara net gıttı bısıler oldu

oooohhh popo gidiyorsaaa süperrr delikafadulden nette sorun var yarım saattir giremiyom ama bende üzüldüm kıza okudum yazılarını umarım ii olur

özlem nerelerde yaaaaa.............bişeler karıstırıo ama sbh bı gorundu sora kayboldu,çatlak şey..........son 15 dakıkam arkadslr sora eve gıdıorummm..arabanda erken ınıp eve yarım saat yuruyorum eve gıdp cok hafıf yıyıpp tv ıslerken bı yandanda sporumu yapıorummm..h sonu bnmkı gelckkk ııyıce ıncelmelıyım...akşmm belkı gırerım haberınız olaa

KOLANYA'ya ne olmuş arkadaşlar hangi topik. bende okuyayım merak ettim kızlar. (

bir derdım var bölümünde 'Ölmek istiyorum....'gıbı bır baslıktı..bence bastn sona oku yorumları..ama dıger konularınıda bıldıgım ıcın daha ıı anlayıp uzuldum...uzuldugum nokta,yasına ragmen savunmasız,saf,vur kafasına tarzında bı kız olusu...bır kes daha benı yetıstıren aıleme şükrettım benı bole yetıstrdıklerı için.............

tamam tatlım aksama görüşürüz ii aksamlarrr.....Şeniz bende kacarım zati birazdan

Sabah bi göz atmıştım nickine dikkat etmemiştim. Şimdi tekrar baktım.
Ne diyeyim yorumsuz kalıyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin.

Evet ya özlem yok... Belki izinlidir bugünde gezmeye flian gitmiştir.
Bu arada ne güzel ya erken çıkmak. Ben 7 ye kadar burdayım. offfffffffff

Bacılar çok şanslısınız ya ikinizde ne güzel erken çıkıyosunuz. Maşallah...
Şimdiden hayırlı akşamlar. Mermaid özendim sana akşam bende yapıcam spor tekrar :)))

Bacılar çok şanslısınız ya ikinizde ne güzel erken çıkıyosunuz. Maşallah...
Şimdiden hayırlı akşamlar. Mermaid özendim sana akşam bende yapıcam spor tekrar :)))

yok kısss bende 7de cıkıyorum ama anca hazırlanıyom biliyonmu şakkıdı

canım selam ben varım
kolonya yı merak ettim şimdi tanıorum kendisini yani burdan

Herkeşeeeeeeeeeeeeeeeeee GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNAAAAAAAAAAYDIIIIIIIIIINNNNNNNN hihoyyyt Fomumdayım bugun ma umarım bu formu akşama dogru kaybetmem..kıslar bugun yurt dışından (ingiltere) misafırım var..iş yerıne gelıo yani..dua edin beneeeeeeeee

canım selam ben varım
kolonya yı merak ettim şimdi tanıorum kendisini yani burdan
Çilekçım ya kımse yoktu bende cıktım akşam, yattım.Ztn saat 11 oldu mu benımkıler gelıo.bide yatar vazıyette laptoptan gırınce nete bu durum ıkıye katlanıo tabı :))

Bende geldim ama siz gittiniz galiba. İyi geceler :))
sen ıyı geceler demıssın bende sana günaydın dıyımm canımmm....

günaydın kızçeleer...
Dün nefsimi yendim şimdi onun mutluluğunu yaşıyorum :)
Çok az yedim dün...
Bakalım bugün nolcek :))

senağlamasenağlama kıslar az önce kötü bi haber aldım şirket kapanıyor galiba :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…