Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

bence sende biraz biriktirmeye bak.. yada erteleyin dügünü.. sonucta herkes güzel bi sekilde evlnmek ister.. vallah bana kalsa mesela daha 2 sene beklerim ama nisanli olarak tabii..cünkü evlendikten sonra borc ödiyecegime biraz gec evlenirim ama borcsuz evlenirim daha iyii..

ozaman bence bitmesi en hayirlisi olmus ikiniz icinde..

evet canım hayırlısı buymuş demekki bende öyle dedim...

dogru bır karar vermıssın beyazkelebek sımdı onune bak sen cnmm,ne zmn gorusme?

saol canım..bende doğru karar aldığımı düşündüm ama bazen acaba diyorum artık yaşta ilerledi diye...görüşme temmuzda canım ve çok heycanlanıyorum aslında çok seviyorum onu ama böyle yapıncada gıcık oluyorum....bakalım zaman ne gösterecek...a.s.

:)) okudum ozlem bana ınandırıcı gelmıo,,ya ınsanlar ne gunlere kalmıs hadı dıyelım bole bısey dusunuosun ozle bırsye bu kalkıpta anlatılırmı ya,,,ve bır erkegın el tutmaması felanda yanı bana ınandırıcı gelmıo pek,bole sorulara cvp bıle vermemmm

para durumları insanları kısıtlıyor ikimizde calısıyoruz ve para biriktircez inş birikir of of

okudum...hakkat derde bak ya bizden izin istiyo olabilir mi acaba :jeyyar:

ben bıse bırıktırmıyorum ....babası kredı cekıp halletck bu yaz ışlerimizi inş.benım almam gereknelrı babam yapack ztn.sıkıntı sevgılımn tarafında

ben bıse bırıktırmıyorum ....babası kredı cekıp halletck bu yaz ışlerimizi inş.benım almam gereknelrı babam yapack ztn.sıkıntı sevgılımn tarafında

ne güzel tatlım umarım karsı tarafında işleri düzelir hal olur herbişeyiniz

Özlemmmm en gec 2009 sonu dıom ben daha erken olursaa supriz olsun dıye..

cımcımenın erkek ark yok benım bılıdıgm kadarıyla da harbıden bu anneödri ne be cimcime

Gözde hoşgeldin cnmmm neden bekarsın once soruyu cvpla ole gır ıcerı

ben evlendım ayrıldım kızlar boşverin evliliği hergün tepemizde dır dır dır. oooooooh yaşasın sultanlık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…