Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kıslar cok yogunum müşteriler geliyo onlarla ilgileniyom takip ediyom sizi cok yoruldum varya....aslında ben ikiz istiyom biri erkek biri kız 2 tane istiyom kız ve erkek cok yapmak istterim ama maddi anlamda durumuma baglı

bence sevgilin yanlis yapmis.. teselli edecek baska birini bulamamismi o kiz???
sen sevgilinle konus istersen... cünkü bu kisa konusmalar fazlalasirsa vay haline..

pırlantacım valla haklısın bacım ben olsam deliririm yani...:mymeka:

ne gerek varki tesellilere fln...ama bence kötü niyetli değil sevgilin birden öle hissettim..

anlasilan sen bu cocuga cok fena asik olmussun caniskom sırnaşık şey

ayyy demi kızzz...bencede öleelaelaelaelaelae

Kıs KELEBEKK ...................aşıksınnnnnnnnnnnn aşıksınnnnnnnn aşıksınnnnnnnnn sen aşıksınnnnn arkadaşşşşşşşşşşşşşşşş.. :lepi:

heeeeeeeee valla hiç itiraz etmiycemm aynen öleeeeesositosositoopuyorumnanaktan

gördügüm kadariyla bi Konunuz yok.. öyleyse ben acam bidene

evlendiginizde kac tane cocuk yapmayi düsünüyorsunuz????

ben 2 tane istiyorum....bir kız bi erkek

gördügüm kadariyla bi Konunuz yok.. öyleyse ben acam bidene

evlendiginizde kac tane cocuk yapmayi düsünüyorsunuz????delikafadulden

ben geldim ve çoçuk sayısı 3 tane yapmak isterimm şuan için öyle düşünüyorum tabi bir tane yapıp nasıl olduğunu görmeden kesin bişey söyleyemem belkim 1 taneyle kalırımturkbayragi:teytey:ama önce koca bulmalıyımmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bende 4 tane istiyom büyük aile olsun istiyorum seviyorum kalabalik aileyi..
ama AnemoN'un dedigi gibi önce bi 1 tanesi olsun bi ondan sonra bakarim bende ...
ikiz bende istiyodum basta ama 2 tanesiyle birden basedemem galibaa.. bide maddiyat var :bbo: iikiz oldumu artik calisamassin da kuzenimden biliyorum yazik garibim cökmüs vallah... oyüzden teker teker olmasi daha ii bence

Peki ho$unuza giden en Güzel isimler nelerdir Kiz veya Erkek için... Ben arada bi hayal kuruyorum eger kizim olursa bu isim olur yada oglum olursa bu isim olur diye ama bakalim .. ilerde neler olacak...

Peki ho$unuza giden en Güzel isimler nelerdir Kiz veya Erkek için... Ben arada bi hayal kuruyorum eger kizim olursa bu isim olur yada oglum olursa bu isim olur diye ama bakalim .. ilerde neler olacak...

erkek ismi kesinlikle rüzgar...çok seviyorum o ismi...ama yanına bi isim daha olabilir eşimin istediği....

kız ismi olarak annem hep eylül diyo....ama eylülde çok konuyo artık...ben güneş olabilir diyorum

hım ben oglumun ismini yusuf aslan cift isimli kızımın isminide deniz koymak isterim tabi babası ne der bilemem

avatarın çok cici özlemcim güle güle kullan....

kızlar benden size bi soru...evlenince ilk geceden korkuyomusunuz-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…