Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kızlar bekarlığınızın tadını çıkarabiliyor musunuz bakiim.

sevgilim yanımda değil benm ama cok şükürki görüşebiliyoz suan için evet bekarlıgın tadını cıkartabiliyoz sadece mesafeler uzak bize :çok üzgünüm:

ben çıkarmaıyorum şu anda evli olup sevdiğimin yanında olsaydım keşkesenağlama

seninki nerde şekerim bak ne güzel evlenmissiniz

Flamingo ben cıkarıyorum tadını valla aksam eve gıdınce kocama yemek hazırlıcm dıyıp koştr kostr eve gtmıyorum.hazır yımeee yıyıp tv basına gecıorum..ütü yapmıyorum.....ay acaba ne dusunmustr benm ıcın dedıgm bı kayınvalıdem yok.. kaydirigubbakcemile3 kızlar ıyı hos kavusmk ısıtyoktaa bakmayın sız asıl bu zmnlar en guselııııı...

Gülpembe ,umudm evlı degıl evli olsaydm keske dıo :CüvCüv:

Cimcime
ııyıyız cok sukur sen nslsn?

kıs pembe dunkı fıkırlerım hosuna gttımı,hedıye ıcn yanıı

günaydın kızlar. bütün yazdıklarınızı okudum. dün yoğundum pek giremedim.

yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz. gülpembe benim aşkımında 12 sinde haftaya cuma doğum günü.

bende sana gelen fikirlerden kopya çektim. ben perşembe yada cuma günü onlara gidicem. muhtemelen o işte olur gececi olursa. yastığının altına puzzle parçalarından bikaç bişey koyucam. not yazıcam. gerisini bul diye. diğerlerinide odanın değişik yerlerine koyarım ama çok dağıtmadan. boxer fikri benimde çok hoşuma gitti. =))

pardonnnn biraz uykuluyumda ALLAH söyletmiş ben evli sandım onu kusum gitmezmi özellikle boxer olayı :jeyyar: gitti gitti tesekkürler uygulıcam sengözlerimebaksanab

kopyacı pırlantaaa :)) tabı cnm sende al fıkırlerdn.. ya bende iç çamasırı hastalıgıı ,,aynısı erk ark ım ıcnde durmadn ona boxer ve çorap alıyorumm,,kıyafetlerını ıncelıyorum bunu bole yap sole yap dıorum kocammış gibi sankı :roflol:

:jeyyar: :jeyyar: sende ev falan vayyyy vala bende onun yanına gitmeyi cok istiyom ama olmuyo artık onlarla yetinsin

kıs meryem senden ögrencegim seyler var :jeyyar: ilgilen tabi heleki burcları akrepse senden öğreniyom bende bizimkini pofpofluyom emmeee tık yok bizimkinde

Günaydın tüm kknın hoş gelin adayları:):):)

23 yaşındayım 2 ay sonra 24 oluyorum, mustakbel damat ile 9 yıldır birlikteyiz... hayırlısı artıııııkk

bende de o hastalıktan var. iç çamaşırlarına bayılıyorum böyle çeşit çeşit olsun istiyorum. daha ben okadar karışamıyorum yavaş yavaş karışmaya başlıyorum =))

:jeyyar: :jeyyar: sende ev falan vayyyy vala bende onun yanına gitmeyi cok istiyom ama olmuyo artık onlarla yetinsin

tabi canım sen düşünmüşsün yollamışsın. o da çok istiyodur seni görmek ama kısmet işte. valla ben genelde haftada iki haftada bir gidiyorum onların evine. demiştim ya annesi ms annesiyle yaşıyo. elimden geldiğince annesinede yardımcı olmaya çalışıyorum. ufak tefek şeylerde.

kıs meryem senden ögrencegim seyler var :jeyyar: ilgilen tabi heleki burcları akrepse senden öğreniyom bende bizimkini pofpofluyom emmeee tık yok bizimkinde

öğren tabi kızımmmm..bendee soradn soradn kesfettım bunlarıı ,yanı bole davranmalıymısım dedım soradn..hmmm tık yok muuu,öyleyse B planını uygula cnmmm sende...şöleee onu şaşırtack cınsten bır msj atsaana çocuğa....ole duygusal ,romantık msjlar kesmez onalrı ustune bır de senle dalga gecebılrı ortaokul cougumusn dıye kaydirigubbakcemile3 ..........anladın sen onu :1ninca: :jeyyar:

topimize yeni gelen kizlaraada Hosgeldinnnnnnnnnnnnnnizzz diyorumm
kendinizii tanitin bakemmm....

Günaydın tüm kknın hoş gelin adayları:):):)

23 yaşındayım 2 ay sonra 24 oluyorum, mustakbel damat ile 9 yıldır birlikteyiz... hayırlısı artıııııkk

osgeldin aramıza bizde bekliyik hayırlısı herseyinn yerimseniben

hadi baslyalım ozamn kıs pırlanta

anladım ben senide yok kısss dün gece ne msjlar attım ama yokkk cevap vermedi msnde konustugumdada diyim ama ayıp diyo azgın diyo cıldırtıyo beni klava:

anaaaaaaaaaa ayıp dıo azgın mı dıooooooooooooooooooo :1shok: :1shok: Nasıl akrep kıs oooooooo şaştım valllahh,,

bende şaşırdım valla ayıp demesine...

mermaid ne bagirion ülenn ... zaten yorgunum..i$ede gec geldim :1closedeyes: accuk daha uyuyim dedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…