- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Offff ya bende çıkacaksın falan sandım kafamçokkarıştı
Çıkarsan bile başka bir iş bulmadan çıkma
saol umudum,nslsn ıımısnSlm kızlar cimcime iyi etmişsin tam ana kuzusu ondan hayır gelmez canım anası bırak der bırakır gider
marmarid hoşgeld,n
uzulme be cnm bızımde ole..hele bızmkı daha beter varlık ıcınde yokluk hesabının ıcıerısnde evlenemıos sımcık,ama flört her zmn daha ııdr ya daha heyecanlı,,:jeyyar:Biz evlenmeyei çok istiyoruz ama malesef iş sorunumuz var
Aramıza Hoşgeldin Canım
ALlah işlerini açar inşallah herşeyin hayırlısı hakkınızda
slm kızlar memaid, cimcime, cinganeee napıyosunuz?
selam ben yeni sayılırım yan yazı yamada çok yanlızım yani yanlız kaldım yeni dostluklara arkadaşlara pyalşaımlara ihtiyacım var
anamm neden herkez öyle anladı
Hayır Canım ben maaşım için düşünüyordum bu haftasonu ayrılmayı ama az önce patron yanına çağırdı olumlu şekilde konuştu şimdi bekliyoruz bakalım nolcakvereliniortak
selam ben yeni sayılırım yan yazı yamada çok yanlızım yani yanlız kaldım yeni dostluklara arkadaşlara pyalşaımlara ihtiyacım var
yanlış anlamışız ne kızıyosun senağlama
mrb canım hoş geldin.doğru adrestesin kuzum:)))
slm gamze hg ben iyiyim sen nasılsınslm kıslar nasılsınızzopuyorumnanaktan
slm hgslm kızlar memaid, cimcime, cinganeee napıyosunuz?
teşekkür ederim canımm:)))) zaten burada yazılanları sürekli takip ediyorum ama yazmadım hiç böyle yakın olacağınızı biliyordum yazılanlardan teşekkür ederim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?