Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Offff ya bende çıkacaksın falan sandım kafamçokkarıştı
Çıkarsan bile başka bir iş bulmadan çıkma

Öyle bi şansım yok canım zaten
İş bulmadan çıkmak ve 1-2 ay bile evde durmak gibi
ayda 500 ytl eve vermek zorundayım. malesef.
Kredi çektik onu ödüyoruz yerimseniben

Ecz_girl hoşgeldin.

Slm kızlar cimcime iyi etmişsin tam ana kuzusu ondan hayır gelmez canım anası bırak der bırakır gider
marmarid hoşgeld,n
saol umudum,nslsn ıımısn

Biz evlenmeyei çok istiyoruz ama malesef iş sorunumuz var
uzulme be cnm bızımde ole..hele bızmkı daha beter varlık ıcınde yokluk hesabının ıcıerısnde evlenemıos sımcık,ama flört her zmn daha ııdr ya daha heyecanlı,,:jeyyar:

yanlış anlamışız ne kızıyosun senağlama

teşekkür ederim cingaane nasıl tanıtayım bacım 27 yaşındayım bekarım mali müşavir olma yolundayım(Allah izin verirse) aslında çok deli dolu neşeli bir insanım ama bu sıralar çevremdeki herkes beni yanlış anlayıp gittiler hayatımdan en yakın dostum, sevdiğim hepsi pembe tozlarımıda alıp götürdüler çok sıkıntılı yüreğim şu sıralar :sinifsinif:

Heyy noliy burda, cinganem aşkta kaybediyonya işte kazanacaksın...
Bak pembeye aşkta kazanıyo ama işte kaybediyo..
Galiba bende bi acaiplik var ikisinde de kaybediyorum...
Hoşgeldiniz yeni arkadaşlar, crazy'cim kapımız sonuna kadar açık sana destek olabiliriz, ama herşey karşılıklı senden de HEP DESTEK TAM DESTEK bekleriz
:lepi:

teşekkür ederim canımm:)))) zaten burada yazılanları sürekli takip ediyorum ama yazmadım hiç böyle yakın olacağınızı biliyordum yazılanlardan teşekkür ederim :Saruboceq:

aman boş ver ne takıyosun bende çevremdekilerin hepsine yol verdim varlıklarndansa yoklukları daha hayırlı bi kere darbemi yedin yol ver gitsin çünkü 2. defa yine yapyolar nasl olsa kini yok affediyo diyolar eskiden valla tabiri caizse melektim ya darbe yemekten kalbim karardı artık hissediyoru kimseyi affedemiyorum kimseye kini olan bi insan değildim şimdi ufak bi hatada hadi sana güle güle diyorum bende yanlızm alıştm bu duruma kafam rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…