slm canlarım gece gece sizi merak ettim bu yorugnlukla bakmaya geldim...
Gülpembem bilemiyorum üzüleyimmi sevineyimmi ama canım inşallah hakkında hayırlısı olur...
Çalışmanın tek güzel yönü paranın sıcak yüzü malesef...
Benide yakında şutlarlarsa hiç şaşırmam doğrusu şimdilik gidiyorum anacım görüşmek üzere...
Corel canım sen nasılsın gülpenin yazısını okuyunca şok oldum seni sormayı unuttum
günaydınn kızlar nasılsınız bakayımm hepinicinizi mucks mucks cocaman öpüyorumm,
gülpembecim hakkında hayırlısı olsun cnm.üzülme en iyi işide bulursun en yüksek maaşıda alırsın allahın izni ilee
corel bebem naptın kız yoksun ne zmnadır...
cumartesi msj atmış müsaitsen görüşmek istiyorum diye o anda kalabalıktı bende müsait değilim dedim... Sonra saat 15 gibi yine msj atmış hala çağrı bekliyorum diye bende dnizdeyim burası kalabalık dedim, kiminle gittin falan yazmış...Geri maili okumamış meğer :)) Bende maili okumadın galiba yazdım keşke okusaydın artık benim istemediğimi anlardın yazdım...Düşünmeye ihtiyacım vardı o nedenle kararsızdım demiş bende sana hayat boyu düşünme şansı veriyorum artık özgürsün yazdım...Oda sağlıcakla kal yazmış...
Hemen annesini aramış annesi bizi aradı falan filan ya istemiyorum artık olmayacak duaya amin demeleride canımı sıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?