Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kızlar çok moralim bozuk daha 1 gün olmadı sevgili olalı ama ayrılıcam.çok güzel konuşuyorz ayrı ama ne oldu bakın.. ben ilk işe başladığım zmanlar işte kendimce bana lazım olan eşyaları kırtasiyeden temin ediyodum ordaki kızla hemen muhabbete gerdim oda bizim mahalledenmiş.öyle çok muhabbetimiz yok ama tanışıyoruz öğrendim ki bu kız tarığın eski sevgilisi ve bugün bana slm verdi geçiyormuş halimi hatrımı sordu afalladım ben vicdan azabı duydum tamam onlar ayrılmış sonuçta ben ayırmadım ama kızı tanıyorum ya nasıl vicdanen rahatsızım anlatamam...konuşucam tarıkla beni çok iyi ikna etmesi lazım ki konuşmaya devam edeyim..

slm canlarım gece gece sizi merak ettim bu yorugnlukla bakmaya geldim...
Gülpembem bilemiyorum üzüleyimmi sevineyimmi ama canım inşallah hakkında hayırlısı olur...
Çalışmanın tek güzel yönü paranın sıcak yüzü malesef...
Benide yakında şutlarlarsa hiç şaşırmam doğrusu şimdilik gidiyorum anacım görüşmek üzere...

canımsım bence sevin cunku ben bütün sorularımdan sorunlarımdan kurtuldum cok şükür :lepi:

kıslarrr merhabaaaa
bu yazıyı erken yazıyorum cunku yarın sabahdan aranızda olamıcammm gelicem ama geç gelicemmmm
herkese şimdiden günaydınnnn güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum hepinize
bu arada MERMAıD osgeldinnn mantık abidemmmmm
nasılsınnnn nasıl geçti tatilll anlattt yediklerin içtiklerin senin olsunnnnn
herkesi cok öpüyorummmmm yarın görüşmek üzere...

Corel canım sen nasılsın gülpenin yazısını okuyunca şok oldum seni sormayı unuttum

İşyerinde niyeyse bekarlar ve evlenemeyenler topiğine giremiyorum. :gitme:
Ben çok karışığım kızlar.
Hayatım belirsizliklerle dolu.
Sevmediğim hatta nefret ettiğim işyerine 2.5 ay daha katlanmak zorundayım :sinifsinif:
Her gün eziyet gibi.
aşk konusunda ise karmankarşığım.
Doğru adamlayım,aşığım,aşık ..
Ama işte bi sürü sorun var ..
Delirmeme ramak kaldı bu şehirde ..
Sezon bitsede evime dönsem ..

Herkeze Günaydın
Gulpemde iş konusunu konuşmuştuk Allah Gönlüne göre versin Bacım
Corel Canım sende bayağı karışıksın umarım hepsi hallolur üstesinden gelebileceğine inanıyorum
Diğer Kızlar Cimcime,sinem,moddy,Lavanta,efuli,gasme ve yeni ark. ecz nasılsın.?

Günaydın kızlar
Corel canım ya inşallah zaman senin için çok çabuk geçerde 2.5 ayı hemen bitirirsin :Saruboceq: ve evine dönersin

Günaydın kızlaar noluyo yaa herkes bunalımlarda yapmayın etmeyin yav...
Bende sol yanımdan kurşun yemiş bir şekilde aranızdayım... Cumartesi denize gittik hem yağmur hem güneş hepsi bir aradaydı bu arada yağmurda denize girmenizi tavsiye ederim züpper oluyo... Ama malesef düştüğüm için pek yüzemedim vücudumun sol tarafı yara bere içinde yağmurda arabaya koşarak bineyim derken sol tarafımın üstüne yuvarlanarak bindim...Betona düştüğüm için heryerim ağır yara aldı malesef...
Pembem nan alıştırdın bizi sabah sabah görmeye şimdi yoksun olmiy böle erkenden kalk kısım...
Corel senide anlamaya çalışıyorum Allah hepimize sabırlar versin...
Bu arada benimki dün msj yazmış beterolsun eşşolue....

Cimcime bizsiz öyle tatile gidersen işte böyle olur.:roflol:
Ne diyim bu arada eşşolu ne yazmış olumlu bişey mi olumsuz mu yoksa yine kafası mı karışıkmış :roflol::roflol:
Bizimkinden de hiç haber yok dün öyle bi ara faceden fırladı ama o kadar. Fazlası yok.

Sinem Nasılsın Canum. naniknanik

Bu arada Kızlar Bu etkinlik olayını sanırım Çözdüm
Site de Ne kadar Çok kalırsan artıyor haftasonu fazla girmedim mesela %91 düşmüş.
Sonunda Çözdüm yaw.

cumartesi msj atmış müsaitsen görüşmek istiyorum diye o anda kalabalıktı bende müsait değilim dedim... Sonra saat 15 gibi yine msj atmış hala çağrı bekliyorum diye bende dnizdeyim burası kalabalık dedim, kiminle gittin falan yazmış...Geri maili okumamış meğer :)) Bende maili okumadın galiba yazdım keşke okusaydın artık benim istemediğimi anlardın yazdım...Düşünmeye ihtiyacım vardı o nedenle kararsızdım demiş bende sana hayat boyu düşünme şansı veriyorum artık özgürsün yazdım...Oda sağlıcakla kal yazmış...
Hemen annesini aramış annesi bizi aradı falan filan ya istemiyorum artık olmayacak duaya amin demeleride canımı sıkıyo

Kötü olmuş Canım harbiden ama fazlasıyla hak ediyordu tamam bi insan anlayamayabilir ama bi yere kadar maili oku diyorsun hiç tenezzül bile etmiyor var mı böyle bişey koy gitsin ya boşver.
annesine de bence aldanma tabi yine kendi hayatın kendi kararın ama yontulabilecek biri değil gibi geldi.kaydirigubbakcemile3

yok canım istemiyorum zaten annemde istemiyo...
Annemde istemiyo boşverdim gitti uğraşamam ben kimseyle bu güne kadar böle bir türle karşılaşmamıştım türünün son örneği galiba...Köşeye sıkışınca annesinin arkasına saklanıyo böyle bir adamla evlensen nolurki...

Heyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr Gunaydınlar hepinıze nasılsınız.........ya cok özledım sızı............burası gercekten bagımlılık yapıormuss yaaa....nasılsınz bakayım..valla gecmıse donme zahmetyını gosteremedım asırıı yorgun ve de uykusuzummm(((( sadece bu sayfaya baktım.Cimcimeee nasıl yanı bıttımı o çocukla neden ole oldu kı yaaa detayları senden alacam....dıgerlerı nasılllar,Pembısım naber nasılsınnn???*
çıngaane ,lavanta,sinem,corel,pırlanta,herkes nsıll gorusmeyelı

kıslar ben geldim kahvaltı etmedim kıymetimi bilin :dilcikar:
mermaid yavru mantık abidemmmmm nasssın kuzum nasıl geçti tatilll :mymeka:
gonzelsss cimcime sinem lavnta corel sizler nasılsnız diğer kıslarrr nasssınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…