Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Sinem Tamam Anlaştık öyle yapalım :umursamaz:
Aman böyle insanlarla uğraşıyorum ya bigün harbiden biri çok darılacak bana gerçi ben onu da umursamam ya Allah biliyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Onuda dövelim çıkıştakaydirigubbakcemile3
Şaka tabi memnun oldum ama mutlu ilişkisi olanları biz aramıza almıyoruz kovuyoruz mesela Gulpembe fazla konuşamaz hakkı yok

sus Kız Konuşma sen laelaelaelaelae

Cingaane sana konuşma dedi o ne derse o olur bu topicte artık delikafadulden

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

ben bikeremmm bu topiciğin en eskilerindenimmmmmmmmmmm :mymeka: rütbenizi bilin :lepi:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

ben bikeremmm bu topiciğin en eskilerindenimmmmmmmmmmm :mymeka: rütbenizi bilin :lepi:

Tamam KAbulll Yeniyim Ama Bakk

%100 Bebişim naaaaberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :bbo:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet aynı yerdeyiz benide sinem hanım üye yaptı ben bilmezdim böyle yerleri bağımlılık yaptı şimdi:))

Tamam kızma abla ama senin sevdiğin var bizim yok
(Maşallah bu arada)

Tamam KAbulll Yeniyim Ama Bakk

%100 Bebişim naaaaberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :bbo:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tamam kızma abla ama senin sevdiğin var bizim yok
(Maşallah bu arada)

Sinem buna cetvel falan yapma heee :sinifsinif:
Ben Kıskanırım Bu arada akşam bu işi bitiriyrm lmaz:

sinemcim olacak bigünnnn :1hug:

beni mi kıskanıyon bacımmmmm sırnaşık şey bak sennkine uygun bi parcaaaa tarkandan oldu canım ara benii vereliniortak

kızlar erkekler kulubüde varmış merak etti bakayım dedim ama sayfa açılmıyo erkeklerde bizim bu kulube giriyolarsa ne kadar gülüyolardırdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…