• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Şimdi aradım işte konuştuk müsat misin dedim işte aşkım ararsa müsait olmaz mıyım falan dedi buryaa kadar çok normal
Sonra başladı 2 gün işyerinden izin al bi yerlere gidelim dedi falan filan işte. büyükadaya falan gidicekmişisz beraber o kim ya onunla beraber 1 gün bile olsa tatil yapıcam
Konu evliliğe geldi başladı ben evliliğe soğuk bakıyorum demeye, gerizekalı mıdır nedir anlamadım ya ne yapmaya çalışıyor bence hiç ciddi birisi değil.
Ben ona başında demiştim ben geyik olsun diye ilişki istemiyorum ciddi bi ilişki istiyorum hayatıma falan diye ne yapmaya çalışıyor anlamadımmmmm

yenimi konustunuz
baş başa tatil saçmalamış

:nazar: Etme ne olur Çalışın Sizinde Olur buyrunnnnnnnnn:1closedeyes::roflol:

Cingaane p.tesi bir firmanın poliçeleri için çok uğraştım dün bir baktım başka firmaya yaptırmışlar kudurdum resmen ya yorulduğumamı yanayım yoksa yaşadığım stresemi şaştım kafamçokkarıştı

cingaane anladığım kadarıyla sevgilin kafanı bozuyor salla gitsin yaa ne üzüleceksin herzaman yenisi daha iyi oluyor çivi çiviyi söker vur tekmeyi bul yenisini:)))

Cingaane p.tesi bir firmanın poliçeleri için çok uğraştım dün bir baktım başka firmaya yaptırmışlar kudurdum resmen ya yorulduğumamı yanayım yoksa yaşadığım stresemi şaştım kafamçokkarıştı

yuh yani o kadar uğraş dur iş başkasına gitsin sorma aynısını bazen bende yaşıyorum o kadar kafa patlatıp proje çıkartıyorum başka firma alıyor işi :sinifsinif:

cingaane anladığım kadarıyla sevgilin kafanı bozuyor salla gitsin yaa ne üzüleceksin herzaman yenisi daha iyi oluyor çivi çiviyi söker vur tekmeyi bul yenisini:)))

Vurdum bilin zaten bu saatten sonra olmaz kaç saattir aramadı sormadı bundan sonra hayatımda olmasada olur.kaydirigubbakcemile2

tecrube konuşuyor valla bende zamanında değmeyecek adam için çok üzüldüm ama o bitti yenisi geldi sorun sineme nasıl mutluyum iyiki onla hayatımı çürütmemişim erkekmi yok bee...

yuh yani o kadar uğraş dur iş başkasına gitsin sorma aynısını bazen bende yaşıyorum o kadar kafa patlatıp proje çıkartıyorum başka firma alıyor işi :sinifsinif:

İşte bende buna sinir oluyorum ben o firmaların poliçelerine indirim alana kadar neler çekiyorum ya
Ve bana yardım edecek kimse de yok :delphin:

Amin canım
Moondy doğru söylüyor şimdi maşallah çok mutlu :nazar:
Maalllleessseeefff aynı işyerinde çalışıyoruz
Yalnız onun sevgilisi var benim yokkkklülülülülülü

Onuda dövelim çıkıştakaydirigubbakcemile3
Şaka tabi memnun oldum ama mutlu ilişkisi olanları biz aramıza almıyoruz kovuyoruz mesela Gulpembe fazla konuşamaz hakkı yok

siz bilirsiniz zamanda çoook acı çekmiş biri olarak engin tecrubelerimden geri kalırsınız.

Back
X