ömrümüzden bigün daha bitti kıslar
Cingaane sana konuşma dedi o ne derse o olur bu topicte artık delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ömrümüzden bigün daha bitti kıslar
Hakılısın dövelim cingaane
Ama ben kıyamam arkadaşıma
Ben gözümü kapatsam olur mu?
önce dövelim de sonra gözünü kapat dövme demiyo bak şimdi ben seni nasıl dövecem kızlar ben sinemin iki katıyım yutarım valla onu:)))
önce dövelim de sonra gözünü kapat dövme demiyo bak şimdi ben seni nasıl dövecem kızlar ben sinemin iki katıyım yutarım valla onu:)))
Aferim Sinem aramızdaki 98 sayılık farkı kapatıyorsun :teselli:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Onuda dövelim çıkıştakaydirigubbakcemile3
Şaka tabi memnun oldum ama mutlu ilişkisi olanları biz aramıza almıyoruz kovuyoruz mesela Gulpembe fazla konuşamaz hakkı yok
sus Kız Konuşma sen laelaelaelaelae
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ben bikeremmm bu topiciğin en eskilerindenimmmmmmmmmmm :mymeka: rütbenizi bilin :lepi:![]()
Kızlar birbirinizi görüyormusunuz aynı yerde misiniz?
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ben bikeremmm bu topiciğin en eskilerindenimmmmmmmmmmm :mymeka: rütbenizi bilin :lepi:![]()
Tamam kızma abla ama senin sevdiğin var bizim yok
(Maşallahbu arada)
(Maşallahbu arada)
Tamam KAbulll Yeniyim Ama Bakk
%100 Bebişim naaaaberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :bbo:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
(Maşallahbu arada)
Sinem buna cetvel falan yapma heee :sinifsinif:
Ben Kıskanırım Bu arada akşam bu işi bitiriyrmlmaz:
Şurup gibiyim şurup
Turp gibiyim turp turp
Öptüm Sizi şap şup
Benim mesaim doldu daha eve gidip süslenicemm