Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

yav bi saatir geçmişe bakıorum buluşmamı oldu ne güzel fotoları göremedim ama olsun .. cimcime hayırlısı olsun cnm umarım istediğin iş olur ..

lavanta sende artık eziyet etme şu çocuga yazık kız..

bu arada ben kafayı yemek üzereyim allaım yaa dayanamıyorum artık offf ..

Canım aktara bir türlü gidemedim, fırsatım olmuyoki bir türlü...
Artistcim saol, sana noldu be yaa...
Topigin adını kafayı yiyenler buraya diye değişsekmi napsak :))

Canım aktara bir türlü gidemedim, fırsatım olmuyoki bir türlü...
Artistcim saol, sana noldu be yaa...
Topigin adını kafayı yiyenler buraya diye değişsekmi napsak :))

aktarlarda değil kızzz marketlerde var o caydan sallama caylar varya öleeee du sana link verem de bak

topicigin ismini baska isimde değiştirmek gerek :jeyyar:

yaa bu işyerinden nefret ediorum haa offf off 2 aydır maaş alamıorum ya sabahtan beri firmaları arıorum telefon elime yapıştı ne kahvaltı ettim ne yemek yedim sinirim tepemde .. umarım diger yerden bi haber gelirde çıkarım bi an önce

artiscim hoşgeldin nasılsın tatlım..eziyet ediyorum evet ama bende karar veremiyorum ki sabah falan çok güzel şimdi aramız bozuldu yine seviyorum ben inş.sende seversin falan dedi ümidimi kaybediyorum çok moralim bozuk dedi ısındım bağlandım dedi ..bense sustumm karar veremiyorum uyuzluk yaptığım için anlaşıp anlaşamıyormuyuz anlamadım..eğer ümidim bitti bizden bii b...k olmaz derse hayırlısı değilmiş dicem eğer bugünden snr konuşmaya devam edersek iyi olcam normal halime dönücem yanii

suan senin nasıl bi durumda oldugunu tahmin edebiliyorum aynısını bende yasadım ve cıkartıldıgım halde halada daha yasıyorum benm 3 ay yarım 2 tam maasım içerde ve alamadım umarım bian önce işe baslarsın ama yeni biryerde ayrı bi dert ben onun stresinide yasıyorum cok zor ya hersey mafoldumben

cimcimeee dogadan yazıp arattırsanaaa kayısı cayı

hımm kıs bu marketlerde satılıyodur heralde ben sadece aktarlarda bulunuyor sanıyordum...
Giderken bi bakam...
Bu arada tıp merkezi ile görüştüm görüşmeyi akşama aldık, dua edin bee...

hımm kıs bu marketlerde satılıyodur heralde ben sadece aktarlarda bulunuyor sanıyordum...
Giderken bi bakam...
Bu arada tıp merkezi ile görüştüm görüşmeyi akşama aldık, dua edin bee...

zaten aktarlarda yok marketlerde var canımm
hadi hayırlısı olur senin için
dualarımız sennle cimcime
güzel haberlerini beklioz

Ayyhh benimki aradı Allahım ne kadar atraksiyonlu bi hayatım var bi dk. sakinlik yok yarebbim...
Niye mail atmadın diye soruyo, bende aynen şöle söyledim...
ışlerim yoğun, akşmaları başım ağırıyo bide kararsızım :)) ii sölemişmiyim...
Tamam sonra görüşürüz didi ve kapattı oh sefam olsun
:teytey:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süper canım gerçekten çok güzel cvp boşver

şimdi o düşünsünkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

:sm_cool: :içelim: vereliniortak
süperrrrrrrr cimcime süperrrrr kaydirigubbakcemile2delikafadulden

oh oh ohkaydirigubbakcemile5

ohh ii demişin valla :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…