• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Aa gÜlpembe sınırlenme dÜn ban arkadaŞımın davetıyesını aldım hem canım sıkıldı ama sevındım onun adına yaŞın kaÇ daha bulurusn Önemlı olan gÖnlÜne gÖre bırını bulsun

Resımler ıÇın tŞk ederım ecrın gelmedımıydı buluŞmaya o yok gÜlpembeyıde gÖremedım

pembem senin en azından sevgülün var...
Biz napalım 30'a merdiven dayadık :)))
Hala kendini bilmezlerle kararsız güvensizlerle uğraşıyoruz...
Çok sinirliyim anne çookkk...

sayfaların hepisini bakmadım 3-4de baktım dahdamı var resim niye taksit taksit koydunuz

cimcime sen 23 yasında değilmisinnnn ben dayadım merdiveni 30 a :'(
ya kıslar sevgilim var cok şükür ama sinirlendiğim olay
dayısının oglu evleniyor ya bizimkinle aynı dönemde gitti bi kac ay önce ve cocuk 15 ay yaptı bizimkisi 5 ay cocuk geldi sözü nisanı yaptı bizde bi cacık yok ve ekimde de evleniyolar
kıs ben ordayımdaaa nasıl görmezsinnnn
gerçekten güzel geçtiiii

yk ben gelememıstım malesef :(
hıc hesapta olmayan bı aksılık cıktı son ana kadar ugrastıysamda olmadı :(

cimcime sen 23 yasında değilmisinnnn ben dayadım merdiveni 30 a :'(
ya kıslar sevgilim var cok şükür ama sinirlendiğim olay
dayısının oglu evleniyor ya bizimkinle aynı dönemde gitti bi kac ay önce ve cocuk 15 ay yaptı bizimkisi 5 ay cocuk geldi sözü nisanı yaptı bizde bi cacık yok ve ekimde de evleniyolar
kıs ben ordayımdaaa nasıl görmezsinnnn
gerçekten güzel geçtiiii

benım de yokk bı sevgılım bak gene gtırdınız aklımaaa ne guzel unutmustumhayat bolede guzel dıodum sımdı gene geldı aklıma mafoldumbenmafoldumben
benımde bı sevgılım ykkkkkk mafoldumbenmafoldumben

benım de yokk bı sevgılım bak gene gtırdınız aklımaaa ne guzel unutmustumhayat bolede guzel dıodum sımdı gene geldı aklıma mafoldumbenmafoldumben
benımde bı sevgılım ykkkkkk mafoldumbenmafoldumben

sana enazındannnn birileri sormuyooo nezaman evleniyorsunuz diye
bu soru okadar gıcık bi soru o anda o cümleyi duyunca cıldırıyorsun :oklava:
karsındakini bogasın geliyoooooo
sevgilin olmasınnn bosver

bende 23 üm benimde sevgilim yok terkektti öküz başkasıyla nişanlı olsa şu anda evliydik belkide

Allahım bu aralar strestenmidir nedir çok yiyorum yine kilo alcam zaten yeterince var :((
Sabah poaca ve açma yedim şimdide hamburger menü söyledim, önceden 1 poaça ile akşama kadar durabiliyordum :(((

pembe senin kilonda olsam hiç sorun yapmam ama ben dikkat etmeyince hemen kilo alıyorum yaa..
Zati bağırsak problemi var :((

Ayrıca senden 9 kilo fazlayım olamazzz
mafoldumben

Back
X