Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

wayyyy wayyy wayy emice kızı topic neım acmyıda bılrmş xD hayrlı olsn x) kapmssn bu işleri:lepi:

uyyy asuklar bulustiii opuyorumnanaktan

iiiyii bizde askumlaa gezdik... güldük eglendüükk soora degdi tartistik yafff mafoldumben

ammaneyyyy naa heçç msnden konusuozda tartıştıınızı demıon kuzıı burada olmasa heçç haberım neım olmıcaaaa cx cx cx bu ne bohomniyet xD

Bizim efadeeee :lepi:

anam ne oldu gerçi bizde tartıstık ya

yaa konusuyoduk istee ilerde nerde otururuz (evlendigimizde) falan diyee.. sonra ben dedimki annemlee yakin bi yerde oturalim..
benimkide dediki benim isyerime yakin olsunn... hani öyle konusmustuk diyo (ilk basta bend istiodum onun calistigi yerde oturmayi sonra düsününce dedim orda biz tek basimiza ne yapacaz bari annemlerin orda oturalim demisim ona ve en sonki kararimiz böyleydi) neyse iste sonra dioki bana hani konusmustukne cayiyosun hep kararindan ... misafir uzakta olsanda gelir.. bizim mutlu olmamiz daha önemli falan filan.. bende dedimki ama biz en fazla 2 3 ay yanlz yapabiliriz sonra elbetteki etrafimizda yakinlarimizi istiyecezz.. (benim burda akrabam yok sadece ailem var) neyse iste ondn sonra yok bilmem sen hep kararii degistiryosunn hep senin dedigin oluyoo fln derken sesini yükseltmeye basladii sooora bende trip yaptim tabeee..:dilcikar: konusmadimm! bisi sordugunda inadina camdan disar bakiodum (arabadaydik) soora sinr oldu tabii hemen yumusadiii tamam senin istedigin yer olsn ozaman oralarda is bakarim faln dedi arayi düzeltti cok süükürr.. vereliniortak

cok şükürrr barısmıssınızzz olur böle seylerrr önemli olan arayı hemen toparlayabilmek ama benm durumum daha kötü sanırsam kötü bi niyetle söylemedim ama agzımdan ben sert erkeklerden hoslanırım dedim offf barıstık ama benm içim hiç rahat değil

kizz niye öyle dedinnn??? ne yaptiki sen öye söyledin cocuga??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…