Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

zaman zaman değişiyo ama agırlıklı o bana gülpembe bende ona bebeğim derim

bende en az 3 çocuk yapmak istiyorum hayırlısıyla sağlıkla ::)) gelsin kilolar... gelsin sarkmalar...
pırlanta bak bu zıllılerın kılo derdı yok ya 3-5 diolar.bende 3-4 ısterım ama o coukalra ıyı bır geleck hazırlamak ısterım ve tabı kılo sorunu var bırde puffff :S

ya ben genelde hitap edemiyorumkaydirigubbakcemile3

böcüğüm diyorum o da bana çiçeğem diyo :)
bebeğim ve nadiren hayatım der

bende bazen onu nazlatmak ıcın bır sey ısteynce hemen ,tamam erkekiim derim
:roflol:

kaydirigubbakcemile3ayy ben ilk baslarda hicbisi diyemiyodum..
cocuga ismiyle bile hitap edemiyodum laaa cok utangacdim aboooovvv..
direk lafa giriyodum.. en kötüsüde ..mesela uzakda oldugunda ve onu cagirmam gerektiginde cok zorlaniyodum... kac metreden cocuga "baksana bunlari alalimmi" diyodum yaaa kaydirigubbakcemile3
düsünün 3üncü senemizdeydik ve ben halaa ona güzel bi kelimeyle hitap edemiyodum.. sonra bu gittikce sinirlenmeye basladii :) e haliyle yanii cocukda benden bi güzel söz duymamistiki hicc.. yaziikk garibimm arada bi güzellikle söylüyodu bana .. ama ben odun oldugum ücün herseferinde "ihi tamam" diyip gecistiriyodum.. e artik onunda canina tak etti ve bu konu yüznden cok kötü kavga ettik hatta birakmayi düsndü kaydirigubbakcemile3 bende dedim cocuu kaybetmekdense derim daha iii ölüm yok ya ucunda.. ogün bugündur agzimdan hep ayni kelime cikiyo (takilip kaldim artik bunu degistirmemde bi 3 senemi alir) kaydirigubbakcemile3 artik ona CANIM diyorum yada bazende oluyoki HAYATIM diyorum ama neredeyse duyulmicak bi sekildee kaydirigubbakcemile3

ama askim ilk haftada bana canim demeye basladiii sooraa askim caniminici bitanem gülüm bebegim hayatim güzelim vs.

ya şimdi kıslar benmki uzakta ya onu nasıl böle pofpoflarım anldınız siz onu :jeyyar: ben biraz odunum da :utangac:

utangacdan öte gülpembenn dedigi gibi Odunum yaaa.. anlamam öle romantik seylerden

neyse kizlar ben kacar öpttmsss

evet özlem ya 3 sene olmuş pehhh.. de anacım de onlarda şımartılmak ister... gerçi bende sendenim ama 3 sene sonra neler derim neler :))) hehehehe

kısllarrr hepinize ii aksamlar ii tatiller diliyorum yarın yokum ama pazar sizinleyim Şeniz

burayı yenı buldummm benı de alın aranızaaa kaydirigubbakcemile3

hosbulduk cnm .ben nihal 23 yasındayımmm bekarımmm istanbulda oturuyorum yenı mezun oldum dgs ye gırcemm ..4 senelık bır ılıskım var ama.baska aklıma bısey gelmıoo :1rolleyes:

merhaba nihalll benden 1 yas ufak ama ask yönünden 1 sene öndesin hihoyyyt ve sende bizim gibim bekliyon neden dolayı bekliyorsunuz peki

merhaba nihalll benden 1 yas ufak ama ask yönünden 1 sene öndesin hihoyyyt ve sende bizim gibim bekliyon neden dolayı bekliyorsunuz peki

bnm sevgılım daha erken oldugunu dusunuyor ve evlenınce sana bakabılırmıyım dıee dusunuyorum kendıme guvenım gelsın evlencez dıoo ama bakalım kısmetCADIARZU:Saruboceq:

Back