Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pırlanta bak bu zıllılerın kılo derdı yok ya 3-5 diolar.bende 3-4 ısterım ama o coukalra ıyı bır geleck hazırlamak ısterım ve tabı kılo sorunu var bırde puffff :Sbende en az 3 çocuk yapmak istiyorum hayırlısıyla sağlıkla ::)) gelsin kilolar... gelsin sarkmalar...
bebeğim ve nadiren hayatım derya ben genelde hitap edemiyorumkaydirigubbakcemile3
böcüğüm diyorum o da bana çiçeğem diyo :)
ya şimdi kıslar benmki uzakta ya onu nasıl böle pofpoflarım anldınız siz onu :jeyyar: ben biraz odunum da![]()
utangacdan öte gülpembenn dedigi gibi Odunum yaaa.. anlamam öle romantik seylerden
neyse kizlar ben kacar öpttmsss
benim pek fazla fikrim yok bu konuda. uzak olması zor be apla. Allah yardımcın olsun.
burayı yenı buldummm benı de alın aranızaaa kaydirigubbakcemile3
ozman osgeldin aramıza kendini tanıtttt bize
hosbulduk cnm .ben nihal 23 yasındayımmm bekarımmm istanbulda oturuyorum yenı mezun oldum dgs ye gırcemm ..4 senelık bır ılıskım var ama.baska aklıma bısey gelmıoo :1rolleyes:
merhaba nihalll benden 1 yas ufak ama ask yönünden 1 sene öndesin hihoyyyt ve sende bizim gibim bekliyon neden dolayı bekliyorsunuz peki
bnm sevgılım daha erken oldugunu dusunuyor ve evlenınce sana bakabılırmıyım dıee dusunuyorum kendıme guvenım gelsın evlencez dıoo ama bakalım kısmetCADIARZU:Saruboceq: