M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
selam kelebek
selm canım geç yazıdm biraz
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kelebek
selm canım geç yazıdm birazhoşgeldin sende aramıza
ÖzZzZzy^m şimdi teeeeee italyalarda... :jeyyar: :d
hoşgeldn cnmmmmburayı yenı buldummm benı de alın aranızaaa kaydirigubbakcemile3
wayyyy wayyy wayy emice kızı topic neım acmyıda bılrmş xD hayrlı olsn x) kapmssn bu işleri:lepi:
nasıl gorustn kıssss????nassı olam sevgümle görüştüm gördüm onu cok şükür sen nassınnn
hoşgeldn hılalceselam kızlar bende aranıza daldım hemen napıynuz bakimm:)
delii kısss..sert erkek derken nasıl yaneeeee :))))))cok şükürrr barısmıssınızzz olur böle seylerrr önemli olan arayı hemen toparlayabilmek ama benm durumum daha kötü sanırsam kötü bi niyetle söylemedim ama agzımdan ben sert erkeklerden hoslanırım dedim offf barıstık ama benm içim hiç rahat değil
hoşgeldnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndöndümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmssssssssssssssssss turkbayragi
bana bi HOSGELDÜN yokmuuu kizlarr?? opuyorumnanaktan
kızımmm cuma aksmndan berı gırmıyorum sadece zor yetıstm sızee heeegünaydın kıslarr nasssınızzzz güzel bir hafta diliyorum hepinizeee kıs özlem osgeldin neler getirdin bize Şeniz
gunaydın cımcıme nasılsınnslm kıslaar.. günaydın
merhaba pırlanta gunaydın daha topige gelemedım ama soylıım bu sabah tartıda 60.500 cıktım![]()
![]()
![]()
kına fena deıldı cnm ıyyıydı dunde nıkahtaydm.cumartesıde dıscıye gttım.tellerımı sıkıstrdı cok cnm yanıoo yemek yıyemıyorum hıc mafoldumben
merhaba pırlanta gunaydın daha topige gelemedım ama soylıım bu sabah tartıda 60.500 cıktım![]()
![]()
![]()
kına fena deıldı cnm ıyyıydı dunde nıkahtaydm.cumartesıde dıscıye gttım.tellerımı sıkıstrdı cok cnm yanıoo yemek yıyemıyorum hıc mafoldumben
merhaba kızlar bende bekarım bitanemle evlenmemize 2-3 sene var
hoşgeldınn süpürgelicadı...tanıt bıze kendını bakalımmm
gulpembe 3aylık teller seneye yaza cıkackk... nişan olursada sorun deıl :) olsun da dıyorum telli olsun :roflol: