• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

bakarım kıs ne olcakkk istedğinizzz bi fal olsunnnn....sanırım benm basımın belası gelcekkk aptal patronun yegeni

Ben yemek yemedim 1 haftadır işte yemek yemiyorum iştahım yok malesef...
Bu sabahta bi açma ve eniştenizin şey pardon adayın:jeyyar: getirdiği kurabiyelerden yidim akşama kadar gider artık :))

Bu sabahta bi açma ve eniştenizin şey pardon adayın:jeyyar: getirdiği kurabiyelerden yidim akşama kadar gider artık :))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hava da bir aşk kokusu var sanırım. eeee neden adaymış eniştem o benim.

İstanbulda nereye geliyorsun.
Bide patronun yeğeni ile sanırım anlaşamıyorsun. Uyuz mıu?

ben istanbuldayım.....patronun yegeni sabahtan aksama kadar yanımda ve dibimden ayrılmıyo oyuzden uyuz oluyom kkya giremiyom tek yaptıgım sey cizim :oklava:

cimcimeeee senin basına fena vurduuuu :jeyyar:

başımamı kim?
kim nereye vurdu??
Bu akşam buluşmaya hazırlanıyorum yine bembeyaz giydim, hemde regliyim, ne cesaret bee inşallah üstüme bişi dökmem :))

ben istanbuldayım.....patronun yegeni sabahtan aksama kadar yanımda ve dibimden ayrılmıyo oyuzden uyuz oluyom kkya giremiyom tek yaptıgım sey cizim :oklava:

cimcimeeee senin basına fena vurduuuu :jeyyar:

aman oda kötü çizim derken ne çizimi be canım benimde işim çizim :D

nan o kadarda değil bee başıma vuracak kadar ilerlemedi daha...
Yalnız bakıyomda sende lafı hep oraya getirmeye çalışıyon malum seninkide uzaklarda ee uzun sürelide bi beraberliğiniz var hani tanıdın dokundun ettin falan filan hıı dökül bakem
:jeyyar:

Kızlar bu arada sevgilisi olanlar, ailesiyle tanıtınızmı sevgililerinizin...
Ben aileleri ile anlaşamamaktan çok korkarım şahsen ve bilakis...

Canım şuanda 2 günlük sevgilim var ama aileme tanıştırsam çok mutlu olurlar eminim çünkü köylümüz kaydirigubbakcemile4 ama bence hiç sorun yapma bi şekilde anlaşılabilir.

olsun oda bi umut bende bari sevgilimi arayım da en azından elimde olanı kaybetmeyim bi umut.. -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
tatlum senın sevgılınvarmıs ztn neden yalnzmıs gıbı unutsz konsuuosn hep anlayamdmmm ben
nan o kadarda değil bee başıma vuracak kadar ilerlemedi daha...
Yalnız bakıyomda sende lafı hep oraya getirmeye çalışıyon malum seninkide uzaklarda ee uzun sürelide bi beraberliğiniz var hani tanıdın dokundun ettin falan filan hıı dökül bakem
:jeyyar:

dımı kısssss al benden de okdr...o şimcik tadını biliiii ya hep lafı oralarara getırırr hehehehe..............tmm pembe tmm kızma azcıkda senden olımmm; heralde tadına bakcakk cımcımeee bızım gıbı kızlara sadece bakmakla doyulur mu kaydirigubbakcemile3

meşkkk yapıolar cnmmm meşkkk sen anlamassnn daha 2 gun olmus :P:P

tanıstım .gecen yaz teyzesı ıle ılk,gecn kısta anne baba ananesı ıle ılk tansımstm,,bıde gecnlerde dugunde gordum herbır seyını.....annesı cok sıcak keza teyzesıde ole,kadn bana bı sarıldı cnm dıyerek,dedım anam ne cok sevıolrmıs benı...babasına hastayım cokk tatlı cok efendıı ,benle konsurken gozlerıme bıle bakamıoo,arada cekıo felan...babacımm benım :P:P:P bırde eslede alakalı benmkı hep overmıs benı kuzenden ogrendm benımkı demıo tabı...e bırde saygılı olunca sen sevıolr tabı........ama ben sıze ılk gunu analtsm sasarsnz...çok rahatlr onlr..kayınvalıde adayı ıle karsılıklı sıgara ıctım yaaa dusunun sız artık.....yanı blkı kımıne normal gelırde bana gelmıoo..annem bılse nsl kızar...ama kadın zorla yaktrdııı napımmm :umursamaz:

tatlum senın sevgılınvarmıs ztn neden yalnzmıs gıbı unutsz konsuuosn hep anlayamdmmm ben

Daha yalnızım ne varlığı ne yokluğu 2 günden ne olur.

meşkkk yapıolar cnmmm meşkkk sen anlamassnn daha 2 gun olmus :P:P

yaa işte bana uzak bunlar bu yüzden. :D

hakket rahatlarmış sizinkiler bazılarına terstir sigara migara...
Ama arkadaş gibi olursunuz, kaynana gibi görmeyince daha rahat olursun...Eltin falan olcekmi mermaid

Back