:jeyyar::jeyyar:
merak etttim şimdi seni ne giydin
akşam eklicem kk ya
bakarsın bebişim
ama özet geçem
beyaz pantolon, beyaz straplez badi üstüne mavimsi yelek mavi ayakkabılar renkli kemer
mavi kalem çektim makkajımı yaptım
fistuk gibiyim bugün
zemuszemuszemuszemus
veririm kuzum
dikkat ettt kendineeee
linki verirsin aksam bakarım
bayramda da buluşak yagunaydn lavanta ve corel,,,oh oh bugn herkesler havasında......tam kadro burdayıs ne güsel...kıslar yaa bn dondukten sora goruselımmı,gercı sorada ramazn gırıo araya ama konsuruz yınee
gülpembecim anlatmıyım şimdi eğer snr kendimi hazır hissedersem bahsederimmm ..saol sorduğun içinn hepinizi öpüyorummmm mucckkk
amin hepimizin istekleri gerçek olur inş boluluyum 23 yaşındayım madem sordunuz sizlerde anlatın kendinizi bir cicimeyi tanıyorumayy ne gusel bı gunaydındııı o,içim açıldıııııııııııııııı umudummm senınde gunun aydın ,isteklerın gercek olsn ınşalaaaaaaaaaaahhhhhh :Saruboceq: nbr cnm nerdn yas kac ne ısle iştigal ? :)
üff ıstıyorum ama kım dökcekkııııııı( anacm bndee ole bısyımkı bayılırm göz alıcı syelere,bır de zayıfladım yaaa daha bi yakısıo gıydıklerım, kalcada jennıfer mısalı oluo yavas yavas,bugn yelek gıydm ustume valla dedım ugrasamıcam :)
[
:)Sanada günaydın umudum, Ecrincim özletme kendini gelişmelerden haberdar et bizi...
umudum corel lavanta osgeldinizzz bacılarrrr
sanırım gene istanbulda olur buluşmaKızlaar evet bayramda buluşabiliriz herlade galuba sanursam hepiniz benden büyüksünüz, malum elinizi öpcem harçlığımı hazırlayın zemuszemus
Bu arada tiyatro işinide o zamana ayarlayabiliriz...
Corel onu kıskandırıcam diye başkaları kapacak seni dikkat et kendüne...:olmaz:
evet kıslarrr devlet tiyatrosu ekimde perdelerini acıyor ben 2 sezondur gidiyorum ve seviyorumda sinemadan daha güzel bilet 6 lira şimdi reklama girermi bilmiyim ama isterseniz gideriz
bende gidiyorum tatlım
ama ay başlangıcında kontrol edip biletleri almak lazım
güzel oyunlar hemen dolii
nazımın yazdığı bi eser oyuna çevrilmişti
bi yer bulamadım ona ben
ayda bir ya da iki gidilebilir
kışın istanbulda olacağıma göre ben varım zemuszemus
ay basımı hemen doluyo ya her ay kontrol ediyorum varya....
Nazımın Benerci kendini niçin öldürdü bu oyunamı gitmek istiyorsun ben gittim :jeyyar: züperdiii tek kelime ile...
ben bide dostlar tiyatrosu Genco erkalı izlemek istiyorum ama saatleri geç olunca gidemiyorum
aynen canım o oyun.
saatleri geç olsun ben dönüşü ayarlarım giderik beraber
anam yanıma yoldaş olsun tiyatroya heç hayır demem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?