Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

dikkat ettt kendineeee
linki verirsin aksam bakarım

gunaydn lavanta ve corel,,,oh oh bugn herkesler havasında......tam kadro burdayıs ne güsel...kıslar yaa bn dondukten sora goruselımmı,gercı sorada ramazn gırıo araya ama konsuruz yınee

dikkat ettt kendineeee
linki verirsin aksam bakarım
veririm kuzum
görün corelciğinizi bugün pek bi pozitifim
uykumu aldım ondandır
gunaydn lavanta ve corel,,,oh oh bugn herkesler havasında......tam kadro burdayıs ne güsel...kıslar yaa bn dondukten sora goruselımmı,gercı sorada ramazn gırıo araya ama konsuruz yınee
bayramda da buluşak ya
ben bayramda gelcem zemuszemus

gülpembecim anlatmıyım şimdi eğer snr kendimi hazır hissedersem bahsederimmm ..saol sorduğun içinn hepinizi öpüyorummmm mucckkk

bugun evet herkesler pek havasında hep böle olun emi kuzucuklarım....
bulusma olabilir ama bayramda biraz zor olur belki ben sehir dısı yapabilirim....

Kızlaar evet bayramda buluşabiliriz herlade galuba sanursam hepiniz benden büyüksünüz, malum elinizi öpcem harçlığımı hazırlayın zemuszemus
Bu arada tiyatro işinide o zamana ayarlayabiliriz...

amin hepimizin istekleri gerçek olur inş boluluyum 23 yaşındayım madem sordunuz sizlerde anlatın kendinizi bir cicimeyi tanıyorum
Sanada günaydın umudum, Ecrincim özletme kendini gelişmelerden haberdar et bizi...
:)

umudum corel lavanta osgeldinizzz bacılarrrr

Kızlaar evet bayramda buluşabiliriz herlade galuba sanursam hepiniz benden büyüksünüz, malum elinizi öpcem harçlığımı hazırlayın zemuszemus
Bu arada tiyatro işinide o zamana ayarlayabiliriz...
sanırım gene istanbulda olur buluşma

günaydın kızlar napıosunuz nasılsınız ? dün bakamadım fazla ne kaynıttınız bakım lavanta senin şu görüşmen nasıl gidio ?
buarada buluşma falan tiyatro ohh maşallah valla ne gzel :)

evet kıslarrr devlet tiyatrosu ekimde perdelerini acıyor ben 2 sezondur gidiyorum ve seviyorumda sinemadan daha güzel bilet 6 lira şimdi reklama girermi bilmiyim ama isterseniz gideriz

evet kıslarrr devlet tiyatrosu ekimde perdelerini acıyor ben 2 sezondur gidiyorum ve seviyorumda sinemadan daha güzel bilet 6 lira şimdi reklama girermi bilmiyim ama isterseniz gideriz

bende gidiyorum tatlım
ama ay başlangıcında kontrol edip biletleri almak lazım
güzel oyunlar hemen dolii
nazımın yazdığı bi eser oyuna çevrilmişti
bi yer bulamadım ona ben
ayda bir ya da iki gidilebilir
kışın istanbulda olacağıma göre ben varım zemuszemus

ay basımı hemen doluyo ya her ay kontrol ediyorum varya....
Nazımın Benerci kendini niçin öldürdü bu oyunamı gitmek istiyorsun ben gittim :jeyyar: züperdiii tek kelime ile...
ben bide dostlar tiyatrosu Genco erkalı izlemek istiyorum ama saatleri geç olunca gidemiyorum

aynen canım o oyun.
saatleri geç olsun ben dönüşü ayarlarım giderik beraber
anam yanıma yoldaş olsun tiyatroya heç hayır demem ben

anammmmm Umudum Bolulumusn sen... bk sımdı bıras daha cok sevdım senı opuyorumnanaktan orda mı yasıosun sen?

cinganee kıs uzulmeeee,,,,,,,,,bugnun yarınıda varrr oke?

artıstım naper bacım nslsnnnn?iimisn???????*

aynen canım o oyun.
saatleri geç olsun ben dönüşü ayarlarım giderik beraber
anam yanıma yoldaş olsun tiyatroya heç hayır demem ben

vala ne güzel olur genco erkalı izlemek istiyorummm ama baktımda şimdi istanbulda yok oyunları bi arayıp sormak gerek du bakam sen bi gelde istanbulaaa

artist ne yapan anammm

mermaidddd msj kutunu sil msj atamıom sanaaaaa

cingene osgeldinnn bacım hiç bişey belli olmaazzz ask bu zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…