kızlar benımısler bıraz yogun bakamıorum kusuruma bakmayın olur mu arada gırerım ama opuorum hepınızıı =)
aman cnmmm sorun deıl iş olsun yeterkı,,::)))ama ozletme tabe kendını opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benımısler bıraz yogun bakamıorum kusuruma bakmayın olur mu arada gırerım ama opuorum hepınızıı =)
Aminnnnnnnnnnnnnnnn..............pembiş sabah uyandıgımda kendımı ıyı hıssedıyordum..en azındna dune gore cok ıyıyıım..kızlar bırde ben cok nazar alıyorum yıldızım cok dusukk((((( hep dıkkat edıorum bırı benı begnsın( yanı bayan olrk) bugn ne şıksın felan dese bana hep bısı oluo
dunde bı elbıse gydm sıyah dar,ısyerınde herkess bakıp bakıpya ınananamıos ne gusel dedıler,dun yatana kdr basım ondan mı çatladı acaba ,cnku bugn ıyıyım :bbo:
aynı şey banada olur akşam elimi kolumu kaldıracak halim kalmazAminnnnnnnnnnnnnnnn..............pembiş sabah uyandıgımda kendımı ıyı hıssedıyordum..en azındna dune gore cok ıyıyıım..kızlar bırde ben cok nazar alıyorum yıldızım cok dusukk((((( hep dıkkat edıorum bırı benı begnsın( yanı bayan olrk) bugn ne şıksın felan dese bana hep bısı oluo
dunde bı elbıse gydm sıyah dar,ısyerınde herkess bakıp bakıpya ınananamıos ne gusel dedıler,dun yatana kdr basım ondan mı çatladı acaba ,cnku bugn ıyıyım :bbo:
bana nazar değdi dıyen tıplerdn hıc hoşlanmam emme,bazen bole hıssedersn ya uzerındekı gözleri böle kotu kotu ondan ole dusundm ..neyseeee................................benm bugnkı sloganım hatta bı surelıgıne şu;
Evlenıp balayına gideceğime, bekar kalıp alayına gıderım :))))))))) :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3
ayy ne gusel bı gunaydındııı o,içim açıldıııııııııııııııı umudummm senınde gunun aydın ,isteklerın gercek olsn ınşalaaaaaaaaaaahhhhhh :Saruboceq: nbr cnm nerdn yas kac ne ısle iştigal ? :)
üff ıstıyorum ama kım dökcekkıııııııMermaid gel anam kurşun dökem sana, kısım sende gözalıcı şeyler giyip durma düşüp yuvarlanıverirsin mazallah :))
Slogonaı beğendim ama sankim bize pek uymuyo gibime geldi :lepi:
beni üzmiyi
ben üzücem bugün
yaşasın kötülük hehehe
bide bugün bi içim su gibiyim
çatlasın hasetinden kaydirigubbakcemile3