• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Aminnnnnnnnnnnnnnnn..............pembiş sabah uyandıgımda kendımı ıyı hıssedıyordum..en azındna dune gore cok ıyıyıım..kızlar bırde ben cok nazar alıyorum yıldızım cok dusukk:(((((( hep dıkkat edıorum bırı benı begnsın( yanı bayan olrk) bugn ne şıksın felan dese bana hep bısı oluo :( dunde bı elbıse gydm sıyah dar,ısyerınde herkess bakıp bakıpya ınananamıos ne gusel dedıler,dun yatana kdr basım ondan mı çatladı acaba ,cnku bugn ıyıyım :bbo:

ii olmana sevindim kuzum....evet nazar değmiş olabilir ufaktan bi boncuk tak kendine :nazar: insanların gözü göz değilki gözü olanın gözü cıksın :dilcikar:

kolay gelsin ecrin özletme kendini

bana nazar değdi dıyen tıplerdn hıc hoşlanmam emme,bazen bole hıssedersn ya uzerındekı gözleri böle kotu kotu ondan ole dusundm ..neyseeee................................benm bugnkı sloganım hatta bı surelıgıne şu;
Evlenıp balayına gideceğime, bekar kalıp alayına gıderım :))))))))) :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3

Bir kısmını okudum şu msn konuşmalarının ne yorum yazmalıyım bilemedim...Herşey açık ve net çünkü, belki kelebek için onu bırakmak acı olacak ama en iisini yapmış...Ömür boyu aynı güvensizliği yaşamaktansa bir kerede silip atması sanırım daha ii olacak...

gunaydin4.jpg

Mermaid gel anam kurşun dökem sana, kısım sende gözalıcı şeyler giyip durma düşüp yuvarlanıverirsin mazallah :))
Slogonaı beğendim ama sankim bize pek uymuyo gibime geldi
:lepi:

Aminnnnnnnnnnnnnnnn..............pembiş sabah uyandıgımda kendımı ıyı hıssedıyordum..en azındna dune gore cok ıyıyıım..kızlar bırde ben cok nazar alıyorum yıldızım cok dusukk:(((((( hep dıkkat edıorum bırı benı begnsın( yanı bayan olrk) bugn ne şıksın felan dese bana hep bısı oluo :( dunde bı elbıse gydm sıyah dar,ısyerınde herkess bakıp bakıpya ınananamıos ne gusel dedıler,dun yatana kdr basım ondan mı çatladı acaba ,cnku bugn ıyıyım :bbo:
aynı şey banada olur akşam elimi kolumu kaldıracak halim kalmaz:( annem yıldızın düşük nazar değiyor der hala yıldızın düşük ne demek çözemedim

bana nazar değdi dıyen tıplerdn hıc hoşlanmam emme,bazen bole hıssedersn ya uzerındekı gözleri böle kotu kotu ondan ole dusundm ..neyseeee................................benm bugnkı sloganım hatta bı surelıgıne şu;
Evlenıp balayına gideceğime, bekar kalıp alayına gıderım :))))))))) :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3

vereliniortak

ayy ne gusel bı gunaydındııı o,içim açıldıııııııııııııııı umudummm senınde gunun aydın ,isteklerın gercek olsn ınşalaaaaaaaaaaahhhhhh :Saruboceq: nbr cnm nerdn yas kac ne ısle iştigal ? :)
Mermaid gel anam kurşun dökem sana, kısım sende gözalıcı şeyler giyip durma düşüp yuvarlanıverirsin mazallah :))
Slogonaı beğendim ama sankim bize pek uymuyo gibime geldi
:lepi:
üff ıstıyorum ama kım dökcekkııııııı :(( anacm bndee ole bısyımkı bayılırm göz alıcı syelere,bır de zayıfladım yaaa daha bi yakısıo gıydıklerım, kalcada jennıfer mısalı oluo yavas yavas,bugn yelek gıydm ustume valla dedım ugrasamıcam :)
[

günaydınn kıslar nasılsınız bakalımm....
mermaidcim çok fazlan yoktu zaten ama şimdi daha da güzel olmuşundur eminim:nazar:
topikte olan herkese merhaba ..geçmiş sayfaları okuyamadım kızlar bugün fazla giremicem kk ya

beni üzmiyi
ben üzücem bugün
yaşasın kötülük hehehe
bide bugün bi içim su gibiyim
çatlasın hasetinden kaydirigubbakcemile3

cimcimecim burdayım evet enişteniz dün gecenin bi vakti çanakkaleye gitti iş için bende erkenden uyudum msj atmış duymadım şimdi ben atıyorum o duymuyor hala ses seda yok..
ama dün akşam konuşuyoduk iş bitmiyor dedim daha çamaşırlar toplancak bulaşık yıkancak dedim o da kısmet olurda evlenirsek ben çamaşırda toplarım bulaşıkta yıkarım dedi...yawrumm benim yaa ..aslında kızlar napıcam bilemediğim sorun ile karşı karşıyayım şimdi size nasıl anlatsam bilmiyorum aslında kararsızım çokkkmafoldumben

Back