• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ecrincim hakkında hayırlısı olsun cnm ..inşallah verdiğin kararlardan hiçbir zman pişmanlık duymassın

lavanta cnm mrb
aslında henuz karar vermıs dglım bısı yapmıorum 1 hafta ıcınde bısı oldu kızlara anlattım dusunduklerımle hemfikir şeyler soyledıler bu yuzden dusunmuorum artık

sen naptın cnm senın de sankı bı tane aday vardı gıbı yası ufak demıstın ay farkı vardı aranızda yanlıs mı hatırlıorum ya :S

ıkıncı gunaydın bnden sanırım kaydirigubbakcemile2
gunaydınlarr cok cok guzel bır gun olur ınş. hepimiz için opuyorumnanaktan

4. gunaydnda benden:P
cımcıme hayırdır kuzum ne iş daha ıkı gun oldu cocukla tanısalı yorgun bır geceden bahsedıosunn..:)))))).....kıs pembe bunlar hızlı cıktı,valla bunalr bızdn once evlenırseler hıc saşmam hehehe

:)) evde en büyüğü 3 yaşında 3 küçük çocuk ve erkekler, 3 te annelerini sayalım...Gecenin 12'sine kadar oradan oraya koşturmalarına ne demeli hadi koşturmaları neysede yeni temizlik yapılmış evi halıları kirletmelerine ne demeli... 1 hafta boyunca eve gidip 2ye kadar temizlik yapıpta haftasonu misafir ağırlamaya ve bu misafirlerin 1 hafta boyunca gitmeyeceğine ne demeli...Bu akşam eve gitmicem, sanırım yeni enişte adayınızın evine gidicem :)) (şaka tabi)...Bu akşam evden olabildiğince uzağa kaçmaya çalışıcam yoksa çıldıriciğim...

hehehe,cnm sneı cok ıyı anlıyorum benımde dedem hasta ıken bu baharda ne gelen gıden oluo ısyan bayrakalrını cektıydıkkı tam dedem vefat ettı mısafrlerde bıttı....Rabbım saglık versn hersey olur......enıste adayıyla ılgılı gelısmeler var mı?

bu arada arkadasımz beyaz kelebegı hatırlarsanız onun topıgını zıyaret edıp bı ıkı not düşün isterım ..istersenız tabı ..zor bı donem gecırıyo....
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/296639-of-delirece287im-art305k-8.html

4. gunaydnda benden:P
cımcıme hayırdır kuzum ne iş daha ıkı gun oldu cocukla tanısalı yorgun bır geceden bahsedıosunn..:)))))).....kıs pembe bunlar hızlı cıktı,valla bunalr bızdn once evlenırseler hıc saşmam hehehe

Keşke yorgunluğum ondan olsa, sabah gayet dinç uyanırım :jeyyar:

hakkat mermaiddddd baksana gııı cimcimeyeeee ne diyi :jeyyar:
bunlar bizi sollar bencede evlilkden ziyade baska seylerdede sollarlar:delphin:

hakkat mermaiddddd baksana gııı cimcimeyeeee ne diyi :jeyyar:
bunlar bizi sollar bencede evlilkden ziyade baska seylerdede sollarlar:delphin:

başka syelerde sollarlar mı dıosun...............ı ıhh benı sollayamazlarr :P
baksana kzım ben balık kızı aşkımda akrep erkegıı baksanıza gozumuze sen :1ninca:
kaydirigubbakcemile3

Bende tam onu okuyordum yaa, çok sayfa var bu adam evlimiymiş yaa...

evet cok sf bende kısmen okudm ama özunu anladım.adam bırı ıle berbaermıs .beraber oldugu kısı ıse evlı bı kadınmıs hatta kadın hamıle kalmıs (kendı kocasındanmıs)
anaaaaaaaaaaaaaaaaa sımdı şimsekler caktı beynımde,ya bebek bu ccuktansa :1shok: :1shok: ogretmnmıs bu ıkısıde okuldan sevgılı olmsulr yazık kadının kocasına...nyse kelebek hersyee ragmen kabul etmıs bunu..sonra kadndan ayrılmıs ıste.ama yazılarda cocuk uyandırıo kelebegı,bn sana layık deılım dıyerek....nyse allhtn bıtmıs

cok şükürki bitmiş herseyde bi hayır vardır bence.....Allah bölelrinden korusun bizi :Saruboceq:

cok şükürki bitmiş herseyde bi hayır vardır bence.....Allah bölelrinden korusun bizi :Saruboceq:

Aminnnnnnnnnnnnnnnn..............pembiş sabah uyandıgımda kendımı ıyı hıssedıyordum..en azındna dune gore cok ıyıyıım..kızlar bırde ben cok nazar alıyorum yıldızım cok dusukk:(((((( hep dıkkat edıorum bırı benı begnsın( yanı bayan olrk) bugn ne şıksın felan dese bana hep bısı oluo :( dunde bı elbıse gydm sıyah dar,ısyerınde herkess bakıp bakıpya ınananamıos ne gusel dedıler,dun yatana kdr basım ondan mı çatladı acaba ,cnku bugn ıyıyım :bbo:

kızlar benımısler bıraz yogun bakamıorum kusuruma bakmayın olur mu arada gırerım ama opuorum hepınızıı =)

Back