Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ne gibi sorunlar varki canım uzaktan akraba ise sorun olacağını pek düşünmüyorum, tabi ailesel bağlarınız nasıl onuda bilmiyorum...
Bu arada geçmiş olsun canım...

bende henüz net bir gelişme yok, annem acayip önyargılı yaklaşıyo herkes onun istemediğini düşünüyo bilmem sonuç nereye gider...
Herkes karar senin dicek şimdi ama malesef annemi hiçbir zaman ezip geçemiyrum

ne gibi sorunlar varki canım uzaktan akraba ise sorun olacağını pek düşünmüyorum, tabi ailesel bağlarınız nasıl onuda bilmiyorum...
Bu arada geçmiş olsun canım...

cnm aılem aılesını cok sevıo babam bana karsı ılgısı duyunca once bı kahkaha koparmıs dun gece annem tlfda anlatıo bu sabah sonra cok sevındım keske olsa gozum kapalı verırım demıs...
gercekten aıleler cok ıstıo ama aramızda 2 yas farkı var ben ondan 2 yas buyugum (
snradan ogrendım cunku daha buyuk gıbı..
yanı ole bısı olsa onun okulu ve askerlıgı var baya beklemem gerekıcek..
onun dısında hıc bı sorun yk masmavı boncuk gozlerı var etkılenmedım desem yalan olur bugun aradı msj fln gonderdı bı yanım sevınıo bı yanım yuhh ecrın kendıne gell dıo ya

cnm uzun zaman gıremedım dıe senın durumun detayını bılmıodum sanırım aday var dımı

cnm uzun zaman gıremedım dıe senın durumun detayını bılmıodum sanırım aday var dımı[/QUOTE]

Ben haberin olduğunu düşünmüştüm...Bi aracı sayesinde cuma günü tanıştım bende yani bize geldiler. Çocukla konuşup anlaştık anneside olumlu demiş haftasonu Ankaradaydı bugün gelecekti geldimi bilmiyorum. Ben aramak istemiyorum ilk adımı onun atması lazım...Yengemler annemin olumsuz düşündüğünü söylüyorlar, annemde bana karar senin diyo ne bileyim kafam karıştı...

cnm uzun zaman gıremedım dıe senın durumun detayını bılmıodum sanırım aday var dımı

Ben haberin olduğunu düşünmüştüm...Bi aracı sayesinde cuma günü tanıştım bende yani bize geldiler. Çocukla konuşup anlaştık anneside olumlu demiş haftasonu Ankaradaydı bugün gelecekti geldimi bilmiyorum. Ben aramak istemiyorum ilk adımı onun atması lazım...Yengemler annemin olumsuz düşündüğünü söylüyorlar, annemde bana karar senin diyo ne bileyim kafam karıştı...
[/QUOTE]

cnm benım ınsallah hayırlısı olur hep bole dua et bızde ederız en onemlısı bu cunku..

pekı annenın neden olumsuz dusundugunu soledılrmı

Aslında bana karşı olumsuz değil ama biraz gergin olduğu için insanlar istemediğini düşünüyolar...
Tabi onu ailesinede haber bu şekilde gidiyo, valla Ecrincim nolur bilmiyorum şuan kimseden ses soluk çıkmadı, zaman herşeyin ilacı...
Daha onlar eve gelmeden çok dua ettim eğer hayırlı değilse eve bile gelemesinler diye ama geldiler...O gece içimden acaba hayırlımıdır diye geçirdim, rüyamda kapının önünde büyük bir ağaç gördüm ağaçta buket buket çiçekler vardı. Annem diyorki sen uyuduktan sonra bu çiçekleri sana getirdi.Rüya o kadar inandırıcıydıki kalkınca camdan bakma isteği uyandı içimde :))

cımcımecımmmm bu heyecanlar ne gusel heyecanlar değıl mı................bende h sonu cöpçatanlık yaptım sevaba gırdım kuzneımle ortaokul arkadasımı tansıtrdm sımdı gorusuolar

cnm agac dedıgıne gore renkte yesıldı dımı ?
bır genc kızın ruyasında yesıl bısı gormesı cok ıyıdır hadı hayırlısı

evet güzel heyecanlar...
Üstelik o güne kadar çok heyecanlanmama rağmen o akşam çok rahattım, bazen fazlamı rahat davrandım diye düşünüyorum ama güzel bi akşamdı :))

cımcımecımmmm bu heyecanlar ne gusel heyecanlar değıl mı................bende h sonu cöpçatanlık yaptım sevaba gırdım kuzneımle ortaokul arkadasımı tansıtrdm sımdı gorusuolar

kız gercekten buyuk sevap ya ınsllah onlarda mutlu olur bızde mutlu oluruz..
benım hıkayemı okudunuz dımı umutsuz gıbı bıraz

canım önemli olan yaş değil olgunluktur bana kalırsa, benim eniştemde ablamdan 2 yaş küçük ama gören hiç öle demiyor...
Bence sen yaşını kafaya takmak yerine karakterini gözlemle, bu arada sen 22'din sanırım dimi...

ecrın bncede yasını cok takma cevrendekı herkese de soleme bence yas muhabbetıını ..soleme dıorum cunku etkılenıosun...yoksa cok buyuk bı sorun deıl...bnm etrafmda da bole cok ornek var..hatta babamn arkadası karısından 10 yas kucuk ..onalrın bıraz abartı amaa senınkısının ıyı oldugunu gormen ııcn dedım :))))))kii kaldıkıı erkek bunu takmıosa ,goruntudede anlasılmıosa bence hıc takma derım snede

kızlar ben 20 yasındayım o 18
ama ne benı goren 20 sanıyor ne onu goren 18
ıkımızde cıdden cok olgunuz
ozellıkle o
zaten annemle babam karakterını cok begenıo bu cocugu cok sever herkes cok oturaklı az konusan bırı
cokta yakısıklı ne yalan soylıyım gozlerı aklımdan cıkmıo ya mavıs mavıs..
...............

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar cıddı bısı olsa zaten sımdı olmaz babamın kastetdıgı okulumuz bıtsın askerlıgı fln halletsın snra yanı sızde o kadar uzun sure bırını beklemeye degermı

ayy kucuckler yaaaaaaaaaaaaa ... :)))))))) cnm okul + askerlık yolunuz uzunnn baya........istersen akısına bırak bıraz...18 yasında daha ..ztn sızın evlılık yasınız hıc hıcc deıll..ben 5-6 sene ılsıkı yasarım göze alıyorum cunku ondan cok etkılendım dıosan sen bılırsın cnmmm...........ama akraba ıle flört edıp ayrılırsanda zor olabılır..çok ıyı dusun

Evet mermaıd ya bende ole dusunuyorum buyuzden tereddut yasıorum uff ne bıcım durum ya hıc bole bısı olucagı aklıma gelmezdı =)

yanı bırınız 26 bırnız 24 olsa tamamda .18......... lıseyı yenı bıtırmıs hayata daha yenı atılıo... bı erkek olrk yapması gereken brı cok şey var............hayırlısı olsn baakalım

ınsallah hyrlısı olur benım ıcım de bı sogukluk var zaten olmaz dıorum ama bakalım neler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…