nıye calısmıosun orda cuma değilmiydi tatıl?
canımmm hoşgeldın sefalar getırdin.topıgımız henuz canlanmadı daha ogledn sora kendımize gelırıs anca :lepi: pırlanta once tanıt kendını bıze istersen?
Tanıtayım kızlar. 1987 doğumluyum. 7 aylık bi ilişkim var. Söz, nişan yok daha. Ben hemen istemiyorum. Daha 21 yaşındayım ilişkimde 7 aylık. Onun öncesinde 5 aydır falan tanıyordum. Annelerimiz tanıştı birbirleriyle. Onlara kalsa hemen söz yapıcaklar. Söz nişan yapıldığı zaman ben fazla beklemek istemiyorum. Hani yüzükler takıldıktan 3 5 ay sonra evlenirim diye düşünüyorum ama maddi imkansızlıklar da var tabi. Uzun lafın kısası hem maddiyattan hemde evlilikten korktuğum için istemiyorum şu an. O yüzden hala bekarım kızlar
kaydirigubbakcemile2
hanzo yaa.. insan önce bi Günaydin der kaydirigubbakcemile3
Tanıtayım kızlar. 1987 doğumluyum. 7 aylık bi ilişkim var. Söz, nişan yok daha. Ben hemen istemiyorum. Daha 21 yaşındayım ilişkimde 7 aylık. Onun öncesinde 5 aydır falan tanıyordum. Annelerimiz tanıştı birbirleriyle. Onlara kalsa hemen söz yapıcaklar. Söz nişan yapıldığı zaman ben fazla beklemek istemiyorum. Hani yüzükler takıldıktan 3 5 ay sonra evlenirim diye düşünüyorum ama maddi imkansızlıklar da var tabi. Uzun lafın kısası hem maddiyattan hemde evlilikten korktuğum için istemiyorum şu an. O yüzden hala bekarım kızlar
kaydirigubbakcemile2
hehe cımcıme snın yas kaçç kıs?Pırlanta bu burda henüz el değmemiş taş gibi ablaların var sana düşmez evlenmek şekerüm. Sen şincik hayatını yaşamaya bak evlili sona düşünürsün...
ben geldim kıslar pırlanta osgeldin sekerim vala hayatını yasa daha dur biz varız
hehe cımcıme snın yas kaçç kıs?
dimi yaa..ama bakkk buraya yazıom ozlem mıllete bekle bekle dıo ama bu bızı beklemezzz heee :mymeka:
kıza bak yaa baskı görüyomuş nan beni evlendirmemek için 10 takla atıyo bizimkiler...
Daha dün akşam annem bu konudaki isteksizliğini belirtti...
Kışa turşu lazımmışta
sınır olma demıycem cunku ınsanın elınde olan bırsey deıl sadece sabırlı olmaya calısacksn...senı tanıdıktan sora eger sallamamazlık devam ederse sınır ol...sende onun karsısına oyle bır cıkkı geldıgınde senı daha farklı gorsun sallamadıgı kızın kım oldugunu gorsun :1closedey
anneannem iimiş Allaha şükür dayımda uyuyordu akşam sanırım bir sorun yok inşallahta olmaz...
kıza bak yaa baskı görüyomuş nan beni evlendirmemek için 10 takla atıyo bizimkiler...
Daha dün akşam annem bu konudaki isteksizliğini belirtti...
Kışa turşu lazımmışta
:1shok: ay cok sasırıom bn ya nasıl ıstemez bı anne,senden buyukler mı var evde... benm annmde aksıne cok ısıtyo evlenmemı cunku herkessler evlendı bı ben kaldımm :asigim:
yok canım herkes evlendi sülalede bile kimse kalmadı benden küçük kuzenimin düğünü var ekimde... Akşam bile kuzenim soruyo anneme vermiyomusun diye oda yok dursun acelesi yok diyo... Yav çıldırtacak kadın beni
delikafadulden
kız cimcime ne güzel benim annemde kocaya kaç diyor kaçmamı istediği için değil sinir etmek için mermaid annesi gibi benimkide çok istiyor çünkü ben kaldım tek bide benimle dalga geçmesi var tüh sana bir sevgilin bile yok diyoo kızken onun bile her köyde bir baktığı varmış ta aman yaasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?