Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

canımmm hoşgeldın sefalar getırdin.topıgımız henuz canlanmadı daha ogledn sora kendımize gelırıs anca :lepi: pırlanta once tanıt kendını bıze istersen?

Tanıtayım kızlar. 1987 doğumluyum. 7 aylık bi ilişkim var. Söz, nişan yok daha. Ben hemen istemiyorum. Daha 21 yaşındayım ilişkimde 7 aylık. Onun öncesinde 5 aydır falan tanıyordum. Annelerimiz tanıştı birbirleriyle. Onlara kalsa hemen söz yapıcaklar. Söz nişan yapıldığı zaman ben fazla beklemek istemiyorum. Hani yüzükler takıldıktan 3 5 ay sonra evlenirim diye düşünüyorum ama maddi imkansızlıklar da var tabi. Uzun lafın kısası hem maddiyattan hemde evlilikten korktuğum için istemiyorum şu an. O yüzden hala bekarım kızlar
kaydirigubbakcemile2

hosgeldn pirlanta
sen bekle daha yaa acelesi yok

Pırlanta bu burda henüz el değmemiş taş gibi ablaların var sana düşmez evlenmek şekerüm. Sen şincik hayatını yaşamaya bak evlili sona düşünürsün...

ben geldim kıslar pırlanta osgeldin sekerim vala hayatını yasa daha dur biz varız

eet pırlanta sen sıraya gec bız burda sıralama yaptık yası kucuk olan ablalarından once evlenemıo bende 26 yasındayım buarada en buyugmuz beyaz kelebek snrmmm,,,kelebekk hadıı kııızımm elını cabuk tut kı sora sıra bana gelsn sorada özleme :roflol:

Pırlanta bu burda henüz el değmemiş taş gibi ablaların var sana düşmez evlenmek şekerüm. Sen şincik hayatını yaşamaya bak evlili sona düşünürsün...
hehe cımcıme snın yas kaçç kıs?
ben geldim kıslar pırlanta osgeldin sekerim vala hayatını yasa daha dur biz varız

dimi yaa..ama bakkk buraya yazıom ozlem mıllete bekle bekle dıo ama bu bızı beklemezzz heee :mymeka:

kıza bak yaa baskı görüyomuş nan beni evlendirmemek için 10 takla atıyo bizimkiler...
Daha dün akşam annem bu konudaki isteksizliğini belirtti...
Kışa turşu lazımmışta

kıza bak yaa baskı görüyomuş nan beni evlendirmemek için 10 takla atıyo bizimkiler...
Kışa turşu lazımmışta

eee benden ufaklar gittikce herkes soruyo seni nezman görücez sahnelerde delikafadulden

selamlarr kızlarrr..nasılsınız bakiiim...

bu fikri tuttum bacımkaydirigubbakcemile5 bende öyle yapıcam karar aldım....biraz bendede huysuzluk var aslında ama olsun yinede bende öyle yapıcamkaydirigubbakcemile3

anneannem iimiş Allaha şükür dayımda uyuyordu akşam sanırım bir sorun yok inşallahta olmaz...

cimcimecim iyi olmalarına sevindim canım....geçmiş olsun tekrar:1hug:

Kışa turşu lazımmışta

:1shok: ay cok sasırıom bn ya nasıl ıstemez bı anne,senden buyukler mı var evde... benm annmde aksıne cok ısıtyo evlenmemı cunku herkessler evlendı bı ben kaldımm :asigim:

:1shok: ay cok sasırıom bn ya nasıl ıstemez bı anne,senden buyukler mı var evde... benm annmde aksıne cok ısıtyo evlenmemı cunku herkessler evlendı bı ben kaldımm :asigim:

yok canım herkes evlendi sülalede bile kimse kalmadı benden küçük kuzenimin düğünü var ekimde... Akşam bile kuzenim soruyo anneme vermiyomusun diye oda yok dursun acelesi yok diyo... Yav çıldırtacak kadın beni
delikafadulden

delikafadulden

kız cimcime ne güzel benim annemde kocaya kaç diyor kaçmamı istediği için değil sinir etmek için mermaid annesi gibi benimkide çok istiyor çünkü ben kaldım tek bide benimle dalga geçmesi var tüh sana bir sevgilin bile yok diyoo kızken onun bile her köyde bir baktığı varmış ta aman yaasenağlama

sırnaşık şey kıs ne bu annenlerden cektıgımzzz bızde de su oluyo,,sımdıye kadr olan talıplerı degerlendrseydm evlı olcktm ben,ama sevgılımı bekeldıgm ıcın hala evlı degılım ,ona kızıooo kafamçokkarıştı mantıga bak yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…