• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kıslarr siz yine anneniz tarafından duyuyorsunuz bana babam diyo -tatlicadiarzu- yaza kadar evlenmezsem o bulcakmıs beni evlendircekmiş bende diyomki cok ararsın beni diyom aramıcam diyo evlen artık diyo :1no2: gerçi şakalasıyoz ama cok sinirlniyom onunda hosuna gidiyo

hosgeldn pirlanta
sen bekle daha yaa acelesi yok :delphin:

hoşbulduk. şu an beklemedeyim zaten kesin iki sene belki daha fazla.

Pırlanta bu burda henüz el değmemiş taş gibi ablaların var sana düşmez evlenmek şekerüm. Sen şincik hayatını yaşamaya bak evlili sona düşünürsün...

ben beklerim siz evlenin valla ablalar. benim acelem yok da benimkinin acelesi var. o acele ediyo benden büyük 7 yaş.

ben geldim kıslar pırlanta osgeldin sekerim vala hayatını yasa daha dur biz varız

manitam olduğundan beri hayatımıda önceki gibi yaşayamıyorum. :delphin:

eet pırlanta sen sıraya gec bız burda sıralama yaptık yası kucuk olan ablalarından once evlenemıo bende 26 yasındayım buarada en buyugmuz beyaz kelebek snrmmm,,,kelebekk hadıı kııızımm elını cabuk tut kı sora sıra bana gelsn sorada özleme :roflol:

haçen en son ben evlenicem bu topikte anlaşıldı...

yok canım herkes evlendi sülalede bile kimse kalmadı benden küçük kuzenimin düğünü var ekimde... Akşam bile kuzenim soruyo anneme vermiyomusun diye oda yok dursun acelesi yok diyo... Yav çıldırtacak kadın beni
delikafadulden

:))))))))))sırnaşık şey

hu huuu kızlar napıyonuzz..sitede sorun vrdı evet..bende o arada temizlk yaptım:delphin:

kelebekım okudum ....ınsan farklı farklı yorumlar almk ıstıo tabı,,,inss duzelır ,ama neden yaza gelıo ya cok mu uzak yerı ???

E.K.K gurubuu selamm ben geldimm yineeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

sağol canım...evet mesleği güzel ama işte bakalım bu işin sonu nereye varacak...:1closedeyes:

bizde aynı öleyiz beklemedeyizzz iyi aksamlar herkese bende kacarım Şeniz görüşmek üzere

Back