• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

yenı dıe deıl,bekar baynlr az dımekkı :P bır de aksm saatı artık gıdıyoruzzz,,,hem calısıyoruz bız askmm her dakka kk da değiliz tatlım...bende 6 da cıkıyorum ufa ufak kacarım..Anemon da yazmadn gttııı

ewt kızlar bnde kaçıyorum yawaştan bana 10 dk snra paydos hepinizle tanıştığma memnun oldum kendnze ii bakın öpyrum sizi

evet benmde paydos 10 dk sora öperım sızleri.allah a emanet olun..şitttt özlem kıs sevgılın alckmıs senı akıllı ol heee şakkıdı

Halenn bekarım sewgülüm aşkımın okulu bitmedi askerliğini yapmadı ve benimde okulum var daha o sebeplen beklemedeyiz allah izin verirse 5 yıl sonra :roflol:

polis incii sende hosgeldünnn..

offf 15 dk kaldiii sonraa kofte burunluma kavusiyammm :roflol:

kıslarrr bi yarım saatteee nekadar ilerlemissinizzzz yeni gelenler osgeldinizzzzzz söle bi sıralama edelim yas sıralaması en büyüğümüz kimse o evlensinnnnn herkes cıkıtıgına göre bende kacayım bari gerçi 45 dkka sonra cıkcam yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi iii aksamlar

hoşbuldum hemde çok hoş sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim

mermaid evet usta ile ilgili hoş çoçuktu ama öğrendim ki bizim akraba ile daha önce aşk yaşamışlar..
herşeyde bir hayır vardır dedim ve geçtiği zman bakmıyorum ona benimle konuşursada terslicem..

gülpembe kız benim topiğe uğramıyosun ya hiç bi geldin bi daha gelmedin:ecrin_bebek:

Back