slm fıstıklar bende hala bekarımmmm kaydirigubbakcemile3 benide aşkııııııııııım alcak ama nezmannnnnnnnn
:) ins. en kisa zamanda
Halenn bekarım sewgülüm aşkımın okulu bitmedi askerliğini yapmadı ve benimde okulum var daha o sebeplen beklemedeyiz allah izin verirse 5 yıl sonra :roflol:
hoşbuldum hemde çok hoş sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim
mermaid evet usta ile ilgili hoş çoçuktu ama öğrendim ki bizim akraba ile daha önce aşk yaşamışlar..
herşeyde bir hayır vardır dedim ve geçtiği zman bakmıyorum ona benimle konuşursada terslicem..
gülpembe kız benim topiğe uğramıyosun ya hiç bi geldin bi daha gelmedin:ecrin_bebek:
sınır olma demıycem cunku ınsanın elınde olan bırsey deıl sadece sabırlı olmaya calısacksn...senı tanıdıktan sora eger sallamamazlık devam ederse sınır ol...sende onun karsısına oyle bır cıkkı geldıgınde senı daha farklı gorsun sallamadıgı kızın kım oldugunu gorsun :1closedeyes:kızlarrr yokmusunuzzz...çok sinirim bozuk yaa benim...bana bi akıl verin....
çok umursamaz bu adam yaa....k...ı kalktı iyicee
sallamıyo beni resmen yaa çıldırcammmmkötükedihüso
günaydın gülpembişşş napergünaydın kıslarrrr güzel bir gün diliyorum hepinizeeeee kelebeğimmm sende onu sallamaaaa bukadar sinirlenme sende aynısını ona yap
gunaydın cımcıme nasılsın bugn?günaydın...
Günaydın kızlar. Mermaid vasıtasıyla bende aranıza geldim süprizzzzz
olur bebem olur sabırlı ol ummadıgn anda gelecek...ee ne demiş hz.isa ''Vazgeçtiğim toprakklar benimdir' umudunu yitirdıgın anda karsına cıkack.....tünaydınn kızlarr nasılsınız bakalım..
marmaid cnm sorunu ilk ben cevaplayayım..bekarım çünkü aşık olabileceğim insan yok heryere baktım malesef bulamadım hadi aşkı geçtim hoşlandığım kişilerde de bir pürüz çıkıyor olmuyor olmuyor ya ben beğenmiyorum ya onlar beğenmiyor..onun için halen bekarlığı geçtim sevgilim bilem yokk
günaydinn yafru kuslaarr..
ben bögün calismiommmmmm efdeeyyimmm naniknanik
aboovvv.. la dogru vallah sahaate bakmamisim ...
demin kalktim yaaa :ecrin_bebek:
oda mecburen uyandim annem cagirip duruyodu kaaalk kaaalk diyeee
Nan özlem haftaiçi haftaiçi niye evdesin sen bakim. Sen babanın has kızımısın he...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?