selam kızlar gıremedm ıslerim vardı...
kıs kararsızımmmmm yaaa o hengame de senı unutmusummm( naper yerimseniben
drknss cim hg....vay anasını be demek en yakın arkadasnla ınsna yıkılır ya,fılmlerdekı gıbı yanı,,,,,ne zmn oldu bu iş?
drknss hoşgeldin hikayen mutsuz sonla bitmiş inşallah bir sonraki hayatının erkeği olur...
Bir yazı okudum nurayy adında kullanıcı yazmış...Eşini çok severken çok mutluyken yatakta adamı erkek arkadaşıyla yakalamış okudunuzmu onu...
drknss hoşgeldin hikayen mutsuz sonla bitmiş inşallah bir sonraki hayatının erkeği olur...
Bir yazı okudum nurayy adında kullanıcı yazmış...Eşini çok severken çok mutluyken yatakta adamı erkek arkadaşıyla yakalamış okudunuzmu onu...
Abımın dugunude ole olmustu.sene 1995 temmuzun ortası hemde..ayrıca dugun kır dugunu ıdı..........dugun başlayamadn herkes dagılmıstııı.yemekler hersey kalmıstıı..herkezz abımn esıne,,çok mu tencere dıbı kazıdın dıdou ozmnlr ::)kelebekci ne hengameli düğünmüş yarebbim...
Neyse Allah sonunu hayır yapsın, kuzeniminde öle olmuştu tam gelini aldık yemek yencek bi yağmur bastıırdı herşey berbat oldu ev çamur içinde kalmıştı, ama şimdi çok mutlular Allah bozmasın...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aman allh m yaaa aldatmanında kotusu var demekkı kii bu cok farklı bı boyut,allh sabır versın ne dıyelım..he bıde gay lerler karsılastrmasn..amınnnnnnnnnnnn :)))))))drknss hoşgeldin hikayen mutsuz sonla bitmiş inşallah bir sonraki hayatının erkeği olur...
ufffffffff kararsız sorma yaa,burası da ole avrupa yaaksnda yagmur yagmıs burda tık yok....Bolu da oyle sıcak olurmuydu ya.....Aşkım da şimdi Gölcük'Teymiş,piknige gtmısler....öve öve bıtıremıo ama bana gormk kısmet olmadı henıuzttatlım iyiyims aol sıcak bunalttı biraz baygın baygın bakıyorum
geçmiş olsun okudum dişlerinle ilgili yazdıklarını canım,
http://www.kadinlarkulubu.com/arkad...305-yaras305n305-yazaca287305m-304lk-son.html işte link...
Pembecim bu linki senin için taa uzak topiclerden getirttim umarım işini görür Şeniz
sinirlerim cok bozuk arkadaslarrrr iş görüşmesi için aradılar beni bende salak gibi işe basladım dedim ofya cok aptalım bu yer için kısmetimi kapadım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?