Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ttatlım iyiyims aol sıcak bunalttı biraz baygın baygın bakıyorum

geçmiş olsun okudum dişlerinle ilgili yazdıklarını canım,

inşallah cnm inşallah Allah'ım hepimize hayırlı kısmetler versin hiçbirimiz mutsuz olmayalm en güzel dileklerimiz hayallerimiz hepsi gerçek olsun :Saruboceq: yerimseniben

nerde kısss o yazı :1shok:

Abımın dugunude ole olmustu.sene 1995 temmuzun ortası hemde..ayrıca dugun kır dugunu ıdı..........dugun başlayamadn herkes dagılmıstııı.yemekler hersey kalmıstıı..herkezz abımn esıne,,çok mu tencere dıbı kazıdın dıdou ozmnlr ::)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa aman allh m yaaa aldatmanında kotusu var demekkı kii bu cok farklı bı boyut,allh sabır versın ne dıyelım..he bıde gay lerler karsılastrmasn..amınnnnnnnnnnnn :)))))))

ttatlım iyiyims aol sıcak bunalttı biraz baygın baygın bakıyorum

geçmiş olsun okudum dişlerinle ilgili yazdıklarını canım,
ufffffffff kararsız sorma yaa,burası da ole avrupa yaaksnda yagmur yagmıs burda tık yok....Bolu da oyle sıcak olurmuydu ya.....Aşkım da şimdi Gölcük'Teymiş,piknige gtmısler....öve öve bıtıremıo ama bana gormk kısmet olmadı henıuz

Evet cimcimemmm okudum kadın okadar güçlüki
Sadece ailesinin yardımı ile olayı anlatmış MAŞALLAH

cimcime okudum ve sok oldum allah kimseye böle bişey yasatmasın sevdiğin adama böle bişey kondurmak cok agır ya ama güçlü bi bayanmıs hemen toplamıs kendini......ben daha 8 de cıkıcammmm ((((

sinirlerim cok bozuk arkadaslarrrr iş görüşmesi için aradılar beni bende salak gibi işe basladım dedim ofya cok aptalım bu yer için kısmetimi kapadım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sinirlerim cok bozuk arkadaslarrrr iş görüşmesi için aradılar beni bende salak gibi işe basladım dedim ofya cok aptalım bu yer için kısmetimi kapadım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım ya keşke öyle söylemeseydi. Görüşmeye gitseydi bende şimdiki işime başladığım da çok iş teklifi aldım görüşmeye bile çağırmadılar adamlar yarın gel hemen başla dediler ama ben işe başladım dedim keşke demeseymişim diyorum şimdi :umursamaz:
Yinede hakkında hayırlısı :Saruboceq:

günaydın bacılarrr hayırlı cumalar diliyorum sizlere oh cok şükürrrr hafta sonu geldi Şeniz

gunaydın pembiş...........evet hepıcıgınıze hayırlı cumalar...valla sorma bu hafta nsl gectı anlamadm,nasıl olduysa..........hafta sonu şileye gıdıyorumm allahm denızlere atcam kendımı

Günaydın kızlar napıyosunuz bugün cuma hava çok bunaltıcı...
Ben deniz değil şöyle buz gibi suya bile razıyım ah atabilsem kendimi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…