Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

sınem sen calısıomusn neler yapıosun yasın kac ??

Canım 27 yaşındayım çalışıyorum asıl mesleğim muhasebecilik ama beni muhasebeden aldılar sigortaya verdiler şimdi işi sigorta kaydirigubbakcemile2

slm kızlar

anam diş derdi açılmış

bana da hiç sormayın o durumu bende az çekmedim ve hala çürüklerim var benim

Kimse kimseye diş açmasın diş demesin bari. herkesin dişlerden bi yüzü gülmemiş galiba =))

Mermaid geçmiş olsun... uzun bir süre çorba içicen yani benim kuzenimde öle yapmıştı. kilo vermişti baya :)) bu açıdan iyi olucak galiba :))

Cimcime bende çok üzülüyorum Çinde yapılan katliama... =((( Allah yardım etsin bizde dünya olarak izlemekle yetinelim.

Secl taşınmak çok kötü ya... bizim nerdeyse iki hafta olucak hala yerleşemedik tam anlamıyla.

Sinem hoşgeldin...

saolun kızlar yaa bakalım bu yazın sıcağında taşınıcağız kararı çıktı tamda benim tatile gideceğim döneme rast geldi bende tatilimi bir hafta ileriye atmak zorunda kaldım

kızlarr bnde geldmm a.s. süper ortam ya kaçırmiim dedm hem bekarlık sultanlık amaaaan boşwern en iisii =)) pff pffff böle dediime bakmayn bn artık inanmıorm aşka eski sewgilm en yakın arkadasmla aldattı beni artk aşk fln yok kolay kolay aman byk konuşmiim de =))) kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin. vayyy eşşekk oğlu allah bildiği gibi ede onu :))

selam kızlar gıremedm ıslerim vardı...
kıs kararsızımmmmm yaaa o hengame de senı unutmusummm ( naper yerimseniben

drknss cim hg....vay anasını be demek en yakın arkadasnla ınsna yıkılır ya,fılmlerdekı gıbı yanı,,,,,ne zmn oldu bu iş?

kızlar ank.dan döndm sonunda...kuzenin düğünü nikahını yaptık...ama ne aksilikler oldu yaa...

nikahla kına aynı gün aynı yerdeydi...açık havada....hava sabahtan bulutluydu yağmur yağmaz inşallah dedik...öğlene açtı...çok sıcak oldu...neyse kuafördü fln koşuşturma...bide nikah beypazarındaydı kızın olduğu yerde yani...2saat mesafe ank.ya...neyse hazırlıkları yaptık kızın evini gördük orda giyindik fln sonra kızı almaya gitik...evden çıkardık gelini nikah yerine gittik....kız tarafı orda dışardan gelenlere yemek verdi bahçede....tam yemekyiycez bi sağnak bastırdı:1shok: sırılsıklam olduk...tabakların içi yağmur doldu...şimşek gökgürültüsü sanki kış gibi...şemsiye fln açtılar ama nafile...sonra herkesi içeri kısıma tıkmak zorunda kaldık...orasıda küçücük biyer...nikah masası fln dışarda kaldı...

gelinin ve kuzenimin yani damadın morlaller sıfır....napcaz ne etcez fln olduk..snra nikah memuru geldi...nikah masasını içeri aldık içerdeki masaları dışar çıkardık fln...of çok kötüoldu...küçücük yerde nikah kıyıldı...bide mikrofon arıuzalndı....sürekli aksilikler...

sonra kına yapılcaktı...arıyoz arıyoz kınalar yok kına tepsisi vs...bütün arabalara baktık yok...benim ortaokuldan bi ark vardı kuzeniminde ark.ı aynı zamanda...o da gelmişti ama nikaha fln kalamadı ist.a gitmesi gerekiyodıu..evi gördü gelini almaya gittik ordan bizden ayrıldı arabasıyla...meğer kınalar onun arabada kalmış yani ist.a gitmiş:1shok:

çocuğu aradık ist.a 100km akldı dedi...mecburen tekrar alındı kınalar....snra neyse havada açtı tekrar dışarı çıkıldı...ama yerler yumuşak çamurdu ayakkabılarımızın topukları toprağa bata çıka canımız çıktı...snra annemin ayakkıbalrı daha ilk defa giymesine rağmen bantları koptu hep parça parça oldu....annemde sonunda ayağından fırlattı öle oynadıdelikafadulden

ertesi gün başkent öğrt evinde düğün vardı...yine hazırlıklar fln...koşturma canımız çıktı yaa....bu seferde gelinin sulu sütyeni patladı:roflol: gündüzde evde nikahta takılan altınlar kayboldu...teyzem ara tara çıldırmış evde...neyseki bulundu sonra...düğün fena değildi...ama erken bitti oda kız tarafı beypazarına dönecek diye....halbuki biz kınada kaldık saat kaça kadar bizde ank.a döncektik oysaki...:dilcikar:

öffff öle işte kızlar amaaan valla hayır olsun ama çok aksilikler oluyo başından beri...öle böle evlendirdik işte...şimdi balayındalar....dedim allah verede ordada bi aksilik olmasa:bbo:delikafadulden

walla cnm kız arkadasm onn resmlerini grms fln malum arkadaslık sitesi waryaa ordan eklems ordan da msnimi alms sonra da telefonnu wermiş bna bşi olrsa ondan ulaşabilrmişş fln fln baktm bzmki 4 gn beni aramadı arkadasm çatır çatır biriyle msjlaşıo bnde nse hadi by artık ayrılalm ddm fln ohooooo bu dünden razı bi baktm onlar zaten çkıomuşşşş kafamçokkarıştı

neyse cnm sonunda anlamıssın en azındann.............

beyaz kelebek vallaha ne dugunmus oyle,gelının yerınd eolmayı hııııııııc ıstemzdmm
bu arada ne zmn senın su malum gorusme,hanı yaalrdr bekledıgn

ayycanım beyaz melek haikikatten da baya bi aksilik olumş hayırlısı olsun ne diyelim mutlularsa sorun yok zaten darısı başımıza işallah :kedi:

secl teşekkürler canım evet mutlu olsunlar inşallah....

mermaid canım valla ayın 20si 21 i gibi bekliyorum gelmesini...ama kafam bozuk valla...hiç arayıp sormuyo msnede gelmiyo....geçen işte msnde dedim sen beni hiç özlemiyomusun aramıyosun hep ben arıyorum dedim....tatile girdik ya bağını koparmışlar gibiyim o yüzden seni ihmal ediyo olabilirim dedi:umursamaz:

bende evet farkındayım dedim tatile girdiğinden beri ölesin dedim....tamm gez toz ama benide ihmal etme dedim...yoksa sevilmediğimi düşünüyorum dedim...sevmiyomusun sen beni dedim seviyoruz herhalde delüüü dedi güldü fln...ama valla bu şekilde olunca bende soğuyorum...ilgisizliğe gelemem hiç:dilcikar:

neyse bakalım bi gelsinde hele ondan sonra görcem ben onu....yine aynı olursa hiç uğraşamam valla...deli gibi aşık olsamda bi anda soğurum ben ölede bi huyum var:umursamaz:

herseyde bi hayır varmıs bosver buarada osgeldinnnnn...

kız kelebek amma maceralıymıs ya o dügün anlatcak bi hikayeleri var

kelebekci ne hengameli düğünmüş yarebbim...
Neyse Allah sonunu hayır yapsın, kuzeniminde öle olmuştu tam gelini aldık yemek yencek bi yağmur bastıırdı herşey berbat oldu ev çamur içinde kalmıştı, ama şimdi çok mutlular Allah bozmasın...

drknss hoşgeldin hikayen mutsuz sonla bitmiş inşallah bir sonraki hayatının erkeği olur...
Bir yazı okudum nurayy adında kullanıcı yazmış...Eşini çok severken çok mutluyken yatakta adamı erkek arkadaşıyla yakalamış okudunuzmu onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…