Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

acısıyla tatlısıyla olan topiğe baktım neler var neler yok diye. çok hüzünlendim duygulandım...
boşonanlar , çocuğundan vazgeçmek zorunda olanlar, eşi askerde şehit olanlar...
bügünümüze şükürler olsun diyorum...

slm kızlar....pırlanta pembe konu acamıo artık o çalısan bı bayan :P
neler yapıosun.........ben saat 3 te dıscıye gıdıcem gunu kapıycam yanı :lepi:

kızlar KAR ıkı gun once cok bunalımdı..baktımdaa baya bunalım bellı gunluge aayıp acayıp seyelr yazmıs hayrı olsun ıns...hayata kusmus ,,nazar mı verdık o hayat dolu dıye :S

kıs pırlanta oo bos vakitlerimde acıyorduk konuyu şimcik yeni biyerdeyim biraz yusufum nete girerken zaten buranın neti problemli geçmiş olsun mermaid....evet bende yogunum buaralar işlerden dolayı kar'ı bende merak ediyorum

inş.önemli bişeyi yoktur bazen havalardan bazende psikolajik olarak olabiliyor sık sık başıma gelirde onun için iyi bilirim

yok ya o gun bırıysle gorusmyee gtcektı ıı haberlelr gelrım dedı bana bı geldı cok kotydu konusamıcam kotuyum dedı...gunluge de hayat benmıı ıcın bıtmıstr bu saatten sora yasamanın anlamı yok gıbı anlama gelen seyelr yazmıstııı :S

Aaaaa bizim topiğin kızları hep burdaymış maşallah :nazar:
Bi ben yokum galiba gerçi ben bir defa yazdım sonra unuttum burayı :uhm:
Evet kızlar kar yanılmıyorsam p.tesi konu açmıştı bende yorum yazdım ama şimdi onu bulamıyorum haberiniz var mı kar dan umarım şimdi daha iyidir :Saruboceq:

Aaaaa bizim topiğin kızları hep burdaymış maşallah :nazar:
Bi ben yokum galiba gerçi ben bir defa yazdım sonra unuttum burayı :uhm:
Evet kızlar kar yanılmıyorsam p.tesi konu açmıştı bende yorum yazdım ama şimdi onu bulamıyorum haberiniz var mı kar dan umarım şimdi daha iyidir :Saruboceq:
gel hayatım gel takılalım.... opuyorumnanaktan

ya bende görmedim nerde ne zman açmış..
Herşeyi kaçırıyorum...

bende konusunu bılmıyorum ne acmıs?

Kızlar p.tesi akşam üstü konuyu açmıştı.
Yorum yazmıştım ama konu ya silindi yada başka bişey oldu bilmiyorum bende bulamıyorum :uhm:
Çünkü dün merak ettim ama bulamadım

Hatırlamıyorum canım ya
Tek bildiğim durumu hiç iyi değildi
Yorum yapan kızlar telefonunuda biliyorlardı aramışlardı arkadaşının yanında olduğunu yazmışlardı
Hatta yanılmıyorsam doktora götürmüşler
Herkes hiçbişey için bu kadar üzülmeye değmez demişti
Umarım şimdi durumu çok iyidir
Haber alırsanız bizide bilgilendirin olur mu?

evet umarım atlatmıstır.......kzıalr ben dışçiye gıdıyorum alt dılerıme tel takılcakk ... mafoldumben
kendınıze ıı bakın optum

Back