Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

anneannem beyin damarlarında tıkanıklık varmış, dayımda kendinde değilmiş 4-5 gündür hiçbirşey yememiş çok kötüymüş...
Acayip sıkılıyorum yaa ne yapacağımı kime ne diyeceğimi şaşırdım

çok geçmiş olsun canım yaa...inşallah iyi olurlar kısa zamanda:Saruboceq:

slm kızlar yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun..

cimcimecim geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin

kızlar şuan içim o kadar daraldı kii anlatamam..anladım ki benim bir sevgilim bile olmucak herşey yasak bana hiç adam gibi insan olmaz mı yaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

mermaid la oturdugum yerde terliom haaa...
cok sicak bizim ofis ondamidir yoksaa benmi sicagim annamadimkii kaydirigubbakcemile3

kızlar şuan içim o kadar daraldı kii anlatamam..anladım ki benim bir sevgilim bile olmucak herşey yasak bana hiç adam gibi insan olmaz mı yaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

fıstıgım saçmalama ya nıye olmasın yasın ne senın daha catlak kız...kısmetın en ummadıgın anda karsına cıkacaktr untuma bunu zamanında bu hıslere bende coooooook kapıldm ama ınsanın yası ne olursa olsn umutları hıc bıtmez ve bıtmemelı cunku umut olmadan ınsan yasayamaz..........noldu anlat bakem su ustayla ılgılımı bıse oldu??*

anemon hoşgeldin..kızlar ben kaçıyom yavaştan...öpüyorum sizi...iyi bakın kendinize bacılarrrhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…