söle bişey var bende maası konusmadım maasımdan sskmı ödicek yarısını o yarısını ben ödicem oda 1 ay sonra yapcak sskmı yol desen o büyük sorun hergün otobüslerde perişan olucam of erk ark.diyo hata yapmıssın maası konusmayarak ya sana maasını düşük verirse bilmiyom bilmiyom kafam cok karısık adam bana diyoki sen tasarımcısın para okadar senn için önemli değildir diyo beni gördünüz kıslar ben biraz sakin mazlum oldugum için adam binecek beni gibime geliyor sanırım 1 ay dayancam suan baktım iş ilanlarıda iş yok...bide buranın neti de porblemli msne girion kkya giremiom değişik biyer hayırlısı bakalım
kararsız nişanlın ne iş yapıyor?tabı bolu ıle ıst u bır tutma orda sokaga cıkınca bır ahrcıosan burda 2 hatta 3 oluo o :Scanım hayırlı olsun dicem ama içine sinmemiş sanırım girdiğin iş ben napıcam bilemiyorum evlenipde ist gidersen nasıl iş bulucam işime sincekmi şimdiki işimde rahatım ist var ofis ama orasıda bir değişik bolu daki ofisimizdeki gibi değil çalışanlar bir garip alışabilecekmiyim geçine bilecekmiyim asıl zorluklar şimdi başlıyo :sinifsinif:
günaydın kızlar zemuszemus
kararsız nişanlın ne iş yapıyor?tabı bolu ıle ıst u bır tutma orda sokaga cıkınca bır ahrcıosan burda 2 hatta 3 oluo o :S
nişanlım özel bir şirker satış-pazarlama departmanın çalışıyo canım
ya arkdaşlar ist geçinebilmek için en kötü maaşımızın 1,5 - 2 altında olmamalı aradı bir ark filan konuşuyoruz ki bu fiyatları dönmüyor piyasada daha düşük gibisinden konuşurlar iyide insanlar orda nasıl geçiniyor anlamıyorum bunları düşündükçe inanın strese giriyorum korkuyorum
zaten kiralar 800-1000 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?