Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

durun kızlar önce kendmi tanıtayım ben izmirliyim 19 yaşndayım lisem bitmek üzere bitanecik askmm war :asigim: we önümüzdeki kış weya 2010da istemeye gelcekler yeterlimi

anaaaaammm bekle bekle nereye kadar :teytey: sizler kaç yaşındassnz ablalarım :dance:

hmm ii isteme daha seneye olcekmiss duydunmu Mermaidd kaydirigubbakcemile3

benim yasum 23 ankaraliyim ama kisa süre önce aslen urfali oldugumu ögrendim ve isvcrede yasiom .. askimda burda insallah bu yaz nisan olurrr :Saruboceq: vede insallah senden önce evlenirim :Saruboceq::dilcikar:

bekle bekle nereye kdr dedı ya çatlak senı...ben 26 yasındayım cnm..ama tabı 4 yıllık fakülte bıtırmıslıgm var ondan bu kdr uzadı

hehe kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın canm inşallah :Saruboceq:

hehe bende warım bnde bekarım bn gamze daha ewlenmememin sebebi askımın :asigim: annesi bize ew yaptırcak onu bekliyoruz :sm_cool:

hoşgeldin canım...aboooww yok yok ben evde kaldım yaş 28 ...şakkıdı..bende 2 üniv.bitirdim emmee

kıs oslem oldurcn benı heee,sefiom senı nan kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım...aboooww yok yok ben evde kaldım yaş 28 ...şakkıdı..bende 2 üniv.bitirdim emmee
ıkı uni mi bıtrdın ne bıtrdn beyaz kelebek sen?

havan sönsün emi :dilcikar:

kıs ne havası ole ama okumasam 18 ımde kesın gıdıodum bı tane asıgım vardı ıyıde cocuktu emme ben ozmn evlılıgn e sını dusunmuodum oyuzdn hıc unutmam,öss de soruları cozemedgmde 'hyr merym yapmalısn sen evlenemzsn 'demıstm. kaydirigubbakcemile3 çunku bılıodm kazanamssam evlncktım..hıı zorlamı vercklerdı hyr ama evlenrdm herhal hemde yakuşaklıydı....hatta 5yıllk evlıydı gecnlerde boşandı karısndan...konu nerdn nere geldı be

dimek bu yüzden evde kaldin?!. :roflol:

canım önce 2 yıllık turizm ve otelclik..osnra 4 yıllık işletme...

kızlar dua edin lütfen anneannem ve dayım hastanedelermiş. Çaresiz kaldım ne yapcam bilemiyorum

hayırdır canım ya geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…