Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kızlar ozaman sole yapalım (eger ayarlayıp gelırsem) sıze dedıgım cay bahcesı uygun
aa yada yk yk bıtane şehzade cafe var hanı sultan ahmet camıden bakında asagıda kalıo deım nargıle fln ıcılıo dıe ıste orda gozlemede flnda yapılıo orası olabılır bence ya severım hem ben orayı

ne güzel yaa buluşuyorsunuz kıskandım valla benim yerimede dedikodu yapın gezin yiyin için :umursamaz:

kıslar nasılsınız ben iyiyim odamı topladım pcmi aldılar yarında yokum ama aksamları burdayım

Günaydın herkese fıstıklar =)) Buluşmaya kaç kişi geliyor benle birlikte 4 kişi mi?

Mermaidciğim sağol güzel düşüncelerin için. Bir aksilik olmazsa gelicem inşallah... Hem size anlatıcaklarım var kaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlar
pırlantacım ne anlatacksn merak ettım

gelenler :
ecrın
mermaid
cımcıme eses
kar
corel
gulpembe
pırlanta
anemon

dogrumudur unuttugum varsa kusura bakmasın

Geçen hafta yasinle babam kardeşim tanıştı. cumartesi günü akşam yemeğine gelmişti =))
detaylı anlatırım :)))

gunaydın kızlar nabıoruz yrn kesin grşüyoruz dımı ben galıba kesın gelıorum bı aksılık cıkmazsa

bende geliyorum... ama çok fazla duramayabilirim =((
malüm bizimkinin kankasının düğünü var... kuaföre gidicem,hazırlanıcam edicem...
aayyy çok heycanlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…