Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kizlarrr simdide askunuzla bulustunuzda neler yaparsiniz onlari annatn bakem??
merak ettim
:jeyyar:

merak ettim

biz daha buluşmadıkkaydirigubbakcemile3 malum başka şehirde o...ilk defa temmuzda biraraya gelcez...

buarada eski sevgilim asker şuan kısa dönem...len ne ballı adam haa

az önce aradım benimkini...biraz soğuk gibi konuştu sanki...yada bana öle geldi bilmiyom... 1 haftadır msnde görüşmedik...2 gün önce msndeymiş denk gelmedik demek olmazki böleee

az önce aradım benimkini...biraz soğuk gibi konuştu sanki...yada bana öle geldi bilmiyom... 1 haftadır msnde görüşmedik...2 gün önce msndeymiş denk gelmedik demek olmazki böleee

beyaz kelebek,kaçan balık büyük olurmus her zmn.zor olsada çek bıraz kendını ,daha esrarengız gelırsın cocuga benceee

evet daha yapacak..
aman gitsede bende kafami dinlesem -tatlicadiarzu-

öle deme suan ben yanımda olsada hiç bişey yapmasam diyorum 1 hafta 2 hafta görmesem diyorum yanında olmayınca daha iyi anlıyor insan senağlama

merak ettim

vala ben 63 gündür bebegime dokunamıyorum oyuzden bişey diyemicem senağlama

beyaz kelebek,kaçan balık büyük olurmus her zmn.zor olsada çek bıraz kendını ,daha esrarengız gelırsın cocuga benceee

haklsıın canım ama yaptım işte öle 1 hafta kadar...o aradı geçen...bu seferde ben ariim dedim zaten çok üstüne düşüyorum farkındayım...ben böle yapmazdım hiç ama ona karşı zaafım var...pöff

mermaid olm burayi muhabbet bölümü diye ilan ettik oyüzden soruyoz ediyoz yanee..

ben anlatam osaman biz cünkü hergün gorusuyok..
bugün gelip isden alcak benii gidip benim arabayi alcaz garajdan ondan sonracimaa heralde bisiler icmeee giderik soora ben vinnnnnnn basar eve gideirm yarinda isinliym zatiiiii :teytey: tilililililililiililili..............

hehe bende warım bnde bekarım bn gamze daha ewlenmememin sebebi askımın :asigim: annesi bize ew yaptırcak onu bekliyoruz :sm_cool:

biz genelde 2 yada 3 haftada bır gorusuyoruz..mesela bu h sonu geldı.c.tesı gunu gttım aldm onu esenler garından bulana kadar onu orda anam agladı,ne buyuk yer öle...sora bakırkoye gttık takıldık,sora atakoydekı kuzenım yemege cagrdı gec saate kdr takıldık orda sora o kuzenıne gttı ben kuzenmde kaldım...ertesı gun yıne bulustuk sora onu ugurladım,,,en kotu kısmıda o... senağlama

abowwwwwwww daha 19cuk lemm hele derdine noldu .. sen sirani beklee hemen evlenme daha bisler varis... :smiley-cool:gec siraya :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…