Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tayinim çıktı yeni ev kurucam. Eşyaları sıfır almak istiyorum. Ortalama bişeyler istiyorum, bırakıp gidicem sonuçta. Koltuk takımı, baza , beyaz eşya nerden aldınız nasıl yaptınız fikri olan ?
Tayinim çıktı yeni ev kurucam. Eşyaları sıfır almak istiyorum. Ortalama bişeyler istiyorum, bırakıp gidicem sonuçta. Koltuk takımı, baza , beyaz eşya nerden aldınız nasıl yaptınız fikri olan ?
Öylede düşündüm aslında, sonrada nakit olarak biriktirip bi kereden alsam diye düşündüm. Büyük eşyaları götürmem diye, küçük ev eşyalarını çeyizlik alayım
Şehirdeki ikinci elciler, universitelerin itiraf sayfaları, şehirlerin sahibinden satılık tarzı face grupları. Bazı buzdolabı tamircileri 2.el satıyor. Bazayı 2.el alıp yatağı sıfır alabilirsiniz