Anne babası yoksasorulara genel olarak cevap vereyim. Mesela mesafeli derken, is yerinde bana hala ...hanim diye hitap ediyor. Ve bunu yanliz oldugumuzdada yapiyor. Bazen gozlerine baktigimda bana bos gozlerle baktigini hissediyorum sanki hic bir sevgi ve hoslanma emaresi yok gibi.
aramizda ne gibi bir yakinlik oldu sorusunada birlikte basbasa oglen yemekleri aksam yemekleri sinemalar cesitli geziler etkinlikler vs vs. Aksamlari ergenler gibi mesajlasmalar konusmalar gibi
olgunluk konusuna gelince karsimdaki insan bende daha olgun biri bunu her manada anladim.
erkek tarafinin ailesine gelirsek. Annesi kucukken vefat etmis. Babasida bir daha evlenmemis. 5 yil oncede babasini kanserden kaybetmisti. ailenin tek cocugu baska kardeside yok.
bu durumda olabilir. çünkü ailesi yok. ailesi olmanızı isteyebilir. bi de bu tarz şeylere aile karşı çıkar zatenerkek tarafinin ailesine gelirsek. Annesi kucukken vefat etmis. Babasida bir daha evlenmemis. 5 yil oncede babasini kanserden kaybetmisti. ailenin tek cocugu baska kardeside yok.
O artı özellikte.Bana karşı tarafın ilgisi yok gibi geldi.Boş bakışlar.Kadın hissetmez mi bir erkeğin kendisiyle ilgilenip ilgilenmediğini?bu durumda olabilir. çünkü ailesi yok. ailesi olmanızı isteyebilir. bi de bu tarz şeylere aile karşı çıkar zaten
evet ilgisi yok gibi. olayı tamamen toplumsal gözlemlerimle şöyle yorumluyorum. adamın kimsesi yok. bu tarz kişilere maalesef aileler kızlarını vermiyor ya da eziyorlar. kadın da 2 çocuklu boşanmış olduğu için bunu problem etmez gibi ve hazır aile diye de düşünmüş kendince mantık evliliği yapmak istiyor olabilir. ancak muhtemelen aşk yokO artı özellikte.Bana karşı tarafın ilgisi yok gibi geldi.Boş bakışlar.Kadın hissetmez mi bir erkeğin kendisiyle ilgilenip ilgilenmediğini?
Ben pek sağlıklı göremedim.Hem yaş farkı hemde sizin çocuğunuzun sorumlulugunu alması gerekir.Cocugunuza ilgisi nasıl adamın?Herkese merhabalar, siteye yeni üye oldum. İlk konumun bu olacağını hiç düşünmezdim. Neyse direk konuya gireyim. Ben daha evvel evlenmiş 4 yıl evli kaldıktan sonra eski eşimin beni aldatması sonucu ayrılmış bi bayanım. Bundan yaklaşık 8 yıl once eski eşimle tanışıp evlendik. şuan yaşım 35 hatta, 35 bitiyor 36 ya giriyorum. 5 yaşında bir oğlum var. Eşimden ayrıldıktan sonra bütün zamanımı ve yasamimi oğluma ayırdım. Bu gecen zamanın beni yıprattığını fark ettim. Artık mutlu olmak istiyorum. hayatımda biri olsun benim derdimle dertlensin, iyi ve kotu günde başımı yaslayabileceğim biri olsun istedim. Ben memurum iş yerinde kendim gibi memur olan biri var. Ayni odayi paylastigimiz icin benim o bosanma sureclerimde nasil sikintilar yasadigima az cok sahit oldu. Bu surecde her zaman mesafesini koruyarak bana yardimci da oldu. Son bir kac aydir yakinligimiz biraz daha artti. Is disindada gorusmelerimiz oldu birlikte daha cok vakit gecirir olduk ve onun yaninda kendimi cok mutlu hissediyorum. Sanki hayata yeniden dogmus gibi oldum. Yillar sonra ilk kez boyle hissettim. Oturup dusundukce bu adamdan cok hoslandigimi hatta asik oldugumu anlamaya basladim. Baslarda kendime cok kizdim olmaz siz uygun degilsiniz hem sana mesafeli geliyor, diye ama golun bu, gercekten laftan anlamiyormus. Sizlerden fikir almak istiyorum. Bosanmis ve kucuk cocugu olan bir kandin ile hic evlenmemis bekar bir adam olur mu? Boyle bir iliski yurur mu?
diger bir sorunumda adam benden kucuk 29 yasinda. Yani aramizda 6 yas var. Ayrica onun benden hoslandigina dair pek bir emarede yok. Sanki hala bana mesafeli gibi.
Sinema ya da yemege gitmek hoslanma emaresi olmayabilir. Calisirken bizde iş çıkışı biseyler yapardik ve benim calisma arkadaslarim erkekti. Hic oyle bir vibe olmadi. Isyerinde sıkılınca, is cikisi eve gitmek istemeyince yemege, kahve icmeye vs cikardik.sorulara genel olarak cevap vereyim. Mesela mesafeli derken, is yerinde bana hala ...hanim diye hitap ediyor. Ve bunu yanliz oldugumuzdada yapiyor. Bazen gozlerine baktigimda bana bos gozlerle baktigini hissediyorum sanki hic bir sevgi ve hoslanma emaresi yok gibi.
aramizda ne gibi bir yakinlik oldu sorusunada birlikte basbasa oglen yemekleri aksam yemekleri sinemalar cesitli geziler etkinlikler vs vs. Aksamlari ergenler gibi mesajlasmalar konusmalar gibi
olgunluk konusuna gelince karsimdaki insan bende daha olgun biri bunu her manada anladim.
erkek tarafinin ailesine gelirsek. Annesi kucukken vefat etmis. Babasida bir daha evlenmemis. 5 yil oncede babasini kanserden kaybetmisti. ailenin tek cocugu baska kardeside yok.
İş çıkışı olmasa mesela hafta sonu özel olarak çağırsa belki ilgisi olabilirdi.Sinema ya da yemege gitmek hoslanma emaresi olmayabilir. Calisirken bizde iş çıkışı biseyler yapardik ve benim calisma arkadaslarim erkekti. Hic oyle bir vibe olmadi. Isyerinde sıkılınca, is cikisi eve gitmek istemeyince yemege, kahve icmeye vs cikardik.
Hoslansa net hissederdi ya, arafta kalmazdi. Is arkadasiyla yemek yemek, sinemaya gitmek ya da mesajlasmak bana normal geliyor. Dediginiz gibi ozel olarak cagirsa tamam ama bu haliyle umitlenmemek lazimİş çıkışı olmasa mesela hafta sonu özel olarak çağırsa belki ilgisi olabilirdi.
Sinema ya da yemege gitmek hoslanma emaresi olmayabilir. Calisirken bizde iş çıkışı biseyler yapardik ve benim calisma arkadaslarim erkekti. Hic oyle bir vibe olmadi. Isyerinde sıkılınca, is cikisi eve gitmek istemeyince yemege, kahve icmeye vs cikardik.
Hoslansa net hissederdi ya, arafta kalmazdi. Is arkadasiyla yemek yemek, sinemaya gitmek ya da mesajlasmak bana normal geliyor. Dediginiz gibi ozel olarak cagirsa tamam ama bu haliyle umitlenmemek lazim
Ay tabi ki olmaz adam hiç evlenmemiş çocuğunuz var ilerde sorun olma olasılığı çok yüksek. Hem adamın sizden hoşlandığına dair bir belirti bile yok bence sizinle bir dost gibi görüşüyor dertleşmek için vs. Birde adam küçükmüş zaten bence adam sizinle sadece arkadaş olarak görüşüyor.Herkese merhabalar, siteye yeni üye oldum. İlk konumun bu olacağını hiç düşünmezdim. Neyse direk konuya gireyim. Ben daha evvel evlenmiş 4 yıl evli kaldıktan sonra eski eşimin beni aldatması sonucu ayrılmış bi bayanım. Bundan yaklaşık 8 yıl once eski eşimle tanışıp evlendik. şuan yaşım 35 hatta, 35 bitiyor 36 ya giriyorum. 5 yaşında bir oğlum var. Eşimden ayrıldıktan sonra bütün zamanımı ve yasamimi oğluma ayırdım. Bu gecen zamanın beni yıprattığını fark ettim. Artık mutlu olmak istiyorum. hayatımda biri olsun benim derdimle dertlensin, iyi ve kotu günde başımı yaslayabileceğim biri olsun istedim. Ben memurum iş yerinde kendim gibi memur olan biri var. Ayni odayi paylastigimiz icin benim o bosanma sureclerimde nasil sikintilar yasadigima az cok sahit oldu. Bu surecde her zaman mesafesini koruyarak bana yardimci da oldu. Son bir kac aydir yakinligimiz biraz daha artti. Is disindada gorusmelerimiz oldu birlikte daha cok vakit gecirir olduk ve onun yaninda kendimi cok mutlu hissediyorum. Sanki hayata yeniden dogmus gibi oldum. Yillar sonra ilk kez boyle hissettim. Oturup dusundukce bu adamdan cok hoslandigimi hatta asik oldugumu anlamaya basladim. Baslarda kendime cok kizdim olmaz siz uygun degilsiniz hem sana mesafeli geliyor, diye ama golun bu, gercekten laftan anlamiyormus. Sizlerden fikir almak istiyorum. Bosanmis ve kucuk cocugu olan bir kandin ile hic evlenmemis bekar bir adam olur mu? Boyle bir iliski yurur mu?
diger bir sorunumda adam benden kucuk 29 yasinda. Yani aramizda 6 yas var. Ayrica onun benden hoslandigina dair pek bir emarede yok. Sanki hala bana mesafeli gibi.
Siz hoşlandığınızı belli ettiğiniz halde mi karşılık vermiyor? Ben seni arkadaş olarak görüyorum diyecektir büyük ihtimalle. Baş başa kaldığınız zaman bile ... Hanım diye hitap ediyormuş. Bence kendinizi frenleyin, çok kapılmışsınız.Ayrica onun benden hoslandigina dair pek bir emarede yok. Sanki hala bana mesafeli gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?