Bekar Erkek Boşanmış Kadın

Ben size yorum yazdığımı sandım ama o başka biriymiş. Konu yaş farkı. keşke okusanız.

Bu arada biz, bir son yaşanmayacak kişilere can şenliği derdik. Bu kişi de onlardan biri.

Anne babası yoksa
Ona bu iş olmaz diyecek kimse de yoktur

Eğer size karşı bir ilgisi olmasa sizle sinemaya gelmezdi diye düşünüyorum

İş çıkışı kahve içmek bir şey değil de
sonrasında etkinlikler yapmak beraber zaman geçirmek onun da size ilgisi olabileceğini düşündürdü bana

Bence hemen evlenmeyi düşünmeyin zaten
Biraz tanıyın
Duruma göre bakarsınız.
Bol şans

bana pek oluru var gibi gelmedi

erkek tarafinin ailesine gelirsek. Annesi kucukken vefat etmis. Babasida bir daha evlenmemis. 5 yil oncede babasini kanserden kaybetmisti. ailenin tek cocugu baska kardeside yok.
bu durumda olabilir. çünkü ailesi yok. ailesi olmanızı isteyebilir. bi de bu tarz şeylere aile karşı çıkar zaten

bu durumda olabilir. çünkü ailesi yok. ailesi olmanızı isteyebilir. bi de bu tarz şeylere aile karşı çıkar zaten
O artı özellikte.Bana karşı tarafın ilgisi yok gibi geldi.Boş bakışlar.Kadın hissetmez mi bir erkeğin kendisiyle ilgilenip ilgilenmediğini?

O artı özellikte.Bana karşı tarafın ilgisi yok gibi geldi.Boş bakışlar.Kadın hissetmez mi bir erkeğin kendisiyle ilgilenip ilgilenmediğini?

Bence de adam kanki olarak tutuyor, hoşlanan erkek ilk buluşmada patttt diye öper

M mavilim42 en azından el tutardı bence kapılma fazla

İlgisi olan adam boş gözlerle bakmaz. Mutlaka bakışları ile belli ederdi. Öylesine vakit geçiriyor olabilir. Başka amacı da olabilir ama evlilik olur mu diye şimdiden şartlanmayın üzülürsünüz

evet ilgisi yok gibi. olayı tamamen toplumsal gözlemlerimle şöyle yorumluyorum. adamın kimsesi yok. bu tarz kişilere maalesef aileler kızlarını vermiyor ya da eziyorlar. kadın da 2 çocuklu boşanmış olduğu için bunu problem etmez gibi ve hazır aile diye de düşünmüş kendince mantık evliliği yapmak istiyor olabilir. ancak muhtemelen aşk yok

Ben pek sağlıklı göremedim.Hem yaş farkı hemde sizin çocuğunuzun sorumlulugunu alması gerekir.Cocugunuza ilgisi nasıl adamın?

Sinema ya da yemege gitmek hoslanma emaresi olmayabilir. Calisirken bizde iş çıkışı biseyler yapardik ve benim calisma arkadaslarim erkekti. Hic oyle bir vibe olmadi. Isyerinde sıkılınca, is cikisi eve gitmek istemeyince yemege, kahve icmeye vs cikardik.

İş çıkışı olmasa mesela hafta sonu özel olarak çağırsa belki ilgisi olabilirdi.

İş çıkışı olmasa mesela hafta sonu özel olarak çağırsa belki ilgisi olabilirdi.
Hoslansa net hissederdi ya, arafta kalmazdi. Is arkadasiyla yemek yemek, sinemaya gitmek ya da mesajlasmak bana normal geliyor. Dediginiz gibi ozel olarak cagirsa tamam ama bu haliyle umitlenmemek lazim

Boşanmıs kadının cocugu varsa, sırf cocuklu kadın oldugu için degil cocugun güvenligi acısından cok cok dikkt etmeli. İyi anlasıyor olabilifler ama aynı evde yasayınca tahammul seviyesi degişebilir. Ailesini de kaybetmiş aşşah rahmet eylesin travmalı biri olabilir bunu cocuktan cıkarabilir. Kendi askınız için cocugunuzdan geçiyorsunuz tvde cok goruyorduk bunla ilgili kötü örnekler. Konuyu okumadım direkt cocugu görünce aklıma boyle geldi

Fazla duygusal düşünüyorsunuz. Boşluktasınız ve yalnızlığınızı giderecek birini aradığınız için emin olmadan ilerlediğiniz taktirde bu sıkıntının çocuğunuzu da etkileyeceğini unutmayın. Çocuğunuz küçük olduğu için evliliğinize dair her şey onu da etkileyecek.

Evlenip boşanmanızda sorun yok sonuçta evlenmiyorlar ama herşeyi yaşıyorlar erkekler maşallah. Fakat yaş olayı ve karşı tarafın size olan ilgisizliğini düşününce bence olmaz bu iş. Çünkü çok şeyde paylaşmış bir omuz olmuş size gün gelmiş eğer bir hoşlanma durumu olsa bir erkek geri durmaz adım atardı diye düşünüyorum. Şuan sizde o süreçte yaslandıgınız omuz iyi davranan bir erkek olarak etkilenmişsiniz elbette anlıyorum ama sizin içinde geçici bir süreç psikolojik açıdan. Bu etki mevcut süreçle ilgili sizin içinde bir ilişki başlarsa bir süre sonra soğumanız muhtemeldir. Mantıksak bakın yaklaşın üzülmek istemiyorsanız. Birde şunu düşünün bir şey yaşansa bitse bu kez aynı odada hergün nasıl yüz yüze bakarsınız

Sizin icin iyi birsey yeniden heyecan vs de cok kaptırmayın derim.ben yas farkina takildim. gelecek yönünden hayal kurmayin derim üzülürsünüz. Evlilik icin biraz daha yasi ve şartları mantik yönünden birini düşünseniz daha iyi olur . Flört sizede iyi gelebilir adamin adim atmasini bekleyin

Hoslansa net hissederdi ya, arafta kalmazdi. Is arkadasiyla yemek yemek, sinemaya gitmek ya da mesajlasmak bana normal geliyor. Dediginiz gibi ozel olarak cagirsa tamam ama bu haliyle umitlenmemek lazim

Bende teke tek iş yeri arkadaşlarımla avmye yemek yemeğe kahve içmeye sinemaya gittim hiç aramızda bir şey olmadı, olsa yazardım zaten anonim hesap akşamları da mesajlaştık saçma sapan espriler dedikodular vs çok da eğlendik, kakara kikiri yaptık, yaparız da hâlâ.

Bence siz duygusal boşluğunuzdan yanlış anladınız olayı adamın ilgisi olsa belli ederdi kaçak güreşmezdi.

Hoşlanınca bir taraftan biri belli eder zaten ilk buluşmadan gözleri de boş bakmaz bilakis kalpli emoji gibi bakar

Ay tabi ki olmaz adam hiç evlenmemiş çocuğunuz var ilerde sorun olma olasılığı çok yüksek. Hem adamın sizden hoşlandığına dair bir belirti bile yok bence sizinle bir dost gibi görüşüyor dertleşmek için vs. Birde adam küçükmüş zaten bence adam sizinle sadece arkadaş olarak görüşüyor.

Ayrica onun benden hoslandigina dair pek bir emarede yok. Sanki hala bana mesafeli gibi.
Siz hoşlandığınızı belli ettiğiniz halde mi karşılık vermiyor? Ben seni arkadaş olarak görüyorum diyecektir büyük ihtimalle. Baş başa kaldığınız zaman bile ... Hanım diye hitap ediyormuş. Bence kendinizi frenleyin, çok kapılmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…