Bekar erkek boşanmış kadın ilişkisi..

-Hopefull

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
489
294
Merhaba hanımlar, ben yaklaşık boşanalı 2 sene oldu önceki evliliğim 3 ay kadar kısa bir sürede gerek psikolojik gerek fiziksel şiddet ve kayınvalidenin çevirdiği türlü entrikalar sonucu bitmişti. 8 ay önce bir kuruma memur olarak atandım. Şu anda ailemin bulunduğu şehirde ailemle yaşıyorum ve çalışıyorum da. İşe girdiğimde çalıştığım kurumda bir erkekle konuşmaya başlamıştım bundan yaklaşık 3 ay önce. Geçenlerde bu beyle bir kafede bişeyler içtik kafeden çıkarken bizi bir akraba görmüş babama söylemiş bu durumu. Babam tabii ki evde kavga kıyamet sanki hiç mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi. Babam bir kaç gün tepki gösterdikten sonra benimle şu anda işe yeni girdiğimden dolayı erken olduğunu söyleyip bir sene daha karşımdaki beyi ölçüp biçmem gerektiğini söyledi ve muhabbeti kesmemi istedi. İlk başta ne kadar kendimce babamı haksız bulsam da uzun süren konuşmalar sonucu babama da hak vermedim değil. Şimdi gelelim konuya bu bey ile ben bir konuşma yaptım ve ailem böyle böyle dedi dedim. Karşı taraf benden baya bir hoşlanıyor ve beni baya seviyor. Babam bu konuları öğrendikten sonra bana bir kaç ay sonra nişan yapabiliriz diye teklifler sunmuştu. Geçen gün konuşurken bana dediği şey şu 2 sene sonra ben de askerliğimi bitirince seninle evlenmek istiyorum. Askere daha seneye bedelli olarak gidecek kendince bir yol haritası çizmiş. Ama şöyle bir sorunumuz var ki beni ailesine söylemiyor. Ailesine bir ilişkisi olduğunu ve benim boşanmış olduğumu söylemesini istedim. Çünkü iki gün sonra elden duysalar ilişkinin tam mutlu olduğum anında kavga kıyamet istemediğimi ya da bağlanmadan bu ilişkiyi bitirmek istediğimi söyledim. Beni ailesine söylemiyor kendince erken diyor. Aileme söylesem ailem bana evlenmem konusunda baskı yapar bu babanda ters etki yapabilir diyor. Açıkcası bu ilişkiyi devam ettirme konusunda endişeye düştüm. Ya da işler ciddiye binince zaten boşanmış olduğum süreçte insanlardan duymadığım laf kalmadığı için şu anda laf duymaya korkar durumdayım bilmiyorum. Boşanmış bir kadın olarak bekar bir erkekle evlilik yapanınız var mı ? İlişkinizde ne gibi sorunlar oldu ? Düğün dernek tekrar yapıldı mı merak ediyorum..

Tabiki yapabilirsiniz kırk yıl evli kalmamışsiniz siz üç ay ve mutsuz geçmiş.mutlu olmak hakkınız .kimse laf edemez etse de umursamayin lütfen siz kendi kararlarını verecek yaştasiniz.

Merhaba hanımlar, ben yaklaşık boşanalı 2 sene oldu önceki evliliğim 3 ay kadar kısa bir sürede gerek psikolojik gerek fiziksel şiddet ve kayınvalidenin çevirdiği türlü entrikalar sonucu bitmişti. 8 ay önce bir kuruma memur olarak atandım. Şu anda ailemin bulunduğu şehirde ailemle yaşıyorum ve çalışıyorum da. İşe girdiğimde çalıştığım kurumda bir erkekle konuşmaya başlamıştım bundan yaklaşık 3 ay önce. Geçenlerde bu beyle bir kafede bişeyler içtik kafeden çıkarken bizi bir akraba görmüş babama söylemiş bu durumu. Babam tabii ki evde kavga kıyamet sanki hiç mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi. Babam bir kaç gün tepki gösterdikten sonra benimle şu anda işe yeni girdiğimden dolayı erken olduğunu söyleyip bir sene daha karşımdaki beyi ölçüp biçmem gerektiğini söyledi ve muhabbeti kesmemi istedi. İlk başta ne kadar kendimce babamı haksız bulsam da uzun süren konuşmalar sonucu babama da hak vermedim değil. Şimdi gelelim konuya bu bey ile ben bir konuşma yaptım ve ailem böyle böyle dedi dedim. Karşı taraf benden baya bir hoşlanıyor ve beni baya seviyor. Babam bu konuları öğrendikten sonra bana bir kaç ay sonra nişan yapabiliriz diye teklifler sunmuştu. Geçen gün konuşurken bana dediği şey şu 2 sene sonra ben de askerliğimi bitirince seninle evlenmek istiyorum. Askere daha seneye bedelli olarak gidecek kendince bir yol haritası çizmiş. Ama şöyle bir sorunumuz var ki beni ailesine söylemiyor. Ailesine bir ilişkisi olduğunu ve benim boşanmış olduğumu söylemesini istedim. Çünkü iki gün sonra elden duysalar ilişkinin tam mutlu olduğum anında kavga kıyamet istemediğimi ya da bağlanmadan bu ilişkiyi bitirmek istediğimi söyledim. Beni ailesine söylemiyor kendince erken diyor. Aileme söylesem ailem bana evlenmem konusunda baskı yapar bu babanda ters etki yapabilir diyor. Açıkcası bu ilişkiyi devam ettirme konusunda endişeye düştüm. Ya da işler ciddiye binince zaten boşanmış olduğum süreçte insanlardan duymadığım laf kalmadığı için şu anda laf duymaya korkar durumdayım bilmiyorum. Boşanmış bir kadın olarak bekar bir erkekle evlilik yapanınız var mı ? İlişkinizde ne gibi sorunlar oldu ? Düğün dernek tekrar yapıldı mı merak ediyorum..
Kuzenim evlendi , 2 ay sonra boşandı.
Sonrasında bekar bir erkekle telli duvaklı harika bi düğün ile evlendi.
Kimse de ağzını açıp tek kelime etmedi.
Tam tersi ailece biz de mutluluğuna ortak olduk :)
Size de mutluluklar dilerim :)

Bahsettiğiniz gibi bir durum yaşamadım ama neden düğün dernek yapılmasın ki; kötü bir tecrübe yaşamış olmanız kendinizi herşeyden mahrum hissetmenize sebep olmasın lutfen
Açıkcası düğünü kendim de istemiyorum biraz konuştuğum kişi de istemiyor. İkimizde yaparsak biraz kendi imkanlarımızla yapacağız ve pekte akrabaların karnını doyurup millete çalgı çengi yapmaya niyetimiz yk

Tatlım sen de istediğin gibi bir düğünü hakediyorsun elbette. Ama adamın ailesine söylememesinin arkasında bir sebep var bence. Ailesi bu durumu problem edebilir. Bunları iyi tart

Açıkcası düğünü kendim de istemiyorum biraz konuştuğum kişi de istemiyor. İkimizde yaparsak biraz kendi imkanlarımızla yapacağız ve pekte akrabaların karnını doyurup millete çalgı çengi yapmaya niyetimiz yk
Nikahta içinize sinsin o zaman herşey.Herşey gönlünüzce olsun, mutluluklar

Tatlım sen de istediğin gibi bir düğünü hakediyorsun elbette. Ama adamın ailesine söylememesinin arkasında bir sebep var bence. Ailesi bu durumu problem edebilir. Bunları iyi tart
Bu durum beni tedirgin ediyor maalesef. Erken diyor mesela ama ben de kendimce gelecekte üzüleceksem şimdi üzüleyim yolun başında derdindeyim.

Kuzenim evlendi , 2 ay sonra boşandı.
Sonrasında bekar bir erkekle telli duvaklı harika bi düğün ile evlendi.
Kimse de ağzını açıp tek kelime etmedi.
Tam tersi ailece biz de mutluluğuna ortak olduk :)
Size de mutluluklar dilerim :)
Sanırım bu tarz şeyler eş adayından kaynaklı oluyor. Onun tavrı ile ilgili. Allah mutlu etsin kuzeninizi, iyi dilekleriniz için teşekkürler :)

Erkek eğer sağlam karakterli olursa,sevdiğinin arkasında durursa olur. Bu arkadaş daha söylemeye korktuğu kişiyi nasıl savunacak?

Bizim burda bir boşanmış biri bekar erkekle evlendi. Kimsedi ağzını açıp tek kelime etmedi. Yani olabilir. Ama sizi ailesine söylememesi iyi birşey degil. Hani belli bir süre beklenir. Niyet ciddiye binince konu aileye söylenenibilir.babanizada hürmetler, ama elalemin lafı ile üstünüze gelmesin

Siz 3 ay evli kalmışsınız ve çocuğunuz yok. Birkaç kişiyi biliyorum. Bu beyler, boşanmış çocuğu olan ve hatta kendilerinden yaşça 6-7yaş büyük hanımlarla evlendiler. Hatta düğün yaptılar gelinlik giyenler oldu. Aile ve çevre tepki gösterse de kıyamet kopsa da oldu. Tabiki sizin ilişkinizde aile yapısı cok önemli. Siz acele etmeyin tanımaya çalışın ve güven duymadan evet demeyin. Sizi gerçekten seviyorsa her engeli aşar bence. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Canım önceki evliliğinden çocuğun olmamış olması yeni bir evlilik için avantaj oluyor. Etrafta kimse konuşmayacak sanma sadece siz duymamış olacaksınız. Kafaya takmayacaksınız. Ama bak bu forumda çok okuduk son dakika ailem istemedi denildiğini. Çok dikkatli olmalı adamın niyetini iyi öğrenmen gerek.

bosanmis bir kadin olarak hic evlenmemis bir adamla evlendim. telli duvakli misali kocaman ihtisamli abartili sahane bir dugun yaptim. sefam olsun:)) bosanmanin guilty pleasure’leri herseyi tekrarlayabilmek; ama daha iyi bi sekilde ahah:))

Iyice tanimaya calismak mantikli. Babanin yaklasimi babamin yaklasimiyla ayniydi sanirim:)) sevgilim cicegi cikolatasiyla evimize gelip babamla annemle kardeslerimle tanismisti. onlari kendinden emin ve duzgun tavriyla ikna etmesi hic zor olmamisti:) canim kocam benim.

ayrica; sevgiliyken annesiyle babasina benden bahsetmisti. kiyameti kopardim. sebebi ise; bizimle alakali bir mevzuya kendi basina karar vermesini dogru bulmamamdi. birlikte oturur, evet artik ailelere anlatalim diye karar verilir, ondan sonra anlatilir diye kizmistim bayagi. bozulmustu cancaazim:) kisa bi sure sonrada ben bahsettim zaten aileme ve tanisma oldu sevdigimle. ailesi turkiyeden gelincede tanisma isteme hepsi bir arada olduda bitti.
sevgilinin ailesine senden bahsetmemesi o yuzden bence cok tuhaf. yasi ne, iki sene derken ozaman kac yasinda olacaksiniz?

X