- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 103
Flort etmek gunah diye bakmiyor herkes.Nasil tanisip evlenecek insanlar.Digerlerine katiliyorum.Offf şaka mı bu ?Bilmem kaç yaşına gelmiş adam kız arkadaşının cinsel beklentisi var diye terk etmismis.Hayir günah filan gibi düşünüyorsa flört etmesi size asılmaya çalışması da günah.
Günah boyutunu düşünmüyorsa aseksüel o zaman ya da cinsel işlev bozukluğu var.
Ya da en kötüsü büyük bir yalancı.
Şu yazdığınızı okumadan once ayu dedim ne hoş adam şans verin mutlu eder sizi belki yazacaktım ama ihh yok bu adam olmamış.
Genelde o düşüncede olanlarda görücü usulü evlilik yaygın ya o şekilde tanışıp evlenmeyi tercih ediyorlar.Pek öyle flört edeyim gezeyim durumları olmuyor.Onu demek istemiştim.Flort etmek gunah diye bakmiyor herkes.Nasil tanisip evlenecek insanlar.Digerlerine katiliyorum.
Ya onlar da bir sure gorusuyor.Eskidenmis hemen hop nisan.Bir de tutucu kesimlerde.Bu kisi gorucu usulu tanismamis zaten.Referans yok mecbur bir sure gorusecek degerlendirme acisindan.Ama adam evlilik dusuncesindeyse.Bastan niyeti bozuk gelmediyse.Genelde o düşüncede olanlarda görücü usulü evlilik yaygın ya o şekilde tanışıp evlenmeyi tercih ediyorlar.Pek öyle flört edeyim gezeyim durumları olmuyor.Onu demek istemiştim.
Tulipa, tek risk,ama tam bir risk farkındamısınKıskanma da oluyor ayrıca,erkekler eşleri doğum yaptığında bile triplere giriyor bazen,başka bir çocuğa ne kadar anlayış gösterebilir,anlıyorum oldurmaya çalışıyorsun da
bence tek risk o değil. en kötüsü o. ama çocuklara psikolojik fiziksel şiddet uygulayabilir. çocuklar üzerinden eşine uygulayabilir. veya kötü bişey yapmasa da iyi bir baba figürü olamayabilir. şimdi diyeceksiniz o babası değil ki zaten. ama aynı evde yaşayacaklar babalık yapması gerekecek belli bir yerde. annenin tahammül ettiği yaramazlıklara o tahammül edemeyebilir. bir şey alınacağı zaman ne gerek var deyip para vermek istemeyebilir vs vs.. adam iyi baba olabilecek mi, bu çok önemli. beni mutlu ediyor deyip de evlilik düşünmesi ilginç geldi konu sahibinin.[/QUOTE
Bana komple 2 minik kiz cocugu olan kadini evlilige tesvik etmek ilginc geldi. Yani bu riske atilacak biseymis gibi...
S
Sikinti oldugu an bosanabilir cocuklu kadin.Arkadasim 3.esinden cocuk harici ufak surtusmelerden hamile haliyle bosanmaya hazirdi.Evlendim cekeyim deyip orurmayacak.Olmuyorsa birakacak.Duygusalluk yapacaksa bu konuda hic bulasmasin.Benim arkasas duygusal degil.Cok cabuk toparlanir.Ben de oyle dusunuyorum.Ilkinden sonra diger bosanmalar vizgelir tiris gider oyle cok sevmediysem.Hukuki boyutuna uzulmemeye ant ictim.Arkadasim suan bir falsosunu bekliyor bosanmak icin.
Yesvik amacli soylemiyorum konuya genel bakiyorum.Adami iyu takip edemeyecekse bulasmasin tabi..
S
Sikinti oldugu an bosanabilir cocuklu kadin.Arkadasim 3.esinden cocuk harici ufak surtusmelerden hamile haliyle bosanmaya hazirdi.Evlendim cekeyim deyip orurmayacak.Olmuyorsa birakacak.Duygusalluk yapacaksa bu konuda hic bulasmasin.Benim arkasas duygusal degil.Cok cabuk toparlanir.Ben de oyle dusunuyorum.Ilkinden sonra diger bosanmalar vizgelir tiris gider oyle cok sevmediysem.Hukuki boyutuna uzulmemeye ant ictim.Arkadasim suan bir falsosunu bekliyor bosanmak icin.
Yesvik amacli soylemiyorum konuya genel bakiyorum.Adami iyu takip edemeyecekse bulasmasin tabi..
Katiliyorum cogunlukla ama cocuk sikintiya girdigi an bosasin diyorum zaten.Coguga sikinti oldugu halde ceksin demiyorum.Ya bizler pamuklara mi sarildik sanki.Onlara da az dayanikli olmayi ogretecez.kolay mı ama yaa evleneyim sonra sıkıntı olursa boşarım. kadın yalnız olsa tamam ortada çocuklar var. onların psikolojisi ne olacak? böyle sürekli kurulup dağılan ailede mi büyüyecekler? annesi yalnız büyütsün daha iyi. iyi tanımadan da evlenmesin. 1 aydır görüşüyorlar daha. 1-2 sene geçer de acaba der ona tamam derim. sırf adam ısrar ediyor diye.. sıkıntı olursa boşanırım mantığı ile evlenmek çok bencilce kendi çocuklarına karşı.
Yeni bosandiysa tabi biraz sey.Ama talip iyi talipse yine olur.Ben etradimda hep iyi gordum ondan galiba.Sizler kotu ornekler mi gordunuz.Benim hislandigim biri olmustu cocuklu bekar baba.Ona da demek hakkimda boyle deyip soguttular.Oysa ben istekli ve merhametliydim.Ki ben disiplinsiz kotu ozellik soylemek istemiyorum yegenlerimi cekiyorum ayni evde.Cocuklu baba hakkinda burda konu actimArkadaşinizi takdir ettim güçlü bir kadinmis ama evlilik böyle kolay degil ayrica bir cocuk dogurup babaya birakmak da öyle kolay degil bosanirlarsa cocugun hakkina girmis olacak diye dusunuyorum. Konu sahibi calisan bir hanim cocuklarini bu adamla buyutcek yalniz kalacaklar evde olmadigi zamanlar olacak her an cocugunun basinda duramaz velev ki cinsel istismar olmadi o kizlarin her seyine tahammul edebilecek mi? Erkeklerde aksine eslerine karsi daha cok kiskanclik oluyor baska bir adamdan olan cocuklarla kesinlikle ilgilenmesini istemiyorlar. Anneye ve cocuklara karsi piskolojik siddet cok fazla.
Ve bunlarin hiçbiri olmayabilir ama ya olursa? Ya o kucucuk kızlarinin basina kendi evlenmesi ugruna bir sey gelirse evine aldigi adamdan? Bunun vebalini nasıl odeyecek? Anne olmak dunyanin en mesakkatli en kutsal seyi kutsalligi da fedakarliktan gelir. Daha genc ilerde dusunurse dusunur.
Ayrica bosanir bosanmaz yeni bir adami hayatina alma cabasini da hic sağlıkli bulmadim konu sahibinin.
Tabii ki,daha geçen gün burada bir üye,annesinin eşinin kendisini bekarken kollarını mosmor edinceye kadar dövdüğünü yazdı.Anneler ne hikmetse görmüyor çoğunlukla,bir daha koca bulamam korkusuyla sanırım.bence tek risk o değil. en kötüsü o. ama çocuklara psikolojik fiziksel şiddet uygulayabilir. çocuklar üzerinden eşine uygulayabilir. veya kötü bişey yapmasa da iyi bir baba figürü olamayabilir. şimdi diyeceksiniz o babası değil ki zaten. ama aynı evde yaşayacaklar babalık yapması gerekecek belli bir yerde. annenin tahammül ettiği yaramazlıklara o tahammül edemeyebilir. bir şey alınacağı zaman ne gerek var deyip para vermek istemeyebilir vs vs.. adam iyi baba olabilecek mi, bu çok önemli. beni mutlu ediyor deyip de evlilik düşünmesi ilginç geldi konu sahibinin.
Arkadaşım arkadaşım diyorsun da,herkes aynı olamaz tulipa.Senin de aşk acılarından süründüğünü gördük burada.Çok zor tabi.S
Sikinti sezdigi an bosanabilir cocuklu kadin.Arkadasim 3.esinden cocuk harici ufak surtusmelerden hamile haliyle bosanmaya hazirdi.Evlendim cekeyim deyip oturmayacak.Olmuyorsa birakacak.Duygusalluk yapacaksa bu konuda hic bulasmasin.Benim arkasas duygusal degil.Cok cabuk toparlanir.Ben de oyle dusunuyorum.Ilkinden sonra diger bosanmalar vizgelir tiris gider oyle cok sevmediysem.Hukuki boyutuna uzulmemeye ant ictim.Arkadasim suan bir falsosunu bekliyor bosanmak icin.
Tesvik amacli soylemiyorum konuya genel bakiyorum.Adami iyi takip edemeyecekse bulasmasin tabi..Ben sadece bir kadini o konuda kitlemek istemedim.Kendimi yerine koydum.Yalnizlik da zor hele bir talip cikinca esegin aklina karpuz kabugu duser.Herkesin boyle dusunmesi ne bilim ya..Ne zormus..Benim cocugum yok yada ondan anlayamiyorum sizi.
Tabii ki,daha geçen gün burada bir üye,annesinin eşinin kendisini bekarken kollarını mosmor edinceye kadar dövdüğünü yazdı.Anneler ne hikmetse görmüyor çoğunlukla,bir daha koca bulamam korkusuyla sanırım.
Zaten görecek olan,baştan ince eler sık dokur elinden geldiğince...
Evlat yanında eş nedir ya,70 kocayı çocuğumun tırnağına değişmem.
Yalnız mı kalsın ahir ömründe deniyor ya,yanlış seçim yapmaktansa yalnız kalsın evet,ben böyle düşünüyorum...
Ozaman ilk evlilige cocuklari icin kendiyle ilgili sebepler yuzunden ayrilacaksa siddet olmadikca katlanacak kadinlar ben bu konudan bu anlami cikardim.Cunku anali babali buyutmek gibisi yok.Aldattiysa mesela cocugu icin bosanmasin madem cocuklar cok dusunuluyorsa.Tabii ki,daha geçen gün burada bir üye,annesinin eşinin kendisini bekarken kollarını mosmor edinceye kadar dövdüğünü yazdı.Anneler ne hikmetse görmüyor çoğunlukla,bir daha koca bulamam korkusuyla sanırım.
Zaten görecek olan,baştan ince eler sık dokur elinden geldiğince...
Evlat yanında eş nedir ya,70 kocayı çocuğumun tırnağına değişmem.
Yalnız mı kalsın ahir ömründe deniyor ya,yanlış seçim yapmaktansa yalnız kalsın evet,ben böyle düşünüyorum...
Cok sevmediysem dedim ben zaten.Duygusallik yapacaksan bulasma dedim.Arkadasim duygusal degil.Cok aci cekmez .Cunku iki ayriligini gordum onun.Konu sahibi nasildir bilmiyorum.Hukuki boyutuna artik takmayacagimi soyledim o ilkindeydi ne oldugunu sasirmistimArkadaşım arkadaşım diyorsun da,herkes aynı olamaz tulipa.Senin de aşk acılarından süründüğünü gördük burada.Çok zor tabi.
Şahsen kendi yapamayacağımı başkasına tavsiye etmem.
Seninkisi"kel kız ablasının saçıyla övünür" gibi olmuş,kusura bakma da...
Katlanacak değil,her türlü deneyecek,terapist,kendini törpülemek,karşıkini tanımak,kendini tanıtmak,sınırlarını koymak ve bir çok şey.Tanımak ne alaka diyebilirsin,ama insanlar birbirini asıl evlenince tanıyor.Ozaman ilk evlilige cocuklari icin kendiyle ilgili sebepler yuzunden ayrilacaksa siddet olmadikca katlanacak kadinlar ben bu konudan bu anlami cikardim.Cunku anali babali buyutmek gibisi yok.Aldatri mesele cocugu icin bosanmasin madem cocuklar cok dusunuluyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?